< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6921. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Eren elmalı olayı herhalde şöyle bir durumdan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Jakobsun belli bir maç oynama sonunda zorunlu satın alma maddesi vardı galiba geçenlerde böyle bir muhabbet oldu. Eren yine yedekleme için düşünülüyor seneye yine bir sol bek arayışına gireceğiz. Yaza kadar kotarsın yeter mantığıyla Ereni alıyoruz galiba. Jakobs işi kafada bitmiş gibi bizim teknik heyet tarafından. Hiç sol bek olmamasındansa en azından Eren olsun idare ettirsin demişlerdir belki. 5 Milyon fazla ama, jelert var oynar mis gibi.
-
-
Jelert daha iyi hocam her türlü. Bu haliyle bile Jelerti seçerim ben.
-
Jakops'tan çıkılıyor sanırım.
Başka bir mantikli aciklamasi yoktur.
Tek soru Eren sol stoper oynayabiliyor mu?
4'lü kabusu geri mi donecek yoksa?
Frankowski de net bir sağ bek değil çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarta bağlı satın alma olarak lanse ederlerdi hocam böyle bir şey olsaydı. Zorunlu satın alma diyor açık açık. Kamuoyunu yanlış bilgilendirdilerse bilemem.
Diğer taraftan benim tahminim Jakobs'un sakatlığı sanıldığından daha çok can yakacak ve mecburiyetten alalım bari diye düşündüler.
-
-
-
Jelert'e yazik oldu umutluydum cocuktan fena da oynamiyordu ustelik 10m para verdik seneye 2m euroya bedavaya yollanacak uzucu...
-
Eren'i aldığımıza göre jakobs ile ipleri kopardık demektir. Seneye yollayacak yer ararız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 11 Şubat 2025; 16:34:48 > -
Arda Ünyay transferi olmadı galiba. TM'de hala Ankaragücü'nde olduğu gözüküyor. En azından potansiyel ihtimali varsa getirin bu çocuğu.
-
Eren kötü değil de bize uymaz bu çocuk. Defans zayıf. Odaklanmak istemediği 4 lünün sol bekini düşünüp kaleyi boş bırakan hoca gibi hoca Okan hoca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Şubat 2025; 16:38:11 >
Eren i sol beke eksik olduğumuz maçlarda girmesi için yedeğe alınmış bir transfer gibi görüyorum ben. İlk 11 oyuncusu olması zor gibi bizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Şubat 2025; 16:42:51 >
Nerden biliyorsun zorla aldırdığını, birader nasıl bir nefret, kin bu, ne yaptı bu adam size anlamadım ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi iyi. Eren de kötü transfer değil ama Eren i alanın Berke yi de alması lazım
İnsan keşke öyle olmasa diyor hocam maalesef. Jakobs raporlarda zaten kronik olduğu onaylanmış bir futbolcu. Bir şekilde çıkarız elimizde patlayacak her türlü zaten ama en kötü 4-5'e gider diye düşünüyorum. Pazarı olan ve menajerinin çevresi iyi olan bir profil Jakobs.
-
Eren Elmali copunu niye aliyoruz benim aklım almıyor.
Bunu ben de çözemedim. Komisyon yenecek muhtemelen. Berkan bundan daha iyi zaten. Asıl Berke'yi almalıydık. Boş kale challenge yapıyoruz 2 senedir.quote:
Orijinalden alıntı: Larkin34
Eren Elmali copunu niye aliyoruz benim aklım almıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 11 Şubat 2025; 16:59:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası şuan bana da gereksiz bi transfer gibi geliyor, kanat bek olarak BAY - Frankowski oynayacak zaten, Jelert ile Sallai de o kadar kötü değiller yedekleri olarak bu ikisi var, hatta 3. yedek olarak Jakobs'u bile yazabiliriz.
Bu kadar bek almışken üzerine Eren bence çok gereksiz bir iş oldu ama piyasada yerli oyuncu olmadığından önümüzdeki seneyi de düşünüp rotasyon oyuncusu yerli olsun en azından mantığıyla alınıyor galiba. Ben yukardaki 5 isim arasında Eren'in pek bi forma şansı bulabileceğini sanmıyorum eğer Okan hoca evlatcılık yapmazsa, ama Frankowski alındıktan sonra çok da umrumda değil ekstradan bir oyuncu daha almamız
-
Jacob’s sezonu kapatmış bile olabilir.
Güvenmiyorlar bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X