Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cimbomlusinan , defaulticus Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 108 Misafir (23 Mobil) - 85 Masaüstü25 Mobil
5 sn
142.837
Cevap
372
Favori
2.663.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62706271627262736274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam taraftarın oyuncu beğenmemesine sen neden taktın bu kadar? Yönetim taraftar beğenmediği için transferden falan mı vazgeçiyor sanıyorsun? Beceriksizlerinden ya da çok pahalı adamlara gittikleri için alamıyorlar tamamen. Taraftar isteseydi alınırdı falan hikaye tamamen.

• 9 milyon a Jelert e verdikleri para ile taş gibi iki tane bek alırdın her türlü Köhn ü kaç a almıştık mesela o ayarlarda al abi iki adam oynayabilecek geç git, sanki çok üst düzey bir ligde oynuyoruz da ne araştırıyorsunuz araştırınca bulduğunuz adama bak valla delirmemek elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2025; 0:5:19 >
  • Hadi iyisiniz besiktas baskani silva ile kerem demirbay-efe akman takasi yapmissiniz
    Fenerde cengizi kitledi helal olsun valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarımdan genel itibariyle, taraftar transfere onay verse şimdiye alınırdı mantığı çıkmasın. Tabi bazi oyuncular uzerinde zaman zaman denk gelebilir.

Şimdi burada transfer dönemi oldugu için herkes adı geçenler ile ilgili konuşuyor. Örneğin Kolo Muani diyorlar çöp diyorlar, Salah diyorlar yağlı kazik, eytli diyorlar. Yahu olur mu öyle şey diyince biz polyanaci oluyoruz, neredeyse aklımız sorgulanıyor.

Bu şartlarda o zaman nasıl transfer konuşacağız?

Şimdi transfer muhabbeti dönüyor, 50 kere Dybala çöp denilince sorun olmuyor, ben 2 kere aslında çöp değildi diyince herkesin zoruna gidiyor. Benim kabullenmedigim kısım bu. Herkes her istediğini diyebiliyor, biz aksini söyleyince sinirden patlıyorlar.

Bu kadar tahammülsüzlük normal değil.

• Sağ bek neredeyse 2 senedir lazım hala ortada gerçek bir liste yok. Galiba transfer dönemi başlayınca bakarız diyip bütün yıl yatıyor transfer komitesi. Transfer sezonunda da görüyorum ki tamamen menajer önerisiyle hareket ediliyor ortada bir liste yok. Bu kadar liyakatsiz bir topluluk hayatımda görmedim.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• İşkembeden Erden Timur'a sallayanları truva atı tepti 🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 28 Ocak 2025; 0:15:12 >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

kendini yolluyor galiba :)

• Taraftar baskı yapıyor diye Jelerte 9 bonservis,Sallaiye 2.5 maaş verilmiş.Sonra niye para yok deniliyor nasıl olsun?Yönetim beceremeyecek gibi o yüzden Gardiye iş düşüyor gene ama buda komisyonsuz çalışmıyor.Yönetimde çok para yedirmek istemior galiba.Şu kadroyla sezon sonuna kadar hoca götürebilir mi bilmiorum çünkü bay ve yunus güven vermiyor.Rotasyon diye bir şey yok takımda.Başakşehir maçı bize bunu gösterdi.İnşallah eli ayağı düzgün birini alırlar ne diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke için yazın düşünce varmış.Berkede istiyormuş gs yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Ocak 2025; 0:18:39 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

fb ye kaptırmamalıyız

fb yerli kaleci kimi istiyorsa gidip almalıyız 1907 den beri legal olarak becerdikleri tek iş yerli kaleci seçimi

• Fenerbahçenin son transferleri Fenerbahçeye zarar verecek. Talisca oynasın diye kim kesilecek. Oğuz mu kesilecek. İyi olur benim için.
    Defansa aldıkları slow mation adam için kim kesilecek. Çağlar mı?
    Fener düzelmeye başlamıştı son transferleri takıma monte etmek için tekrar takım bozulacak. Sevinin bence .
    Futboldan ve futbolcudan anlamayanlar Taliscanım ölüsü iş yapar demeye devam etsin. Bizim Yunus da 3 hafta önceye kadar bir kaç hafta bize kafayı yedirircesine müthiş oynamıştı. Ne oldu Yunus'a.
    Talisca bitik,kale önünde beklerse ayağına veya kafasına gelene iyi vurur ama kale önünde beklenen futbol yok artık. Talisca oynarsa El Nesry'ye gelen top azalacaktır. Bu harika olur.

• Haydi Rashforduda fbye kaptıralım yönetim olarak

• Berke "Hangi taraftar, 10-11 yaşındayken bir gün Fenerbahçe kalesini koruyacağını ya da Galatasaray, Beşiktaş kalesini koruyacağını düşünebilir? 10 yaşında yapılmış bir şeyi bugün ben 24-25 yaşında yapmıyorum.”

Gelecek diye yorumladım

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    İlk satın alım hakkı ve bonservisini belli bir kısmı Fenerbahçe nin değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 transfer yerine tek transfer şampiyon yapar bizi gidin bi 6 da berke ye verin başka transfer istemez

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Söz hakkı eyüpdeymiş

Fener e kırgınlığı varmış 2021 den berkenin.Yerine harunu geçirmelerini pek hazmedememiş diyolar

• İşte GERÇEKLER :)

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2025; 0:30:39 >
  • fenerbahçe berke transferinde yok en yakınlarından biri olan erdal vahid bugün yayında söyledi berke ile bugün konuştum fenerbahçe ile ilgili bir şey olsa söylerdi diye

• Akcam46 A kullanıcısına yanıt

Para yok değil hocam GS'de belki de ilk defa para var bu sene de adam bulamıyoruz

Transfer komitesi leş ötesi leş, 28 ocağa gelmişsin kim sağ bekini satar? Şuan önüne gelen 5-10 bişeyler teklif ediyoruz da kabul eden yok

• 
Sayfa: önceki 62706271627262736274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.