Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6273. sayfa)

5 sn
145.913
Cevap
377
Favori
2.719.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62716272627362746275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takım defansını düzeltmedikçe kaleci değişikliğinin pek bir ekstrası olmayacak bizim için.

Günay bile 6 maçta 9 gol yemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet kutucu ile transfer dönemi bitti bizim için sanırım

• PSG de oynayan Vitinha ne zaman gelir bize.

Yaş 24.

Alın size fırsat transferi:). Piyasa değeri 55 milyon Euro.

• Taliscanın cismi değil ismi var hava katar üstüne rashforduda alırsalar bu rüzgarla derbide ağır basarlar. Yönetim 15 günde Ahmedi alabildi ses getirecek isim almamız lazım ki bu hava dağılsın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Oraya giderler, fotoğraf cektirirler,otelde falan kalırlar,bir kaç arkadaşlarını misafir ederler.

Lens 3 teklif etmisse 15 teklif yapıp bir ay dolanirlar.tekrar fotoğraf cektirirler.taksitle yirmi teklif ederler,olursa olur olmassa oyuncunun karısı izin vermiyor Galatasarayin parası değerlidir falan diyip dönerler.

Sonra Ali naciye haber ucurup Erden bu kadar para verip adam aldı biz en iyisini yapıyoruz falan diye haber yaptırırlar.yerlerini sağlama alıp bir beş sene daha transfer komitesinde falan kalırlar.

En sonundabyeni sezonda panik transferi sağ bek alıp aldıktan bir ay sonra yeni sagbek aramaya başlarlar.

Çok güzel yapiyorlar,ben takdir ediyorum bu acemileri.

Merak etmeyelim yedi sekiz sene görev yaparlarsa tecrübe kazanıp bu işi öğrenirler.

Bu arada dua ettim sara ikinci lig topçusuydu.adam zaten üst ligde oynasa eminim fener çoktan almıştı.

• Asensio
    Kyle walker
    Iyi bir sol stoper
    Maestro
    Alalım buna bile razı olduk

• auto_man A kullanıcısına yanıt

günay gelmeden ligin en yüksek kurtarış yüzdesi olan kalecilerindendi ama 2 yılda 10 maçı yok 90dk ne bekliyorsunuz ki o bile muslera dan iyi durumda

okan olduğu sürece takım defansı düzelmeyecek yapamadığından değil tercih etmiyor bunu kendi ağzıyla ifade etti

bu yüzden ekstra gol çıkaracak, olmayacak pozisyondan da rakibe pozisyon yaratmayacak kaleci şart

maç başı 2 değil 1 gol yiyelim şampiyonuz

• Transferlerin geldiği boyuta bak artık Mbappe veya benzer ayarda biri değilse her takımdan her oyuncuyu her an Türkiye'ye getirme gücü oluşmuş :))

İsimler havalarda uçuyor gelmez falan da diyemiyor kimse.

Geldiğimiz seviye güzel. Günün sonunda Ahmed Kutucu ile bitmesi ise trajedik &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• bu menerin en büyük şampiyonluk umudu ne tff ne talisca ne skriniar falan değil muslera kardeşim muslera. her maça 10 kişi çıkıyoruz. 10 kişi şampiyon olan takım mı var tarihte? hocasız olursun, başkansız olursun, stadsız olursun, kalecisiz ve santraforsuz O LA MAZ SIN.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Salın beni demek istiyor olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray ailesi yaptığım çalışma güzel olmuş mu az önce bitirdim.
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 28 Ocak 2025; 1:14:7 >
  • Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık hocam akan damlalar bizim şampiyonluk umutlarımız heralde, silüetler de asla göremeyeceğimiz transferler

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Umudumuzu kaybetmeyelim direğin içerisinde biri var o gizli transfer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 28 Ocak 2025; 1:16:32 >

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Marcus Edwards'ı teklif etmiş menajerler bize. Rashforddansa Marcus Edwards'ı alalım tutarsa bizim ligin içinden geçebilir. Rashfordu hiç sevmiyorum atanamamış Barış alper hiçbir şeyi tam değil ayrıca şımarık ingiliz. Bizim maçta kaçırdığı gol olmasa gruptan çıkarlardı o pası veremeyen oyuncuyu takımımda istemem isterse Messi olsun. Ayrıca 4 aylığına öküz yüküyle para isteyecektir.

Öte yandan asıl yangın yeri olan ortasaha için hala girişim yok, girişimden kastım Lemina + Maestrodur. Bu gece sabah olmadan her iki transfer de maliyetine bakılmadan bitirilmeli

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

transfer bekleyen bizlerin, yönetimdeki tipleri hatırlayınca ortaya çıkan gözyaşlarını mı resmettiniz

• icolie kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru 😂

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Dostum daha geçen hafta city Psg ye 2-0 dan 4-2 maç verdi.

Ederson kötü kaleci mi?

Şöyle bir örnek vereyim;

Alisson 14 maçta 12 gol yemiş. 6 maçı gol yemeden bitirmiş.

Ederson 15 maçta 20 gol yemiş. 3 maçı gol yemeden bitirmiş.

Muslera da çok iyi değil ama orta sahayı geçen her topta kaleciyle karşı karşıya.

Takım savunmasını çözmeden istediğin transferi yap tablo üç aşağı beş yukarı aynı olur.

• 
Sayfa: önceki 62716272627362746275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.