Okan maçı falan bırakıp yesene lan yönetimi. Desene transfer istiyorum yapmıyorlar diye. Hatta zorla şansını isim ver şunu istiyorum alamadılar diye. Allahım herif delirtecek beni kendini yakacak haberi yok. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6304. sayfa)
-
-
Tuta çok imkansız ama tam okanın press futboluna uygun stoper.Sanchezle kaleye kadar basarlar allahıma
Fener cidden ahraz şu adam yerine iki tane ağır vasıta almış.Skill videosuna bakıyorum taş gibi stoper
Erden bey olsa elinden tutup çekerdi
-
Yarın net bir yenilgi alacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuta muta yalan yanlış milleti oyalıyolar bu kafayla daha insan içine çıkacak yüzleri kalmayacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağ bek ve kanat'da oynuyabilen 9.5 birine teklif vermişiz yağız somutlaşınca girecekmiş
-
biz transfer haberlerimizi bu yağız denen adamdan duymak zorunda mıyız?
-
tuta köstebeği bulmak içinmiş. bugün veya ajax maçından sonra birileri istifa ederse şaşırmayın
-
Icerdeki kostebek Yagiza haber ucurmazsa duymayiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yağız menajerler üzerinden alıyor haberleri genelde
-
Bizim müzmin sakat kahve markası isimli oyuncu yine sakatmış.
Adama düşük bonservis de vermedik. Bunlar özellikle sakatlık geçmişi çok olanlara yöneliyorlar bizi çıldırtmak için.
Dünyada oyuncu kalmadı sanki vallahi yeter !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm tuta 1 milyon euronun altında maaş alıyormuş şaka mı bu ? Önerin hemen 3 3.5 zaten kimlere vermedik ki bu parayı.
-
Rashford kiralık olarak bitmiş diyorlar?
-
15+ bonservis verilecek herhangi bir oyuncuya maximum 1.7-2.5 arası maaş verilmeli o bile fazla da hadi işte diyelim , onun dışında fazlasını verdiğinde oyuncu bir tutmazsa patlamaktan da beter oluyorsun.Mika'yı çok beğenmeme rağmen son zamanlarda o istek maaştan dolayı istememiştim.Genç oyuncuyu zaten o fiyata potansiyelini riske alıp veriyorsun o parayı üstüne bir de yüksek maaş veriyorsan ciddi iş.20 milyon bonservis+ 3ve fazlası maaş verdiğin adamın her maç şov yapması lazım paso maç alması lazım burda.Tuta da 2 falan alacaksa -ki stopere yüksek bonservis bile vermeye çok karşıyım daha ne burası öyle bir lig ne biz öyle bir takımız hani büyük akıl tutulması da- olabilir o civara fakat 3 falan alacak bir de bonservis vereceksen 10 tane minimum gol atıp üstüne ikili mücadele oranı %95 civarı falan olması lazım burda.Oyuncu iyi oyuncu , maliyetli olur da şuan hani stopere yüksek para verilmez olaylarını bile düşünecek durumda değilim bizimkilerin saçma sapan politikası yüzünden.
-
bitmiymiş hocam adam anlamadım ?
-
Oyuncu formayı giyip poz vermediği sürece kimse beni inandıramaz. Sikriniyar da ki kepazelikler yazın yaşanan rezillikler. Aklı başında her Galatasaray taraftarı temkinli olmalı. Bu yönetime güven olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bakarsan 3m verilmez. Transferin son günü 8-10 milyon bonservis 1.5 2 milyon euro ile sokacakları hiç iş yapmayacak adamı da hesaba kat bu işlemde. Herifi ikna etmek için 3 küsür verirsin her türlü.
-
Anlaşma sağlanmış deniyor yani. Ne kadar doğru bilmiyorum ama arka arkaya düşmeye başladı.
Son dakika sürprizlerinden birisi de Berke olabilirmiş.
-
Hocam ciddi değildim yav açıklamışsın bir de
Berke sevindirir ama rashford kazık. Hoş artık bizim de şu olsun bu olsun deme lüksümüz yok.
-
Transfer konusunda mala bağlattıkları için uçana kaçana alınganlık yapıyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X