Onu alacağına kimseyi alma zaten ? Yanlışı neden yanlışla kapatalımki ? Uzun vadede zaten yüksek bonservis ve maaş verilen adam tutmayınca bize maliyeti çok çok daha fazla oluyor zaten. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6305. sayfa)
-
-
Bence taraftar olarak önce sakın olmalıyız.Bunları paniğe sokarsak gidip saçma sapan birilerini alırlar.Aldıklarıda yok gerçiŞimdilik bize 2 net adam lazım.Bu sağ bek ve stoper hattına olursa çok iyi olur.Biz gol atıyoruz fakat çok gol de yiyoruz.Haliyle hücum değilde hakkımızı savunmada kullanmalıyız.Yönetim konusunda transferde yetkili 2 yöneticimiz maalesef yetersiz.Senin bir listen olur,ilk adam gelmezse diğerlerini soruşturursun,scoutlar üzerinden oyuncu kovalarsın fakat bizimkiler maalesef bu işin adamı değil.O yüzden sene sonu taraftar gerekli değişikliği ister.Elimizdeki kadro imkanı yok avrupa ve ligi kaldıramaz.12-13 adamla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya mal gala anonim takılıyon bi boş yapma kaç kez hesabı kapıyacam dedim
-
Öyle yapmayacaklar ama onu alacağına kimseyi alma demeyecekler. Jelert örneği gibi oynamayacak herifi kitleyecekler son gün sana. Hiç almama durumu olsa sen haklısın.
-
Hücum kesinlikle en az savunma kadar ihtiyaç. Takımın hücumda da sorunları başladı. Üstelik olası bir sakatlıkta kullanabileceğin hücumcu yok. Ben mertens yerine birini kesinlikle bekliyorum.
-
Hocam alabilseler bende isterim
En isabetli haberleri hep Yağız verdi. Bu anonimler sağa sola saldıracağına kendilerini yanıltan kulübü rezil eden yöneticilere sallasın.
Ahmed'i bile 1 ay önce haber yapmıştı adam. Yok mok diyorlardı şimdi de Eyüp'ün borcu varmış hikayesi çıktı.
Hiçbirine inanmıyorum bunların hatta ismi açık olup haber yapanlara bile.
-
-
osai samuel Galatasaray'da..
-
Rashford, Pogba bizim ihtiyacımız olan isimler.
Takımda sorunlu tip eksikliği had safhaya çıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstikrarlı bir şekilde oynayan Köhn gibi adamı kiraladılar, adam almanya liginde takır takır oynuyor bu sene 2 gol 2 asist var ... Sonra gidip yerine kronik sakat ve Köhn den belirgin çok bir artısı olmayan Jacops ın bonservisini aldılar... Aylarca sağ bek bakıp koskoca dünyada genç, sakat da olmayan ama fiziği yüzünden yerine forvet bile oynatılabilen bir sağ bek bulup 9 milyon para gömdüler.... Şimdi gel de bu işlerin içinde komisyoncular yok de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Ocak 2025; 23:26:7 > -
Şu anda orta saha o kadar alternatifsiz ki Pogba bile iş görür.
-
Juventus - Benfica maçında, Benficanın 20lik sol kanat oyuncusu izleyin. 1 senedir bas bas bağırdım opsiyonlu kiralayabilirdik bunu. Kerem aylardır leşleri oynayınca yedeğe çekildi ve bu çocuk artık formayı kereme kaptırmaz.
-
okan hala çok önemli kadroya sahibiz demiş
hiç akıllanmayacak bu adam işe yarayacak 3 topçu var zaten kenarda onları da sen mundar ettin
-
Kerem istikrarsız, aşırı duygusallığı yüzünden çok dalgalı performans veren bir oyuncu.
Okan onu zaman zaman dinlendirip taraftara yem etmeseydi daha pahalıya satabilirdik. Yine de 12 milyon kötü değil. Bir kere düştü mü kalkamıyor bu adam.
-
Etoo bitmiş
Sadece çocuğu izleyin hocam boşverin keremi.
Fbnin 6 yediği nörşeland maçını izlediyseniz o çocuğu hatırlayacaksınızdır. Tek başına savunmayı deliyordu.
-
Bu adam zaten iyiydi. Scout ekibin iyi çalışacak işte. Ülkenin takımınla oynayan adamı da izlemiyorlar.
-
barça atalanta maçı da iyi temposunu beğendim.
-
mançester citye ne olmuş öyle ya takım bitmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X