Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6464. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 40 Misafir (15 Mobil) - 33 Masaüstü21 Mobil1 iOS
5 sn
129.434
Cevap
354
Favori
2.406.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64626463646464656466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

blokla geç şu veledi. londrada yaşıyor ona güvenerek insanlara hakaret edip cahil vs diyebiliyor

• 3 ay önce de dedim yine diyorum bmw parası harcayıp toros performansı almak kabul edilemez. Bu sürdürülebilir değil. Ne genç topçu yetiştirebiliyorsun ne de yıldızları posası çıkmadan getirebiliyorsun. Ucube bir sistem. Futbol zevki yok. Takımda yedek yok ulan o kadar para harcıyorsun bu mu kadro mühendisliği. 20 m euro harcadın beklere berkan, kaan oynuyor hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Micardinin sakatlığının hikaye olduğu ameliyat vs de olmadığı artık ayan beyan belli oldu. Hele yeni sevgili diye bulduğu volume wanda 2 olarak bilinen 3 cocuk annesi kadını milano sokaklarında kucakta gezdirip gezmesi bunun kanıtıdır. Büyük ihtimal yönetime benim kafam futbolda değil benim maaşımı 1-2, milyon eksik yatırın ben kafadan bir yıl tatil yapayım dedi. Zaten sahada yürüyordu. Kimse icardi olsaydı vs demesin icardi averaj takımı young boys ile sparta pragla vs oynarkende kadrodaydı ne oldu. Kiralık geldiğinde psg den fitti o sezon oynadı anca sonra yürüdü. Erdenin büyük kazığı oldu buda

• Bu sene şampiyonluk hayal okanla. Transfer yapilsada adam berkan yunus vs ile çıkıyor. Sıfır vizyon. İki sene üst üste bu adam şampiyon felan yapmadı kimse kimseyi kandırmasın. İcardi ve diğer bireysel yetenekler sayesinde şampiyon oldu takım. Transfer yapılsa bile adam oynatmıyor. Derhal sutlanması gerekli. Avrupada gördük okani oyuncu değiştirme yok. Kötü oynayana kesik atma yok. Vizyonsuz anadolu td si olur bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss06 -- 1 Şubat 2025; 10:6:28 >
  • Şimdi öncelik olarak hızlı,geçiş savunabilecek bir bek almamız lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buyrun bakalım klubun dingonun ahırı gibi yönetildiğine bir başka kanıt:
    Avrupada en iyi doktorlarca ön çapraz bağ operasyonu geçiren Hollandalı oyuncu, tedavi sürecinin ilk aşamasını tamamladı. Jayden Oosterwolde, tedavisinin kalanını İstanbul'da sürdürmek için Türkiye'ye döndü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden paylaşım yapan Hollandalı oyuncu, "Geri döndüm" ifadelerini kullandı.
    Bizimki ise arjantin denen tıp alanında 3.sınıf bir ülkede operasyon geçirdim diye yalandan bir foto paylaşıp diskolarda dans ediyor kadınları kucağında taşıyıp foto paylaşıyor. Klup doktoru yener e basın soru soruyor kıvırarak cevap veriyor. Tam dingonun ahırı

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Efsunger hissi kullanıcısına yanıt

Orası öylede bizdeki de kısmet. Milan Feyenoordtan Gimenezi alacaktı yerine. Gittiler kurada Feyenoordu çektiler.. Böyle şeyler anca bizim başımıza gelir.

Sezon başı zenitten wendeli alamadık adam sezonu kapadı sakatlanıp.

Milanin sağbekini alacaktık anlaşma tamamdı adam uzun süreli sakatlandı.

Sol.bek aldık müzmin sakat çıktı.

Sağbek aldık çelimsiz çıktı.

Yönetime kandık yine fos çıktı.

• Mithat Halis futbolcu eksperidir. Adamın yorumlarının yanlış çıktığını pek duymadım. Lucumi için müthiş övgüler yağdırdı. Bunu pek yapmaz. Keşke alabilsek.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Siz geldi diyorsunuz kimi de transfer yattı diyor nedir bu işin doğrusu hocam

• Kw peters varken calabriayı alan yönetime yazıklar olsun

• Zaniolo çok büyük sorun kafadan iyi oyuncu fakat kafa gidik direkt.Adam romadan ayrılırken aşk şarkıları paylaşıp veda etti , klip falan hazırladı özel sonra gitti 1-0ken romaya gol atınca sahayı turladı öyle bir kafa yani.Buraya geldi çok sevdim falan ayakları çekti sonra gitmek için 40 takla attı bizimle olan fotoları sildi o yüzden o adamı unutalım direkt ilginç bir kafa yani gelse buraya yarım sezon şov yapsa bile sonra ben gidiyorum diyebilir

• Elimizde Nelson gibi değer varken gittiğimiz her oyuncuya 20 25m euro fiyat çekliyorlar. Inşallah stoper almadan Nelsonu yollayıp bizi Metehan yetersizine bırakmazlar..

• Kiev maçından sonra takımın kimyası tamamen bozuldu, Avrupa da güçlüyüz düşüncesi de kalktı topçuların aklından, paraları da doğru düzgün ödenmiyor zaten, eksikler desen kapanmıyor, bu takım baş aşağı gider maalesef

• MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt

Fabrizio yazmış 6+12 ay kiralık + satın alma opsiyonlu

• futbol yildizlarinin olduğu yerde sorun cikar,mühim olan oyuncunun değerini düşürmeden o sorunları halletmektir.

Yoksa oyuncu aldın en ufak hatada harca bu takıma zarar verir.

Olivera bir sene oynadı dört yıllık maaş aldı.hakim parasını aldı bu sene hiç yok.zahadan hiç uararlanamadik.

Boeyde bir çok sorun çıktı hatta kadro dışı kaldı bir şekilde kazanıldı hem takıma yararlı oldu hem yüksek bonservisle gitti.

Ben zaniolo içinde aynı dusuncedeyim,bu sene bonservis alinmassa artık kiralık yollamam.

• Okan Buruk’a burada anadolu teknik direktörü demişler. Bu adam buraya gelirken anadolu takımlarında görev alıp üst lige çıkarıp Ziraat Türkiye Kupası’nı alıp üstüne de 3 büyük takımın arasından şampiyon olarak geldi. Geldiği takım 13. sıradaydı, ve üzerine 2 sene şampiyon oldu ve tüm istatistiklerin rekorunu kırdı. Eleştirirken adam gibi eleştirin, rencide edici konuşmanın anlamı yok, sizin gibiler anca bazıları gibi hazır metinden, hazır sorulara cevap verirler bazı küçük takımların taraftarı ve camiası gibi…

İyi bir kaleci, bekler, yedek defans, ortasaha, 10 numara, her zaman ortalama performans veren kanatlar olmadan teknik direktörün ne yapmasını bekliyorsunuz? Adamın elinde bekler var da adam mı oynatmıyor? Kısıtlı ve dar bir kadro ile oynamayı adam mı istiyor? Biraz düşünün de laf olsun diye konuşmayın. Bu oluşan durum tamamen yönetimin suçudur ve verilen puan kayıpları onların yapmış olduğu olmayan strateji yüzündendir.

Okan’ın evet maç içerisinde aksiyonu geç ve yavaş oluyor ancak bu kadro yetersizliğinde bu şekilde istifasını istemek, teknik direktör değildir demek malum takımın olmayan şampiyonlukları için yıldız takmak isteyen zihniyetle aynıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ulan taliscayı isteyen yok illa bak çlaım attık size diye yalandan haberler çıkartıyolar. Talisca fbye hayırli olsun 1.5 sene icin 50m euro verenler düşünsün..

• Bizim ilacımız Leminadır umarım alırız. Az deplasmanında Osimheni Morata ile.kapatırız. Toreirayı Lemina ile. Stoperde alınirsa biraz olsun adama benzer takım.

• Torreira baya baya Uruguay ı özledim gideyim ben artık demeye başlamış. Bu laflarına bu form durumuna rağmen Lemina rahatlıkla alınabilecekken alınmıyor. Bu ihanettir başka açıklaması yok. Bu arada Lemina aşkım falan yok alınabiliyorsa daha iyisi ve genci alınsın ama bu yönetim ile imkansız olduğu için bari Lemina yı kaçırmayalım diyorum.

• Bek>os>stoper bana göre önem sırası budur.Nelsson şuan takımda olduğu için önem sırasına göre böyle bence

• 
Sayfa: önceki 64626463646464656466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.