Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6466. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 44 Misafir (16 Mobil) - 40 Masaüstü21 Mobil
5 sn
129.430
Cevap
354
Favori
2.406.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64646465646664676468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz Erken..

Avrupadan elenince gelir transferler..

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt
    Ben okan buruk gitsin gitmesin noktasında değilim.

Ama rfs, malmö, kiev, young boys, kasımpaşa, hatayspor içinde kadro dar mazereti olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iki fotoğraf bile acziyetmizi gösteren bir belge niteliğinde. Aynı sakatlığı geçiren ostorwolde avrupada en iyi doktorlara ameliyat olup gelip Kadıköy de çalışmalara başlıyorum diye paylaşım yapıyor. Diğer tarafta ise futbolculuk mu yoksa 3 cocuklu kadınlara jigolukmu yaptığı belli olmayan micardinin paylaştığı güya sakatken kucakta koca kadın taşımalı aptal saptal fotolar. İntagramda yaptığı paylaşımlar o kadar bayağı kokuşmuş ki bu paylaşımları Tr deki kekolar yapmıyor. Ulan napsın millet senin estetikli artık yaşını başını almış 3-5 çocuklu kadınların vücudunu. Bakın özel uçağa biniyoruz bakın özel uçakta bunları yiyoruz bakın böyle yiyişiyoruz diye fotolar. İnsan utanır hani kendi şirketin olur kazanırsın kimseye hesap vermezsin ne halt yersen ye. Ama sen Gs nin paralı çalışanı elemanısın hesap vermek mecburiyetindesin. Arjantine gider iki ay sonra güya ameliyat oldum diye dandik bir hastaneden msj atar. Daha hikayeden ameliyat oldum dedikten iki hafta geçmeden diskoda dans görüntüleri ortaya çıkar. Sonrasında milanoda kucakta koca kadın gezdirir. Klup doktoru yener ince bile kaçamak cevap verir icardi ile ilgili sorulara. Adam uçakla oraya burayı geziyor klupten biride demezmi gel yiğidim bir İstanbula seni bir mr a sokalım ney varmış ne yokmuş görelim bir program yapalım. Yok arkadaş ondan sonra burda takımda oynayan barışa yunusa berkana apokerime ona buna sövün. Orta doğuda böyle bir teknik ekip yönetim yoktur. Ha tek şansımız fenerin başında yalı bebesinin olması, öyle kibirli öyle egoluki bundaki negatif enerji feneri kurutuyor. Hele kameralara son yansıyan motivasyon videosu varki, en azimli topçuyu öldürür cinsten. Yatıp kalkıp Gs liler olarak yalı bebesine dua edelimde yine kendini ön plana atsın.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 1 Şubat 2025; 12:22:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Walla Morata ile ilgili sözlükte şunu yazan cidden süper yazmış

galatasaray sözlük
    alvaro morata
    https://rerererarara.net/entry/4135007

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Morata'yı sadece Milan'da oynadığı kadar biliyor sanırım enteresan bir yorum olmuş

Birisi santrofor,diğeri serbest ikinci forvet tarzı bir oyuncu.

Verileri karşılaştırmak çok gerçekçi değil.

Biri top rakipteyken pres yapıyor,diğeri rakibi asla bozmayip topu ayağına istiyor.

Bilemedim neye göre veriler kiyaslaniyor.

Okan hoca on numarali sistemde oynamak istiyorsa cherki tipi oyuncuya bonservisi harcamaktan cekinilmez,seneye seçenek çok olacaktır.

Bu adamlar osimhene 60 70 bonservis verip alabileceğimizi dusunuyor galiba,bilemedim bence çok zor.

Yaw bu gs sözlük tayfası dyabala geleceği zamanda onu kötülüyordu. Şimdi morata yerip dyabala güzelliyor. Onlar yatıp kalkıp micardi kovalera güzellemesi yapsın. Bomboş tiplerin olduğu dandik bir platform kaale almayın. Bir iki kovalera micardi hakkında aleyhe yorum yapın anında sizi uçururlar. Antunun Gs şubesi

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Verilerin gerçekliği yok zaten Morata Milan'da daha önce oynadığı bağlantı rolünde oynamıyor tek forvet oynuyor kenarda da pulisic-leao gibi dikine oynayan oyuncular var pasörlükten ziyade içeri giren oyuncular bunlar Morata topsuz alanda alan açabiliyor bunlara zaten en fazla eski rolüyle bağlantılı olarak o yüzden gayet normal zaten.Atletico verileriyle karşılaştırsa daha doğru olurdu bu tamamen saçma sapan bir karşılaştırma olmuş.Osimhen arkası Yunus-Morata bile iyi olur bizde.Morata'da o özellikler var bağlantı oyuncusu olarak iş yapar baya o yüzden Mertens ikamesi de olabilir.He yine biraz daha önde de kullanıp oraya merkez özellikli bir 10 no da atılabilir yine o da olur bence örnek olarak Lo Celso gibi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tamam ama biz Milan da oynayan Morata yı alıyoruz acaba eski AMadrid günlerindeki gibi oynayabiliyor mu bu yaşında bilmiyoruz. Bana riskli bir transfer gibi geliyor

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Genel olarak yazmadigim yeri okumuyorum çünkü bu tip yorumlara cevap yazmak gerek yazamiyorsun😁

Şimdi sadece veri olarak bakmamak gerek.cok istatistik önemsemeyen biri olarak zahanin verilere bak kesinlikle iyi çıkar,adam geçen sene yüksek bitiricilikle oynadı.

Yine hakimin verilere bak,ikinci yarıda oyuna girip beş altı maça etki etti.gol veya asist olarak bu iki oyuncu mutlaka iyi bir ortalamaya sahiptir.

Maçlarını seyrettim mı zahanin hareketsiz olduğunu ve pres yapmadığını,hakimin sadece hucumda iş yapıp hiç savunma yapmadığını gördük.(İkiside çok hareketsiz topsuz oyun zayıf ve sürekli topu ayağına isteyen tipler.)

Maçları seyredenler gördü ki top rakibe geçti mi bu iki oyuncu devre dışı kalıyor ve takım savunması ciddi aksıyor.sonuc olarak takıma faydalı olamayacağı anlaşılıp gönderildiler.

Şimdi bir grafik alip iki veri koyan futbol uzmanı kesiliyor başımıza galiba.

Şu adam bir gelsin,hoca takımda ne görev verecek,oyuncu nasıl performans sergileyecek bir gorelim sonra konuşuruz hep beraber.

Kusura bakmayın ama böyle grafik üzerinden konuşanlara hiç isinamadim futbolda

Her transferde risk var.milan fiorentina in santroforu almaya kalkmış 40 istemişler😁

Zaten her oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor,yükselişte olan moratayi takımı göndermez.

Bizim yapacagimiz transferler bu tip oyuncular yükselişte olan genç oyuncu işi şu an bizde zor.

Yanlış anlaşılma olmasın almayalım demiyorum mika,doue tarzı transferlerde gördük durumları.

• Moratanın bazen fena kazmalığı tutuyor hazırlıklı olun

Osimhen - Morata çok pozisyon bulurlar ama küfürler havada uçuşabilir &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Bek ve savunma yönü güçlü bir orta saha alsak okana rağmen yine şampiyon oluruz zaten ligde düzgün kadrosu olan febe ile biz varız.

• Şimdi kontejan doldu sanırım Yusuf'u gönderip sağ bek ve icardi'yi dondurup bir os almamız lazım Nelsson giderse de stoper alınır.Zaten 14 tane hak varken doğru kullanmak lazım bunu.Kaan bir daha kesinlikle bek oynamamalı Jelert alternatif olmalı artık orda.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    feyenoorddan gimenez çekti milan 40 ona baydılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juve Danso'yu alamamış bizim gidip kesinlikle 25 bayılmamamız lazım ona

• Bats Betis zorunlu kiralık deniyor doğrudur inşallah.

Morata gelse bile bize hala 10 lazım yedek lemina tipi adam lazım sol stoper lazım as sağ bek ve sol bek yedeği lazım.

Ben bıktım artık Kaan Berkan Apo görmekten.

• menajeri danso'yu bize önermiş

• Ya bunlar iyice can sıkmaya başladı Eren elmalı'ya yeterince prim yaptırdık Şimdi sıra bunda mı

Galatasaray, bonservisi Beşiktaş'ta bulunan Tayfur Bingöl ile ilgileniyor. [Sabah]

• 
Sayfa: önceki 64646465646664676468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.