Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6467. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 20 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü5 Mobil
5 sn
135.811
Cevap
359
Favori
2.522.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64656466646764686469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 2 gün var biraz daha bekleyin son dkda fırsat transferi gelecekmiş duyum aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseyi getiremeseler de şunların dötlerine tekmeyi bassak ne güzel olur be. Ceplerini de dolduramamış olurlar

• Bats’a kimse 3-3,5 milyon Euro maaş vermez Avrupa’da bir takıma kiralayıp maaşının en az yarısını ödemek büyük enayilik olur kalsın ziraatte oynasın daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

13. olan takimi mi sampiyon yapti?

Çıkildaolu, Morutan, Babel Taylan'li kadroyu mu?

Yoksa bekine Dubois, Boey ortada Oliviera Torrera, ileride Icardi stoperine Abdulkerim, 10 numarasi Mertens kanatlarina Kerem ve Baris'in sabitlendigi kadroyla mi?

Sapla samani birbirine katmaktan futboldan anlamadiginizi bu kadar ayan beyan ortaya sermeyin.

Su yorumdan bile Okan'in yetersizligi ortaya cikiyor.

Elinde bek yoktu Jelert'i Anghelino'yu Köhn'ü kendisi aldirdi kendisi begenmedi. O halde cikacak 3'lu oynayacak. 3'lu oynayip kaybederse bahanesi olamazdi ama 4'lu cikip rezil olunca okan savunuculari dahil herkes abiiii adamin bekleri mi var adamin kadrosu mu yeterli diye cikip cikip zirvaliyor iste. Okan'in kendisi de transfere bahane buldu aradan siyrildi.

Bu zihniyet bize hicbir sey vaad etmiyor.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Şu Alper seyrediyorum arada,GS Tv'de de bir ara çıkıyordu yayına .

Dansonun hızlı stoper olduğu ve bizim oyuna çok uygun oldugundan bir iki ay önce bahsetti ama oyuncunun maliyeti vs vs pek bilemem,gerçekten 20 üstü bonservisler bizi gerer😁

.

• auto_man A kullanıcısına yanıt

Yaptığı yemeği yemem ama yemek yapmasına da karışmam diyorsunuz doğru mu anladık?

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Seri ayakları iyi değil ben de beğenirim de çok para ya valla değmez 26 yaşında bir de ekimde 27 olacak.Ben genel olarak stopere yüksek paralar verilmesine aşırı karşıyım da şuan el mecbur iyi bir stoperi kiralık da alamayacağımız için vereceğiz gibi de Danso'ya basmamamız lazım o parayı.

• Bizi düzlüğe çıkaracak tek kadro. Ama bu kadroyu bu beceriksizlerle rüyamızda bile göremeyiz o da belli.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeRMaNNN21844 -- 1 Şubat 2025; 13:29:22 >
  • Kusurlar oldu ama mutlaka şampiyon olmamız lazım, umarım eleştirilerin dozu da ona göre ayarlanır. Yoksa takımda herkesin modu düşecek.

• Okan hoca on numaradan asla vazgecmeyecegi için yirmi üstü bonservis verecek durumumuz varsa mertens yerine iyi bir on numaraya o bonservisin verilmesi tarafındayım bende.

Seneye kalecide gerekli gibi duruyor.ben berkenin Galatasaray kalesine yetecegine inanmıyorum.world clas veya bir alt seviye kaleci bulmakta bütçe işi😁

Bu sene transferde bütçeyi çok iyi kullansalardi başımız bu kadar agrimazdi.

Hayırlısı neyse o olsun demek gerekir.

• Komutan ordunun başına geçmeye geliyor. 2.5 sezondur edilmedik küfür kalmadı, daha sezon başında Icardi yedek olsun, artık Bats oynasın deniliyordu. Görüldüğü üzere adamın yerini ne Osimhen dolduruyor ne başkası. Şimdi de Morata geliyor. 2 sezon santrafor problemi yaşamayınca herkes şımarmıştı. Ancak böyle kötü durumlar ders alındığı takdirde bazen işe yarayabilir. Görünen o ki kimsenin ders aldığı falan yok, takımın zararına olduğuyla kaldı yani.

"Yapmayın, buradan üzülerek gidersiniz" diyordum dediğim çok hızlı şekilde çıktı. Hala adamın futbol hayatı bitsin diye dua edenler var, nasıl bir nefret varsa.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 1 Şubat 2025; 13:39:35 >

• Takımın gerçek hocası dönüyorsa güzel haber , bir ivme yakalarız güney amerika tayfa da kendine gelir.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Bizim taraftar Osimhen sonrası çok absürt bir seviyeye geldi çözemedim.Oosterwolde bile 4 gün önce geldi zaten.Bizimkilere kalsa 2 senedir yok gibi lanse ediliyor adam.Neredeyse takımın kötü gidişi bile icardi'nin sakat olup buraya dönmemesine bağlanacaktı.İnsanlar kötü giden durumlarda sorumlular yerine başka detaylara takılmayı çok seviyor.

• x (formerly twitter)
    Muhammed🇨🇮 (@Wilfriedmami) on X
    https://x.com/Wilfriedmami/status/1885407031235948834?t=twqESyxuKGD5XBa8FL1JGw&s=19

Kiralık oynadığı takımı sahiplenme şekline bakın. Bunu maç içinde de görüyorsunuz.

Bir de bir taraftan CAMİANİN EVLADİ Yunus var sahada, Ziyech gibi gamsız takılıyor.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Terim'in bir lafı vardı, "bunlar başarının düşmanı" diye. Ben artık bu şekilde düşünüyorum. Sürekli olumsuzluk pompayalarak, sürekli eleştirirerek, sürekli mennun olmama haline bürünerek elit gözükmeye çalışan bir kesim var. Bunu marifet sanıyorlar, bunu yapay şekilde yaparak kulübün büyüdüğünü düşünüyorlar.

Mesela ilk başta mayıs ayında oynamak istiyor haberleri çıkınca adama sövüyorlardı sakın falan diye, sonra neden İstanbul'da değil veya görüntü paylaşmıyor dediler.

Adam sakatlandı yalan dediler, aynı adamlar seneye oynayamaz ağır sakatlık geçirdi diyor. İcardi malesef rakiplerde olduğu kadar bizim taraftarın bir kesiminde de travma yaratmış.

Geçtiğimiz sezonki sakatlığında da böyleydi. Adam sakatlandı dediler, "icardi'nin futbol hayatı bitti" "bir daha gol atarsa adımı değiştiririm" diyenler vardı.

Mesela geçtiğimiz sezon için adam sakat sakat oynuyor düzelir dediğimizde aklımız ile dalga geçenler vardı, salak gözüyle bakıyorlardı bize, ondan sonra İcardi normal oynamaya devam edince, " ben öyle diyordum ama yanılmışım" diyip geçtiler.

Bunlar elli şey söyler sorun olmaz, biz bir kere aksini söyleriz küserler, zorlarına gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 1 Şubat 2025; 13:50:36 >

• Çiğköfteci ve diğerlerine inanamıyorum. Ar damarları çatlamış utanma duyguları yok olmuş. Koltuk sevdası insanları ne hallere düşürüyor. Sayısız istifa talebine rağmen o koltukları İŞGAL etmeye devam ediyorlar!

Karşılığını arsızlıkla ödediğiniz o koltuklarınıza iyi bakıp iyi okşayın o koltuklarda daha fazla oturamayacaksınız. Bu kulüp bu sezon UEFA kupasını alsa da başta yağlı surat olmak üzere topunuzu göndereceğiz zira siz beceriksizler ordusu hiçbir şeyi başaramazsınız kupayı alsanız tesadüfen almışsınızdır.

YÖNETİM İSTİFA!!!

Okan hoca konusunda kararsızım. Sinirlendikçe istifaya çağırıyorum ama o sinirle mi çağırıyorum acaba. Beceriksiz mi değil mi anlamadım gitti. Çöp diye yolladığı bazı oyuncular prime dönemlerini yaşıyorlar anasını satim!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaleye grabara çok iyidi bence

• Bu takıma Haaland gelse onu da çöpleyen çıkar. Bu kafalara Sinan Gümüşl'e Şampiyonlar Ligi macerası müstahak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 1 Şubat 2025; 13:59:14 >
  • İcardi'nin acil gelip Torrera, Sanchez, hatta Muslera Yunus gibileri fırçalaması gerekiyor anca onun disiplininden anlıyor gibiler.

• 
Sayfa: önceki 64656466646764686469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.