Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shinji mikami Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir (5 Mobil) - 25 Masaüstü6 Mobil
5 sn
135.800
Cevap
359
Favori
2.521.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 64616462646364646465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu paralar nasil odeniyor yahu. Osimhen Icardi Batin yillik maliyeti sadece 25 milyon. Birde Morata geldi o da alir en assagi 7-8. Bilemiyorum cok buyuk paralar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Zaniolo niye GS ye donmemek için diretip Villa da Atlanta da yedek kalmayi goze aliyor? Ne yapti gs bu adama da boyle sogudu cok acayip bi durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt

Ajax maçında yediğimiz iki golde abdulkerim nerde blr bakın.. Çok ağır hantal bu takımın gizli zayıf noktası abdulkerim!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morata gelmiş 442 hayırlı olsun

• asıl kanat lazım takıma beyin falan gerek yok hızlı olsun yeter birde topa bakmasın yeter

• Burhan Can Terzi: "Kerem Benfica'ya giderken D'Avila Galatasaraylı yöneticileri arıyor, 'Bana 1 milyon Euro menajerlik payı verin' diyor. Galatasaray yönetimi de 'Sana 1 kuruş vermeyiz' diyor o da, 'Göreceksiniz o 1 milyon Euro'yu ben sizden başka şekilde alacağım' diyor. Gelinen noktada bu adam Yunus Akgün'ün menajeri."

Spekülasyonlar tavan yapmışken yunusun 1 kere çıkıp açıklama yapmamasının sebebi belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Şubat 2025; 6:31:21 >
  • TFF'nin artık bu yabancı transferlere ciddi kriterler getirmesi lazım. Özellikle yaş sınırlaması şart. Kulüplerimiz borç batağında ve olmayan paraları çoğu geriye dönüşü olmayacak şekilde bile bile saçıyorlar. Lig şampiyonluğunun getirisinin bir oyuncunun maaşına yetmediği yerde saçma sapan işler. İş iyice si*ik yarışına döndü. Ülke ekonomisi içinde gereksiz cari açığa sebep oluyorlar.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Alıcıdan alsın payını. Yunus'u da çaksın bir yere. Yine vermesinler 🙃

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Tff her sezon alt yapıdan 1 oyuncuyu oynatma şartı getirmesi gerekir ilk 11’de. 17-18 yaş. Bu Ahmet olur, Mehmet olur, 1 kişi de sabit kalınabilir de, değişebilir de.

Has alt yapı oyuncusu olacak. Oyuncu iyi çıkarsa, 20 yaşına basarsa, tekrar 17-18 yaşında birini oynatma zorunluluğu olacak. Beğenmediyse gönderdin Anadolu kulübüne diğerlerine yer açsın.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bu basının alayı yalan. Aylarca yerli oyuncuda tavan 1,5 milyon euro dediler. Barış anlaştı dediler, yunus anlaştı dediler şu kadar paraya. Aynı şeyi söyleyip durdular.

Bu menajer Yunus’a demiştir sen o işi bana bırak. Sana 3 milyon vermezler ise, şu kulüpte yerin hazır diye. Eğer G.Saray olur da 3 milyonu verirse, “bak gördün mü, sen 1,5 oynayacaktın ben sana 3 aldırdım. 750 bin Euro’mu alayım Yunus’cum diyecek.

Yunus’a 3 veren Barış’a da vermek zorunda olacağı için G.Saray kapıyı gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 1 Şubat 2025; 6:54:29 >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Birisi bir şey yapmış. Yoksa bu kadar kin gütmesinin imkanı yok.

• Bu da demek oluyor ki ülkede vatandaş dışında herkese yetecek kadar para varmış.

• Stones kullanıcısına yanıt

Yerli oyuncu tavan bu şeklinde bir durum yok.ilgi çekmek için sacmalamislar.

Şimdi sormak gerekir hangi yerli oyuncu astronomik maaşı hakediyor.

Olursun arda turan,Burak Yılmaz falan ciddi bir maaş alırsın.

Şu an barış iki senedir istikrarlı oynuyor ve ilk onbire yerleşti,onun dışında ciddi yüksek maaşı

hakedecek bir Türk oyuncu bence yok.

Bir örnek vermek gerekirse boey oldukça uygun maaşa geldi,kalıp yeni sözleşme imzalada maaşı üç milyondan aşağı olmazdı büyük ihtimal.

Yani sahadaki performansa gire yeni sözleşme yapılır öyle ne olursa olsun bir buçuk tavanını geçmem tarzı sözler dikkat çekmek için yapılmış açıklamalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 1 Şubat 2025; 8:45:58 >
  • John Denver kullanıcısına yanıt

Parayı veren biz değiliz.

Mavi yakalı,beyaz yakalı maaşıyla kurumların gelirlerini karşılaştırmak bence saçma.

Ülkedeki bir çok şirketin durumu kazanvlari iyi.

Galatasaray söz konusu olunca sponsorluklar,tribün gelirleri,localar vs vs oldukça yüksek.

Yeni nesil komple Galatasarayli ve bir zenginin cebine bakacak durumumuz yok.

Kulübün durumları mali kongrede zaten konuşuluyor gelir gider hesapları orada yapılıyor.

Merekli olan izlesin gerekli bilgiler var.

• Şaka gibi. Morata'yı beğenmeyenler var.

Sanırım Morata kimdir bilmiyorlar. Adam şu haliyle donunu sahaya bıraksa ligimizin üstünde iş yapar.

Öyle çakma yıldızlara da benzemez. Öküz gibi fizik güç, müthiş hırs. Kalitesini, tecrübesini, her şeyini sahaya koyar.

Ben geleceğine inanmıyorum ama gelirse müthiş olur.

• Ve Lucumi. Bu adam gelirse manyak olur.

Müthiş sol ayak, acayip süratli ve sert bir stoper.

Çıkışta ve piyasası olan bir futbolcu. Ama buna paramız yetmez.

• Futbol bilenler ve bilmeyip insanlara tinerci diyen çok bilmiş veletler belli olmaya başladı.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• por favor kullanıcısına yanıt

Son ajax maçında ilk gol abdulkerim taa karşı sahada önünde adam alıp gidip asisti yaparken abdulkerim izliyor arkasından kaldıramıyor mabadını.. İkinci gol yine aynı bir dönen top sanchez geriye deli gibi depar atıyor aynı şekilde Kaan Ayham torreira ama abdulkerim beyimiz ortasaha kadar yürüyerek gelip sonra lütuf gösterip bir koşayım diyor insan gibi gerçekten koşarak geri dönse Berkan dan seken topta oralarda olurdu.. Özetle gizli bir kazma var takımda abdulkerim emin olun sol ayaklı stoper sonrası bu takımın defans dengesi değişir umarım alınır sanchez kalitesinde biri

• Acil kaleci lazım ama okan artık zombi gibi beyin ölümü gerçekleşmiş. Yunus un bitikliğini geçtim yunus 15 dakka beni değiştir diyor bu hala eli cebinde sahaya melül melül bakıyor. Kaleci alınmazsa ligde gider. Morata geliyorsa micardi de gider hem morata hem micardi ekonomik olarak idare edilemez.

• 
Sayfa: önceki 64616462646364646465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.