Koskoca kulüpte iki sakatlıkla takım düşüyor ona rağmen 14 yabancı kuralında 2 tane kontenjanı boşa harcayacağız.İcardi sakat , Yusuf'a şans vermiyor.Boşa giden iki kontenjan ama sonra pastayla falan poz vermeyi bilirler |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6709. sayfa)
-
-
Samiyen 6-7 istiyolar bizimkiler kiralık teklif ediyor diyolar
Salakmıdır nedir bunlar ver al işte
-
Şu transferi ibo bozmadıysa hiç bir şey bilmiyorum
Bela oldu başımıza rezil herif çok ağır sövmek istiyorum
Gardi italyadan kesin yapacaktı bu işi
-
Bence alakası yok hocam, Oshimen in karşı karşıya atamadığı en az10 posizyon hatırlıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Maestro725Adamı minumum 3 kişi tutuyor
Ona rağmen osinin hazırladığı bizim takımın hiç ettiği tonla atak var
Nesiyri ile osimheni yer değiştir osimhen en az 20 goldeydi şu an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hoca bunlardan daha beter Nelsson'u gönderip istediği adamlara bak bijol'a 20 verdiriyormuş az kalsın valla bu adama transfer falan yaptırmasınlar.
-
Boluda deli gibi kar yagiyormus. Okullar tatil edilmis. Su maçta as topcu oynatirsa cok buyuk kufur ederim. Bu as topculari niye goturuyorsun Bolu'ya. Bırak elen gitsin biktim bu heriften
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nelsson bu çöpe 10 basar öyle böyle hoca değilsin.Bu kulüpten gideceğin günü iple çekiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 5 Şubat 2025; 23:28:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Carlos cuelar işi olursa 6-8 milyon ödeyecekmişiz
Çok pis şeyler yazmak istiyorum ama bir şey yapamıyorum
-
Fener 4'ü takmadan bu sezon tüm sistem yapı ve feneri üst üste koyup şampiyon olup 5. yıldızı takıp detoksa girelim. Vallahi yaşlandım. Ömrümüzden ömür götürdün GS. Saçlarım beyazladı. Bir iki sezon fener bjk falan şampiyon olsun dinlenelim bi 13.'lük daha iyi gelir bünyemize. Hem o ara irini de atarız kulüpten takımdan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eskiden menejerler oyuncu önerir komisyonlarını cebe indirirdi, şimdi takımdaki oyuncu oyuncu öneriyor.. scouting illa çocuk genç oyunculara olmaz 30 yaşındaki topcuya da scouting yapılır.. bizim hz scout şefi ne yapıyor acaba.
-
Umarım haluklar bilmiyordur ama stoper alıp kapayacakmışız transferi
Ne desek boş
-
8m veriyorlarmuş cuestaya, opoku alsınlar o zaman ligi biliyor en azından
-
Valla genk'in yedeğine mi para vermek daha mantıksız yoksa random takımlardan konferans liginde 12 gol yiyen takımın stoperine mi bilemedim
-
İlk geldiğinde de çat çat vurmuyordu. Adamı zaten 3-4 kişi tutuyor minimum içeride. En basit gs atağına bakarsan doldur boşalt futbolunda osimhenin 3-4 kişiye karşı hava topuna çıktığını görürsün. Ortaya açan barış olunca genelde top bile gitmiyor. En düzgününü jelert açtı diyorum sana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DinoCrocettiValla genk'in yedeğine mi para vermek daha mantıksız yoksa random takımlardan konferans liginde 12 gol yiyen takımın stoperine mi bilemedim
Bi de şurası var başakşehir bizi çaresiz yakaladı mı iyi silkeler. Çer çöp dubua bile kıymete bindi geri vermek için para istediler.
-
Başaktaki herifi çeksinler harbi cuesta ne la dalga mı geçiyorlar
-
Ben daha Rashford gitmeden önce diyordum bunlar yatıp kalkıp inşallah başka takıma gitmez diye dua ediyorlardı bence. Şimdi Villa'ya gidince bütün her şey bozuldu. Sansasyon yaratacak transfer gelmedi. Taraftarın tepkisinden dolayı ani bir şeyler yapma peşindeler. Buradan iyi bir şey çıkarsa helal olsun.
-
Potansiyeli vardır yatırım yapar alırsın ama bu adam hem vasat bir takımda yedek hem boyu kısa hem pahalı. Ayrıca hem davinson hem cuesta aynı anda milli takıma gidecek taaa kolombiyaya.
-
İptal o maç.
Not al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X