Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6710. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 42 Misafir (10 Mobil) - 40 Masaüstü14 Mobil1 iOS
5 sn
138.322
Cevap
364
Favori
2.581.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67086709671067116712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

allah kurtarsın hocam 7 gün sertmiş

• Geçen gün de yazdım.

Bu sene kadro dar. 3. Şampiyonluk çok önemli.

Kupa maçına U19 ile çıkmalıydık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür yazıyorum tff inatla o maçı oynatmazsa o maç iptal. o sahada anca hockey oynanır.

• Herkes Cuesta'yı gömdüğüne göre topçu oğlu topçudur, gelsin&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

logo ve yüz yamalarının inmesini bekliyorum kanka, sonra akıcam

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • samtiger kullanıcısına yanıt

Bizim yönetim dayanamadı artık her şeye itiraz ediyor diye derin gs ı devreye sokup banlattı &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Şımarık taraftar hala bek istiyor. Kaan gibi devamlı git gel yap(may)an süper bek neyinize yetmiyor. Muslera desen o da öyle adamın kurtar(ma)dığı top yok hala Berke diyorlar ıslıklıyorlar efsanemizi &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Costa mız hayırlı olsun diyebilir miyiz &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 0:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

İlk geldiğinde de çat çat vurmuyordu. Adamı zaten 3-4 kişi tutuyor minimum içeride. En basit gs atağına bakarsan doldur boşalt futbolunda osimhenin 3-4 kişiye karşı hava topuna çıktığını görürsün. Ortaya açan barış olunca genelde top bile gitmiyor. En düzgününü jelert açtı diyorum sana.

Ya bırak hocam nasıl vurmuyordu da bu adam herkesin sevgilisi oldu vuruyordu işte her kafa topuna nerdeyse, karşı karşıyada kaçırıyor devamlı barış ne yapsın ona

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Adı Osimhen değil Diagne olsa anasına sövüyorlardı şu an bizim taraftar hayal aleminde top gelmiyor diye. Sırf Ajax maçında Barış’ın kafasına kondurduğu topu atabilseydi şu an son 16’daydık belki. Bir şey demiyorum takıma katkı sağlıyor ama takımı taşıdığı falan hikaye. Herkes çok daha fazlasını bekliyordu tek farkımız ben itiraf edebiliyorum bu durumu.

En Nesri denen baltanın takır takır gol attığı Süper Lig yani oynadığımız lig sonuçta penaltısız golü yok adamın kaç maçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Şubat 2025; 0:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

knk pc kasıyor o yüzden sadece tr ligini seçtim

• evohan kullanıcısına yanıt

Barış kafayı kaldırıp adam gibi pas versin önce. Karşı karşıya kaçırdığı günler geride kaldı çünkü takım artık hücuma çıkamıyor. İlerideki aksiyonların çoğunda 1 tane sarı kırmızı 5 tane rakip görüyorum yarı sahada diğerleri arkadan gelemiyor bile.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bu Emre'nin paylaşımlarına baktım, kızlara cevap yazıyor özellikle herhâlde &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐  Adam beğeni manyağı. Bir resim paylaşıyor, 50 tane etiket yapıyor. Egoist olduğu belli.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    O pastaya ne editler yapıyorlar X'de

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Söyleyince laf ediyorsunuz. Fenerbahçe hücum aksiyonu olarak galatasarayın son 5 hatta 10 maçına baktığında 25 kat daha iyi. Okanın oynattığı leş futbolda takımın hücum yapmadığını görmek için ne olması gerekiyor anlamıyorum.

Takımın son 3 maçta attığı gol sayısı 3 2 tanesi penaltıdan 1 tanesi duran toptan ama burada bile attığı goller penaltıdan yazacak kadar oyundan uzaksınız. Bunun da baş sorumlusu hoca olacak olan arkadaş. Adam sadece penaltıdan gol atıyor çünkü takımın atak falan yaptığı yok adam gibi. Atak yapamayan takımda leblebi gibi gol bekliyorsunuz forvetten. Takımın hücum planı bile yok emin ol buna. Doldur boşalt futbolu sadece onda da önde değilsen yanlışlıkla öne geçersen en köy takımına karşı bile sinir stress olmalı defans futbolu.

Neyse hocamıza adanademirspor vs yensin diye dünyanın transferini yapmaya çalışıyoruz hallolursa belki takım atak yapmaya başlar da osimhen leblebi gibi gol atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 6 Şubat 2025; 0:15:2 >

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Daha transfer döneminde demiştim. Bir takımda özellikle orta sahada 2 tane bal yapmayan arı olmaz diye. Çünkü takım dikine oynuyor.

• stoper kim geliyor şimdi yarına kadar gelmesi lazım uefa için..

• bill54 kullanıcısına yanıt

Menajer ittirmesi çöpün birini çekeriz sabaha kadar rahatta kalın hocam.

• Angelino yine asistini yaptı muhteşem de oynuyor maçın başından beri. Okan malının yediği oyunculardan birisi de o. Adama 6 ay sabredemeden sepetledik yerine 10 tane adam aldık hiç biri tırnağı etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Barış kafayı kaldırıp adam gibi pas versin önce. Karşı karşıya kaçırdığı günler geride kaldı çünkü takım artık hücuma çıkamıyor. İlerideki aksiyonların çoğunda 1 tane sarı kırmızı 5 tane rakip görüyorum yarı sahada diğerleri arkadan gelemiyor bile.

Ne olcak şimdi yakalasa atacak mı , mertena ve yunus daki düşüş yüzünden posizyon kıtlığı çekiyoruz barış la alakası hiç yok

• Geçen sene yaptığımız son dk transferlerinden bile büyük skandal bu hobbiti almak.Bunda 8 milyon Euro bonservis konuşuluyor. Bu adamı kimse almaz isterse uçup kaçsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Adı Osimhen değil Diagne olsa anasına sövüyorlardı şu an bizim taraftar hayal aleminde top gelmiyor diye. Sırf Ajax maçında Barış’ın kafasına kondurduğu topu atabilseydi şu an son 16’daydık belki. Bir şey demiyorum takıma katkı sağlıyor ama takımı taşıdığı falan hikaye. Herkes çok daha fazlasını bekliyordu tek farkımız ben itiraf edebiliyorum bu durumu.

En Nesri denen baltanın takır takır gol attığı Süper Lig yani oynadığımız lig sonuçta penaltısız golü yok adamın kaç maçtır.

Aynen öyle OSİMEN KAÇAK DÖVÜŞÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Şubat 2025; 0:20:58 >
  • 
Sayfa: önceki 67086709671067116712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.