< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 6 Şubat 2025; 1:8:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6712. sayfa)
-
-
Tam bir fırsat tranaferi Cuesta, 15 gün önce olsa 20 milyon derlerdi maazallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu forumda marjinal olacağım diye her futbolcuya çöp diyenler çıkıyor. Morata'ya, Lemina'ya olduğu gibi.
Ama bu herif harbi çöp oğlu çöp.
Tek avantaji hızlı olması. Defansin arkasına atılan toplarda iyi olur. Ama Fenerbahçe maçında El Nesri 3 tane kafa golü ile hatrick yapar.
Zaten kafa toplarında sıkıntılıyız...
Bize böyle uzun adam lazımdı. 206, yetenekli ve genç oyuncu. Bas parayı al. El Nesriyi çiğ çiğ yer. Maç başına 999 orta açan FB'ye karşı 6 puanlık maçta 180'lik yer elması çöp stoperle oynarız artık. Kazma Abdülkerim de var, oh maşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben 2 transfer daha bekliyorum
-
-
Morata geldi ya. Zaten çoğu insan rashford u istemiyordu. Bence hem mevcut form hemde kariyer olarak morata rashford un önünde.
Ayrıca sansasyonel transfer için ya ilkay ı yada de bruyne yi getireceksin. Hatta ilkay transferi bile tatmin etmez çoğu kişiyi.
Nasıl bir zamanda yaşıyoruz. Kariyerli yıldızı da beğenmiyoruz sıradan oyuncuyuda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
206 ne abi basketbolcu mu alıyoruz boyu kısa olmasın tamam da boyu uzun diye futbolcu mu transfer edilir
-
En ufak arapasında dzekoya bile yetişemez
-
3 transferde iyi,sadece morata adaptasyon süreci uzayabilir.Hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değil de biz şimdi Emin ve Nelsson'u gönderip onlardan kötü oyuncuyu mu alacağız yani?
-
Evet hem de 8 milyon bonservis gömmeli.
-
Hocam 700 dakikada 2 kırmızı yiyen adamı bizim burada 10 kere atarlar. Ne yapıyor bu herif yakalayamadığını öldürüyor mu bu nasıl kart istatistiği
-
-
Lemina sara torreira orta sahası çok iyi oldu. Torreira 6 Lemina 8 sara 10 oynar umarım. Mertensi de rotasyon kullanabiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.5m a olmaz dedim dedim oldurmuslar. Helal olsun
Futbolcu ibrahim hatipoglunu gorunce transferden vazgeciyor. Yada 2 kati para istiyor
Bilmiyorum ki takip ettiğim oyuncu değil ben de bizim kulübün scoutlari gibi internetten buldum
internet kullanıyolarsa yine iyi
-
Taraftarın bulduğu topçu Lemina, Galatasarayı yöneten rezillerin bulduğu topçu 8 milyon gömmeli genkin yedeği
Tribünde bunları sağlam yuhalamak lazım
ultrasucuk falan ses etmeyin derse diğer tribünler onları da haşlamalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fırsat transferi bekleyen beceriksizlere, taraftar zorla Lemina'yı fırsat transferi yaptırdı. Maaş Sallai ile aynı, bonservis yarısından az.
Şimdi 12 kişi mi oynayacağız? Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var diyen çaycı düşünsün. Zaten sistemini ve ne yapmak istediğini kendi dahil kimse bilmiyor. Lemina biraz ilham verebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X