Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6712. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 31 Misafir (12 Mobil) - 29 Masaüstü17 Mobil1 iOS
5 sn
134.332
Cevap
358
Favori
2.495.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67106711671267136714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takıma kanat alınmazsa şampiyonluk gider demiştim.Kanadın K'si geçmiyor medyada
    Aldıkları stoper çöp
    Lemina taraftarın transferi -Lemina kadro dışı olmasa hayatta alamazlardı.
    Bir morata var o da santrafor bizde fazla olan hani

Transfer dönemini her zamanki gibi rezil şekilde kapacaklar.
    Hiç transfer yapmasak sadece hocayı göndersek daha iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 6 Şubat 2025; 1:8:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir fırsat tranaferi Cuesta, 15 gün önce olsa 20 milyon derlerdi maazallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda marjinal olacağım diye her futbolcuya çöp diyenler çıkıyor. Morata'ya, Lemina'ya olduğu gibi.

Ama bu herif harbi çöp oğlu çöp.

Tek avantaji hızlı olması. Defansin arkasına atılan toplarda iyi olur. Ama Fenerbahçe maçında El Nesri 3 tane kafa golü ile hatrick yapar.

Zaten kafa toplarında sıkıntılıyız...

Bize böyle uzun adam lazımdı. 206, yetenekli ve genç oyuncu. Bas parayı al. El Nesriyi çiğ çiğ yer. Maç başına 999 orta açan FB'ye karşı 6 puanlık maçta 180'lik yer elması çöp stoperle oynarız artık. Kazma Abdülkerim de var, oh maşallah.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• ben 2 transfer daha bekliyorum

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt
    Morata geldi ya. Zaten çoğu insan rashford u istemiyordu. Bence hem mevcut form hemde kariyer olarak morata rashford un önünde.

Ayrıca sansasyonel transfer için ya ilkay ı yada de bruyne yi getireceksin. Hatta ilkay transferi bile tatmin etmez çoğu kişiyi.

Nasıl bir zamanda yaşıyoruz. Kariyerli yıldızı da beğenmiyoruz sıradan oyuncuyuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 ne abi basketbolcu mu alıyoruz boyu kısa olmasın tamam da boyu uzun diye futbolcu mu transfer edilir

• Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt

En ufak arapasında dzekoya bile yetişemez &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 3 transferde iyi,sadece morata adaptasyon süreci uzayabilir.Hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O değil de biz şimdi Emin ve Nelsson'u gönderip onlardan kötü oyuncuyu mu alacağız yani?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Evet hem de 8 milyon bonservis gömmeli.

• Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

Hocam 700 dakikada 2 kırmızı yiyen adamı bizim burada 10 kere atarlar. Ne yapıyor bu herif yakalayamadığını öldürüyor mu bu nasıl kart istatistiği

• Beyler Fm de açık buldum.

Sacha Boey vardı kadroda. Herif çılgın atıyor. Piyasası 30 milyon gözüküyordu. Büyük takımlardan biri ilgilenmeye başladı. Hemen menajerimi görevlendirdim. Size 20 olur ama 5 milyonu başka türlü alırım. 15 milyonu bonservis. Adamlar da şaşırdı kanka. Canlarına minnet. Sonra tak bir lavuk çıktı. İşe taş koydu kanka.

Her neyse hacı onu birşekilde mındar ettim hacı.

Şak yönetime tamamen el koydum, 3-5 avanemi doldurdum içeriye. Taraftarda yıldız bekliyo kanka. Ama bilmiyorlarki bizim giderler çığ. Hem kullandığım araçta eskidi. Hazır merco makyaj yemiş kanka. Vermese miydik bir gırtlak dolu s clas siparişi?! O kadar olacak kanka.

Avenelerde sorup duruyor ayrıca. Doyuramıyorum hacı. Ne yapsam ne etsem?

Kimsenin ilgilenmediği, elde kalmış çürük çarık çarpık ne kadar isim varsa kanka, menajere yetkiyi verdim. Takımları kurtulmak için can atıyor. Bedava bile bırakırlar o derece. Şak diye koydum masaya 8 milyon bonservisi hacı. Maaştan da yapıştırdım 2 milyonu.

Anladın dimi hacı? Neyse çok yoruldum kanka, bir tatil ayarlayalım hemen. Dubai falan spa mpa.
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Lemina sara torreira orta sahası çok iyi oldu. Torreira 6 Lemina 8 sara 10 oynar umarım. Mertensi de rotasyon kullanabiliriz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalahamari kullanıcısına yanıt

2.5m a olmaz dedim dedim oldurmuslar. Helal olsun &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Futbolcu ibrahim hatipoglunu gorunce transferden vazgeciyor. Yada 2 kati para istiyor

• naak98 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ki takip ettiğim oyuncu değil ben de bizim kulübün scoutlari gibi internetten buldum

• Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

internet kullanıyolarsa yine iyi  

• Taraftarın bulduğu topçu Lemina, Galatasarayı yöneten rezillerin bulduğu topçu 8 milyon gömmeli genkin yedeği

Tribünde bunları sağlam yuhalamak lazım

ultrasucuk falan ses etmeyin derse diğer tribünler onları da haşlamalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fırsat transferi bekleyen beceriksizlere, taraftar zorla Lemina'yı fırsat transferi yaptırdı. Maaş Sallai ile aynı, bonservis yarısından az.

Şimdi 12 kişi mi oynayacağız? Ne oynadığımız sistemi ne de yapmak istediğimizi bilen var diyen çaycı düşünsün. Zaten sistemini ve ne yapmak istediğini kendi dahil kimse bilmiyor. Lemina biraz ilham verebilir.

• 
Sayfa: önceki 67106711671267136714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.