Uğur Karadumanyoutube Kanalıma abone olmayı unutmayın lütfen 🙏 😊 https://www.youtube.com/watch?si=551HNfb-sjhNqdRa&v=pR_h5BbIJG0&feature=youtu.be |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6714. sayfa)
-
-
La bunu alacaksak Nelsson ne diye gitti. Nelsson dan iyi stoper mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuesta işi çok ağır fiasko gerçekten, şimdiye kadar yapılan 3 transferi de çok başarılı bulmuştum ama bununla birlikte tam sıvadılar.
Genkin 26 yaşındaki yedek stoperini alıp ne yapacağız acaba. Hadi 20-21-22 yaşında olsa diyeceksin ki genç daha keşfedilmemiştir falan. Almayı da geçtim bunu alıyorsak Nelson neden gitti, üzerine 8m€ veriyoruz
Pavlovictir zarttır zurttur kovalarken düzgün bi stoper alacak vakiti harcadılar tabi ki, şimdi avrupada transfer dönemi de kapandı kimse as stoperini satmıyor haliyle anca bunu getirebiliyorsun.
-
Demek ki son güne bırakınca her zaman icardiler Osimhen'ler gelmiyor Hatta çoğu zaman ndombele'ler geliyor Bunu görmüyor bizim yönetim
Allah rahmet eylesin sana Aydemir Akbaş baba
https://www.instagram.com/reel/DFgkFnQtVhI/
Bizim Scout işi oldu olalı çöp. Gardi de olmasa ne olurdu acaba? Koskoca G.Saray kulübünün düştüğü hale bak. Hani nerede Emre denen scout vardı? Insta’dan gönderi, beğeni kasma derdinde o herif söyleyim size.
Git barca’nın, real’in, city’nin alt yapılarından oyuncu al daha iyi. Bu alt yapının yükselen yıldızı kim desen söylerler sana. Scout olmana bile gerek yok 😁
www.transfermarkt.com.trLeopold Querfeld - Oyuncu profili 24/25https://www.transfermarkt.com.tr/leopold-querfeld/profil/spieler/597432
stoper tavsiyem bu cocuk daha önce de yazmıştım cuesta a 8 vereceğine bunu al.
-
Bence samet akaydını almalıyız.. fb derbisinde mili takımda oynadığı gibi oynar + cuesta bebesinden daha iyi hava hakimiyeti var ikiside geri pasla gol yediren tipten samet daha avantajlı geldi bana
-
üstteki videoyu izlemediniz mi cuesta artistik topukla bırakıyo arkasına kaçırmamak lazım 8 çerez parası.
-
sakatlığıda varsa misss
-
Carlos questa yi izledim.
Net iyi oyuncu.
Izlemeden boklayan yangin yapanlar.
Yarin ben iyi demistim diye ortada dolasacak.
U.K. bu adam iyi performans verirse buyuk sicar.
Taraftarın yaptırdığı transfer: Mario Lemina
Abdullah Kavukçu'nun yaptığı transfer: Alvaro Morata
Kendini 2. Erden Timur olarak gören urfalı transfer sihirbazının yapmaya çalıştığı transfer: Carlos Cuesta
Allah bize yaz transfer döneminde bolca sabır versin.
-
Özellikle hava toplarinda zafiyeti olan takımımıza fırsat transferi,fırsat transferi diye aylarca dolaşıp yangından mal kacirircasina 1,80 in altında bir stoper bulmak,bence en büyük ihanettir.
Takıma gerekli olan stoper modeli hava toplarını başarıyla karşılayabilen bir stoper tipidir.
Bir ay mika diye dolaşıp,transfer sezonu sonunda fırsat oluşur vs vs demek tamamen iş bilmezliktir.
Oyuncunun başarılı olup olmaması bir yana takımın ihtiyaçlarını önemsemeden,bunu bulduk al oynat demek nasıl yoneticiliktir anlamadım.
Takımında direk oynayan 3 milyon bonservisi bulunan leminaya ağız burun kıvırıp fırsat transferi diye Belçika'da yedek oturan adama sekiz bonservis vermek sadece aptallikla ,iş bilmezlikle izah edilecek bir durum değildir.
Bu transfer işleriyle uğraşan herkesin daha yazın başında kovulması gerekirdi.ben açıkça bunlari bir daha bu işlerle uğraşırken gormek istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi oyuncu olması elbette iyi,burada sorulması gereken soru takımın ihtiyaçlarına ne kadar uygun?
Orta sahayı uzun toplarla geçip rakip santroforun kafasına top şişiren bir çok takıma karşı sorun yasadik.ucuncu bölge presimiz etkisiz kaldı ve takım çok daha fazla geriye koşmak zorunda kaldı.
Davidson ve Abdul önde basan stoperler.uclu oynayacaksak ortada dengeli,fizik olarak güçlü,hava toplarinda hakim bir oyuncu takımın ihtiyaciydi.
Takıma gelip ilk onbirde oynayabilir ki zaten üçlü dusunuluyorsa ortalama bir stoper bile bu takımda şu anda şans bulabilir.
Madem ihtiyaç bu oyuncuydu neden son güne kadar beklendi ve en az sekiz on stoper bu adamın önüne yazılıp transfer edilmek istendi.simdi biz neredeyse bir stopere 20 teklif edebilecek mali gücü olan bir takım olarak istediğimizi mi aldık yoksa bulduğumuzu mu aldık?
Oyuncunun başarılı veya başarısız olması bir yana bu transfer komitesinin hemen bu işi birakmasi gerekiyor.
Jalert,Yakup,Sallai,şimdide bu çocuk ödenen bonservis toplam 35 milyon civar(bonuslar saklanıyor) hiç biri takımın ilk on irinde doğrudan oynayacak çok güven veren oyuncular değil.
Açıkça yazayım ben taraftar olarak iki kişi cebini doldursun diye takımı desteklemiyorum.takima vermekten çok almaya gelen yönetici olmaz.
-
Ne Emre'yi takan var,nede kulüp doktorunu takan var.
Siz gerçekten Yakup için kulüp doktorunun olumlu rapor verdiğine inanıyor musunuz mesela?
Adam sakat beş verelim alalım gerisini aramızda hallederiz tarzı bir konuşma geçmiş olma ihtimali çok yüksek.
Ben jalertede Emre'nin olumlu rapor verdiğine inanmıyorum.kuzey ülkeleri disiplinli,çok koşan ,belli sistemle oynayan takımlar.bizim ülkede sistem çok değişik,sonuç olarak kendi ülkesi ve sisteminde gayet iyi oynayıp dış ülkeye transfer olunca sudan çıkmış balığa dinen kuzeyli oyuncular çok fazla.
Fatih Terim geldi ilk ben Bülent Tulunu istemiyorum diyip takımdan uzaklaştırdı,yine geldiği zaman şu menajer bozuntusunu başkana rağmen takımdan uzaklawtirdi.bize bu tip bazı konularda diktatör hoca gerekli.bizim ülke çok esnek hocayı kaldırmıyor.( Buradan Fatih Terim gelsin sonucu kimse çıkarmasın ama ülkede başarılı olmasının belli sebepleri var.)
Yönetimle kavga edip rest çeken ülkede fazla antrenör yok.okan çıkıp bunlarla kavga edemez ama bilmeli ki sezon sonu şampiyonluk gelmesse fatura bunlara kesilmeyecek Okan Hocaya kesilecek.iki sezon şampiyonluk belli bir kredi vermiştir kendisine hala susuyorsa kendi bilecegi iştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 6 Şubat 2025; 8:2:29 >
-
Bu cuesta komisyon transferidir. Bunu alacağına boşa düşen denayeri al 6 aylık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X