< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 12:53:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6721. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Taraftar yangina başladı. Kellelerini alacazz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Frankwoski'yi 6m€'ya alın
Sağ bek problemi çözülsün BAY'ı da sola at
En azından 5 transferin 4'ü adam akıllı yapıldı bi stoperde sıvadılar diyelim
Alın lan şu adamı
-
Çok mantıklı bir hareket olacağı için bizimkiler kesinlikle yapmayacaktır bunu.
-
4 lüyü kafasında sildi bence Okan o yüzden frankowski yi almayacak ama sezon içinde de bazı maçlarda 4 lü dönmek durumunda kalıp bu adamı arayacak
Bu 2 adam içinde cuesta yı aldıracak sonraki senelerde Afrika kupası geldiğinde stoper siz kalacağız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 12:44:40 >
Frankowski 3'lünün kanat beki hocam
4'lüyü kafasında sildiyse en ideal oyuncu işte
-
zalewskiyi intere kiralamışlar
600 bin euro
-
Doğru hocam atlamışım onu ben sağ beke odaklandım da öyle dedim. Sağ kanat bek için çok iyi olur aslında doğru
Tuta var.Ama bunlar ikna edemez.Öyle bir kabiliyetleri yok.Tek yaptıkları fazla para vermek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanat bekleri değişmeli oynatmalı zaten. 90dk git gel yapamaz adamlar haftada 2 maç. Yunus ilk defa bir sezonda bu kadar çok 90dk ortalamaya yakın üst seviye maç oynadı kariyerinde. Bu tempoya alışması gerekecek. Bay bir şekilde kotardı çünkü alışkın o ama yunus değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 12:52:20 >
Bunların amacı stoper alıp bekte de kullanmak.Yani o dediğin oyuncu Yusuf falan gönderilmediği sürece alınmaz.
Ben bunları çözdüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 6 Şubat 2025; 12:54:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen bonservisi 10M€ gösterin diye ikna etmeye çalışıyorlardır. Aklıma başka sebep gelmiyor 🙃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Frankowski bu fiyatlara geliyorsa neyi düşünüyorlar ki? 25 kuruş bile indirim istemem uçağı gönderirim direkt. Sami Yen Haber boşa sıkmaz bir tek onu takip ederim twitter'da. Al Frankowski'yi bir de düzgün bir stoper ile bu takım uçak olur uçak. Kutucu, Morata, Lemina, Frankowski ve eli ayağı düzgün bir stoper. Kimse şikayet etmez böyle bir transfer döneminden sonra. Bu kadar büyük yerlere gelebilmiş adamlar nasıl bu kadar akıl tutulması yaşayabiliyor ya. Dursun Özbek bir güç savaşı yaşandığını ve bunun kulübe zarar verdiğini göremiyor mu cidden? Geçen sene Cenk Ergün vs İbrahim Hatipoğlu bu sene Abdullah Kavukçu vs İbrahim Hatipoğlu. Transfer sezonu bittiği gibi ilk iş Cenk Ergün'ün ham yapıldığı gün gibi İbrahim'e de elveda denmeli
-
instagram
Tufan Kızıltan on Instagram: "Biraz da futbol nostaljisi.. 23 Kasım 1994... Yaklaşık 30 yıl öncesine ışınlanıyoruz!Galatasaray'ın Zimbabweli futbolcusu Norman Mapeza, barcelona kalesine öyle bir frikik çekiyor ki... Kavis alan top neredeyse taça çıkıyordu! 😂#normanmapeza #Galatasaray #Nostalji"https://www.instagram.com/reel/DDXngYLtSTz/?igsh=MWFrcDQxbmY0amh5NQ==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
34 lük Trippier falan alacağına 6 aylık, 29 yaşındaki adamı bonservisi ile al işte. Son ana kadar bekleyip yazdıramayın da şu sucukçu olmayan taraftar sizi yesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Şubat 2025; 12:55:51 >
Tuta gelcek olsa biz alıyorduk oyuncu tryi düşünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ultrasucuk cuesta istiyoruz yangını yapar mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 6 Şubat 2025; 12:58:10 > -
Küçümsedik net şekilde bari şu transfer dönemi bitsede takım hoca camia şampiyonluğa odaklansa. Nefret ediyorum transfer dönemlerinden.
Olmaz diyemem uefada 4 takıma puan verdik 3ü elendi son sıra takımlarına puan verdik. Ligde 3 takıma verdik birisi son sira takımı hatay adsyede versek şaşmam. Okan hoca 3 senedir kendinden çok zayıf takımlara karşı takımı hazirlayamadi.
Katılıyorum kesinlikle
Şu şartlar doğruysa Frankowski için pazarlık edilmez, direkt tamam denip geçilir 6m€'ya başka ne beki bulacaksın
Al geç işte bek problemi de çözülsün bi stoper kalsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X