efe torpillisi çıkınca takım kendine geldi biraz resmen torpil yüzünden göndermiyorlar da öyle sürekli sahada rezil oluyor bizi de rezil ediyor Berat mesela ayağına hakim çocuk anlıyorsun ama efe bildiğin dümdüz |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6752. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Yusuf tam bir umursamaz dan dun vuruyor biri gol oldu işte, yazık biraz umursayarak bilerek oynasa iyi topcu olur halbuki
-
altyapıda baya yetenekli topçular varmış , hoca sağolsun sadece efeyi oynattığı için bütün altyapı rezalet sanıyordum ben
-
Kutucu ne vuruyor ama toplara. Biraz hareketlense banko oynar bu takımda da topsuz oyunda çok pasif kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni gelecek başkanın ilk işi akmanları göndermek olmalı
Babası da dahil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşamayalım sorun değil de, demek istediğim konu daha sistemsel olarak konuya bakma isteğiydi. Para pu vs sonradan geliyor.
Neyse, uzatılacak bir durum yok.
Akvaryumdaki balıkları konuşuyoruz sürekli. Kalitesini, cinsiyetini, renklerini, değerini vs. Ben de diyorum ki akvaryumdaki su zehirli. Hangisi gelirse gelsin sıkıntı oluyor. Hastalanıyor.
Normal bir yol bulurlarsa bu akvaryuma gelmek istemiyor balıklar.
Güzel günler.
-
Oynatmıyorsa tabiki bir sebebi vardır. Ama demirbay ın, Berkan ın, sallai nin oynadığı takımda yeterli olmadığı için oynamadığını düşünmüyorum.
İlk sezon mata oynuyordu yusuf oynamıyordu. Bunu söylediğimde mata seneye teknik heyette olacak diyen arkadaşlar vardı
Bizde sürekli oynayan bir halı saha topçusu var zaten adı Barış ne pas atabilir, ne orta açabilir, ne forvete aradan pas bırakabilir, nerede duracağını bilmez, nereye koşacağını bilmez, kendi forvetini futbola küstürür, topu alır adamların içinden geçmeye çalışır, çizgiye iner adamlarla güreşir kalenin 5 metre yakınından topu stadın dışına atar, top kontrolü yoktur fizikli Sabri adam resmen Sabriyle yıllarca dalga geçildi bu kalas boylu poslu diye bir şey sanıyor millet.
-
Çok kısa süre aldı ama keşke ikinci yarının tamamında Berat'ı izleme şansımız olsaydı. Sanki ayakları çok iyi bir gence benziyor.
-
Efe Akman üzgünüm ama bugün gerçekten 10 kişi oynattı tabirinin tam karşılığı bir performans sergiledi. Oyun 2-2'ye gelecek gibi dururken Kaan-Efe değişikliği ile Galatasaray lehine gelişti ve 2 gol peş peşe geldikten sonra bitti zaten.
-
bizim altyapıda kilo sınırı var galiba 50 kilo üstü alınmıyor takıma
-
Noktası virgülüne katılıyorum ağzınıza sağlık .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berat ın abiside iyiydi ama olmadı. Bence berat süleyman dan daha iyi. Ama alt yapıdan a takıma çıkmak hem zor hemde şans işi.
işte o biraz sıkıntı, Okan ın press aşılaması lazım ona mertens in yarısı press yapsa iş görür çok
-
Bu cuesta mıdır nedir bu arkadaş ilk batırdığı maçta yedeğe geçer lemina yerini alır. Olacak olan bu ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuesta tam bir yağlı kazın GS lı HUKUKCULAR DERNEĞİ HAREKETE GEÇEMLİ
-
yok aslında kolay fizik ve çalışma işi
yeteneğin varsa fiziğini topla çok çalış gir takıma
bütün gün iki üç çalım atayım rahat koşayım diye ne bildiğin çalışıyorlar ne kas kütlesini arttırıyorlar
Sanki ülkede düzgün topçu var alayı çöp Berkan işte futbolcu mu?
Berat mesela bugünü kapattı bile hiçbir şey yapmayacak tahminim.
-
yine çöplere dünyanın parasını bayıldılar sallai+jelert+cuesta muhtemelen 8 +eren elmalı 5m totalde 28 milyon euro... bunlara para vereceğine 2 tane daha sara al en azından kaliteli topçu izleriz. Basiretsiz yönetim acilen istifa etmeli.
-
Yusuf 2 asist 1 gol bu arada :)
-
Elmalı Jacops dan daha iyi katkı vereceği kesin o olsaydı bari, Stoper de komsiyon kazığı soktular yine
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X