Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6753. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 48 Misafir (19 Mobil) - 36 Masaüstü24 Mobil
5 sn
138.578
Cevap
365
Favori
2.587.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67516752675367546755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ali yavuz kol acayip fizik yapmıştı hatırlarsın ama olmadı. Şimdi ads de bakıyorum süper lig seviyesine gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

tabi her zaman olacak değil ama hazır olacak o fizik efe gibi çöpleri izleyecek halimiz yok

Berat daha 17 yaşındaymış hemen çeki düzen vermeli kendine ayağı güzel

Bunlar asker her an hazır olacak çıkacak ezecek rakibi mantalite bu olacak

• Fırsat transferi diye bekleyip Avrupa transfer dönemi kapanınca KAZIĞIN ALASINI YEMEK, BUNLARIN ANLAMADIĞI MİLLET BİZİ FIRSAT OLARAK KULLANIYOR :)

• Okan Buruk düşmanlığı için bir şey bulamayınca şimdi oynayan oynamayan oyunculardan laf vurulmaya başlanmış. 2 tanesini oynatsa niye oynattı derler. Amaç her zamanki gibi bağcı dövmek.

Adam Fener’i 2.5 senedir (hatta ondan önce Anadolu takımlarıyla) karısı yaptı Fener'i Fenerliler bu kadar nefret etmiyor adamdan. Düşünün bunlardaki ruh halini.

Böyle havaya suya eleştirince söylenenlerin hiçbir kıymeti kalmıyor çünkü art niyet ortaya çıkıyor. Bir anlayamadılar şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 6 Şubat 2025; 18:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yukarıda BAY gömülmüş gene kendi görüşümü belirteyim BAY şu an bonservisi elimizde olan oyuncuların en değerlisi. Avrupa dan almaya kalksan 40-50M euroya alamazsın. Hiç kavga amacım yok tamamen subjektif görüşüm.

Onun haricinde Efe Akman dan şu an itibari ile hiç bir şey olmaz kesinlikle şans bulmamalı.

Metehan da Berkan da bence 2.ligde dahi zor oynar bir an önce yollanmalılar.

Kalede tahta bacak Kovalera olmayınca defanstan top çıkarmanın aslında çok da zor olmadığı bugün açıkça gözüktü.

Kutucu bana biraz kilolu gibi geldi o yüzden biraz ağır gibi ama gol şansı çok yüksek iyi transfer.

Morata için zaten yoruma gerek yok. En çok Osimhen sevinmiştir.

Apo nun hala defanstan dribling ile ilerlemeye çalışması ise beni çıldırtıyor. O işi yapmakla uğraşacağına asıl işi olan savunmayı yapsa iyi olacak.

• Morata yada yazık la Real de kimlerle oynuyordu gelmiş Bolu sporla maç yapıyor :)

• Bizim Başkan la Survivor TFF başkanı karşı karşıya gelmiş, bizim başkan yüzüne gülüyor Survivorcu yüzüne bakmıyor valla ne rezilliklere düştük, hakemide Oğuzhan Çakır atamışlar yine bize

• Diego Carlos 6 hafta diyorlar
    Adam raporu kapattı yatış başlar.

Fenere iyi kitlemişler bunu.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 6 Şubat 2025; 19:5:45 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

En azından kendini beğenmişlik triplerine girmedi. Çıktı normal oynadı adam. O bilmiyor mu Bolu’nun 2 lig takımı olduğunu?

• TFF başkanı ile Dursun başkan karşı karşıya gelmiş, bizim başkan onun yüzüne gülüyor, o bakmıyor selamlaşmıyor bile ... Oğuzhan Çakır yine bizim maça atanmış ama Ali Şansalan halen FB maçlarına atanamıyor ? Dursun Başkan bu işin hesabını versin artık

• Eren Elmalı için 4-5 milyon diyorlar son gün ayağına birileri komisyon cukkalıyor alenen. Boğazınızda kalsın hain köpekler.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Mevzu torpil değil. Babası demiştir; elbet bir gün sıra sana da gelecek sabret diye. Ben bunun abisinde ışık görmüştüm. Bari abisi kalsaydı.

• Eren Elmalı ne alaka ya?

• Stones kullanıcısına yanıt

neyi sabrediyormuş sabır mabır yok okan denen çaycı gittiği gibi şu akman belasından da kurtulucaz

Zaten bu akman okanı koruyor biliyorum bunun sayesinde torpili döndürüyor şöyle kariyerli sağlam biri gelse bunu şutlamıştı takımdan

• Ulan Eren Elmalı’yı almak için Şubatı mı beklediniz?&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Bu adamı Ocak’ın ilk haftasında bile alabilirdin.

Morata’yı Gardi aldırdı

Lemina’yı Taraftar aldırdı

Kutucu’yu Arda ve Eyüp Başkan sayesinde alabildik

Bir halt becerdikleri yok bunların

• Yav sürekli eleştirmek istemiyorum gerçekten ama şu Berat'ı biraz daha göremez miydik mesela sahada,

Maç 4-1'ken Mertensi almanın mantığı nedir Berat yerine.

Neyse en azından baya iyi bir çocuğa benziyor yaşı da daha çok genç, üzerinde durulursa Yunus'u BAY'ı falan geride bırakacağına şüphem yok benim.

• Hocam benim duyduğuma göre goztepeden Taha altikardesi almis gs stoper mevkiine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt
    1 milyona alsan iyide 4-5 asla etmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

4-5 bence de etmez 1-2 uygundur Türk yedek olarak. 5 milyona alındıysa cidden çok fazla.

• Stones kullanıcısına yanıt

Bunun abisi de kendisi de 5 para etmez. U19 maclarini izlemeye cok gittim Florya'ya. Sürekli yan pas geri pas yapardi bunlar.

• 
Sayfa: önceki 67516752675367546755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.