Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6767. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 52 Misafir (13 Mobil) - 44 Masaüstü16 Mobil
5 sn
135.388
Cevap
359
Favori
2.511.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67656766676767686769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz ne anlatıyorsunuz ?
    Yönetim kimseyi alamadığı için son dk kulüp önerisi ile bunu aldık.
    Sen yönetimin,hocanın bu oyuncuyu izlediğini falan mı sanıyorsun ? Bu transfer Marcao gibi scoutluk bir transfer değil anlayın artık şunu
    Ne istatistiğine baktılar ne de izlediler. Son dk bunu önerdiler bizim Davinson'da gelsin yanımda takılsın diye okey verdi alındı.
    Oyununa,istatistiğine bakılsa alınmaz zaten bu oyuncu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİZİM YÖNETİCİLERİN PAZARLIK :)

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ARZU FİLMyoutube
    Feyzo askerden döndükten sonra Gülo’ya talip olur. Köyde Gülo’ya başka talipler olduğu için babası başlık parasını açık arttırmaya koyar. Ve on bin peşin, on bin senet karşılığı Gülo, Feyzo’nun üstünde kalır. Feyzo borcunu ödemek için kente gidip çalışmaya başlar. Kentten her dönüşünde köylülere artık şehirlerde ağalık düzeninin olmadığını, başlık parasının kalktığını anlatarak ağaya karşı cephe oluşturur. Filmin çekimleri Hatay-Reyhanlı'nın Harran köyünde yapılmıştır. https://www.facebook.com/arzufilmofficial https://twitter.com/ArzuFilmAS https://instagram.com/arzufilmasofficial/ Kanala Abone Olmak İçin: https://bit.ly/2Tol4Da #ArzuFilm #KibarFeyzo #KemalSunal #ŞenerŞen #Adilenaşit #MüjdeAr
    https://www.youtube.com/shorts/rjnobCD327I
  • Morata forvet ve sol forvette oynar

Ahmed hücumun her bölgesinde oynar

Sallai hücüm her bölgesi ve beklerde oynar

Cuesta stoper bek ve ortasaha oynar

Lemina orta saha merkez ortasaha stoper oynar

Kimler yazılcak bakalim uefaya. Allah yardımcısı olsun Okan hocanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 7 Şubat 2025; 0:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Hocam istatistik veya sadece video ile bir oyuncunun kalitesi belli olmaz bakın bu konuda size katılıyorum,

Oyuncu her yere uyum sağlamayabilir bir takımda çok iyiyken başka takımda çok kötü olabilir bu konuda da size katılıyorum.

Yani mantıken söyledikleriniz doğru da, sıkıntı nokta şu bu oyuncu bizim izlediğimiz araştırdığımız veya yönetimin scoutun falan bilgisi,araştırması dahilinde alınan bir oyuncu değil. Tamamen, %100 menejer itelemesi. Kimseyi alamadıktan sonra mecburen gittiler Genk'in 2-3m'luk oyuncusuna 8 verdiler ki reddedemeyecekleri bi teklif olsun, adamın maaşı da 400 bin euroydu 1.5m verdiler 4 katına çıkarıp getirdiler.

Getiren menejer yukarda zaten ortada, FB'ye de önerdi Morinho reddetti.

Keşke dediğiniz gibi scout ekibinin araştırdığı bulduğu ışık gördüğü falan bir oyuncu olsa da baş tacı etsek ama değil işte, tamamen "Nelsonu sattık stoper kalmadı, 20 stopere gittik kimse de satmıyo napcaz acil birini bulmamız lazım" transferi bu sadece.

• Ne oldu bizim çin sponsorluğu, bankalar birliği, kemerburgaz :)

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Oynatamıyor zaten hocam. Müzmin sakat tam bizlik
    Tip olarak Jelert sakatlık olarak Jakops mix yapılmış yerli.Tabi oynarsa bu ikisinden de çok iyi bende beğenirim kendisini
    www.transfermarkt.com.tr
    Rıdvan Yılmaz - Sakatlık geçmişi
    https://www.transfermarkt.com.tr/ridvan-yilmaz/verletzungen/spieler/477930

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    EVET TAM TAHMİN ETTİĞİMİZ GİBİ YÖNETİCİ MENAJER ORTAK KAZIĞI. BURUNLARINDAN GELSİN. YİYE YİYE DOYMADILAR.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cuesta nın menajeri Türk erdinç şehit. Has fbli adam kitlemiş bizimkilere çöpü. Çok para yediler bu transferden çok.

• Şu paraların üstüne biraz daha çıksan yasin ozcan alınıyor 4lunun sol beki oynar 3lunun stoperi oynar yani yaşı da genç potansiyeli de var saçma sapan oyunculara para vereceğine sırf yerli diye git onu al bari

• Cuesta işinde net söğüş var. Galatasaray soyuluyor.

• Ben olsam Lemina Morata Sallai yazardım

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt

Yaw marcao neya o gitti diye burda felekten bir gece caldim. Copun copu bir stoperdi. Kovalera ile birlikte psv maclarinda bizi madara ettiler. Diger scout tranferi denen cicaldau ve morutsan vitaminsizlerinide gorduk. Morutsan alinsin diye burasi yangina cevrilmisti. Ben bu elemanida bilmem etmem ama bizim taraftar istemiyorsa iyi cikar En son G.sara alindi diye cenk ergun un evini basalim diyen grupla muhatabiz.

• Cuesta için geçen bir konuşma:

Davinson'dan iyi olduğunu iddia etmiş.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Yaw arkadaş sen beğenmediklerini yazma, beğendiğin bir kişi varsa onu yaz.

Bir de bu kadar berbat oyuncu grubuyla 2 senedir şampiyonluğu kime yazalım?

Yönetim kötü,

Okan Hoca kötü,

Futbolculardan iyi olan zaten yok,

Taraftar zaten cahil güruh.

2 şampiyonluk ve bu sezonda da 6 puanlık fark ile yine en büyük şampiyonluk adaylığı.

Nasıl açıklıyorsun bütün bunları?

Şaka yapıyorum.. Kafana göre takıl. Buradaki herkes gibi.  

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

akıl fikir yok hocam, bizimkilerin akıl baliğ değil maalesef

• Frankowski için 7 vermişiz lense oyuncu gelmek istiyormus bakalım umarım bu olursa cuestayi falan unutabilirim bir nebze

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Adam Belçika liginde yedek kalmayı başarmış ender oyunculardan.Bize böyle rekortmen oyuncu lazımdı yönetimde gereğini yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Frankowski için 7 vermişiz lense oyuncu gelmek istiyormus bakalım umarım bu olursa cuestayi falan unutabilirim bir nebze
    Elmalı ya 3, buna 7, trabzon kabul edermi 3 ü

• 
Sayfa: önceki 67656766676767686769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.