Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6769. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: narkotik_1989 , Shiftlenbik , YavuzKpt , cimbomlusinan Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (3 Mobil) - 24 Masaüstü5 Mobil
5 sn
138.670
Cevap
366
Favori
2.590.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 67676768676967706771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kopenhag ve Genk tarihlerindeki en buyuk kaziklari bize soktular Jelert ve Cuesta ile. Yanina yaklasan yoktur.

Ama bu transferle ortalik ayaga kalktigi icin Eren Elmali kazigindan kurtulma sansimiz var gibi gorunuyor en azindan. Gerci belli olmaz bizim pastacilarin isi Turkiye'de transfer kapanana kadar tehlike devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 7 Şubat 2025; 1:18:15 >
  • hoş geldin de la cuesta

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Aynı cannavaro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 de bitmiş olmalı acaba hangi 3 lüyü yazdırdılar

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Biz iyi olduğumuz için mi şampiyonuz rakipler mi çok kötü bunu idrak etmek lazım. Avrupadaki rezalet maçlarımızı görmek istemiyoruz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çocuk gelmek için uğraşıyor bunlar Muslera korkusundan teklif bile yapmıyor bildiğin

Bunlar sene sonu Muslera gitmek istese bırakmayacak zam yapalım oyna diyecek

Ne kadar çapsız, beceriksiz, futboldan habersiz tipler olduklarını gördük zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt

Hocam süre verildikçe foyası çıkıyor neden istesin anadolu klübüne gönderilmesini. Kaliteli oyuncu kendini anında belli ediyor bugün dakika 89'da oyuna giren Berat Luş mesela. Daha önce de dikkat çekmişti bugün de dikkat çekti yaşı da daha 17.

Akman kardeşlerin bir tanesi 20 yaşına kadar alt yapıda kaldı, yaz aylarında danimarkanın dandik bi klübüne gitti 1 ay sonra fesh ettiler sözleşmesini.

Açıkçası diğerinde de hiç ışık göremiyorum bilmiyorum babasının etkisi mi başka bir durum mu ama hiç kendini ispatlama vs derdinde değil hep kaçak dövüşüyor anca geri pas yan pas, koşmuyor pres yapmıyor baskı yapmıyor bi kendini kanıtlama derdi yok çocukta hiç.

• josrdr kullanıcısına yanıt

Kazimcan ne alti ne üstü

• Suç kimde;

Nelssondan verim alamayıp her fırsatta metehan ve kaanı yerine oynatıp danimarka milli stoperini çöpe çıkarıp gitmesine sebep olan ve bu yüzden UEFA listesinden bir kontenjan yakan teknik direktörde mi

Yoksa Cuestayı 8 milyona alan yönetimde mi.

Benim oyum iki buçuk sezonda;

Omar

Dubois

Boey

Aanholt

Kaan

Kazımcan

Adekugbe

Angelino

Aurier

Köhn

Jakobs

Jelert

elindeki 3 bekin üstüne 9 bek aldırıp hala bek isteyen teknik direktörden yanadır.

Dünyada bir oyuncuya ederinden fazla veren ilk takım biz değiliz, bizim de ilk defa bir oyuncuya ederinden fazla verişimiz değil. Sonuçta aldığımız adam milli takım stoperi.

Bu transfer döneminde yönetime zerre miskal suç bulmuyorum. Bu oyuncunun parasını da ben ödemeyeceğim kendileri düşünsün. Okan da hiç şikayet etmesin Jakobsu kendi istedi de oynatıyor mu 9 milyonluk

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Dedim ya, yedek kulübesi vip izleme yeri onun için. Milyon euro verseler oraya adam alıp maç izletemezler. Bedavadan vip takılıyor çocuk. Futbolcularla konuşmaya çalışıyor, beni kaale alsınlar diye yırtınıyor filan. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Galatasaray şampiyon olamadigi ilk sene 3-5 sene mali cokuntu yaşar. Boyle bir mali rezillik olamaz. Resmen kulüp batiyor. Soyuyorlar kulubu

• Stones kullanıcısına yanıt

Efe yüzünden Gökdenizi izlemiyoruz. Efe'nin aksine o çocukta kumaş var

• Önceki transferlerin başarısından 1 ay önce Skriniar Arias vs isminin çıkmasından ötürü bir planları var sandım. İyi transferler yapacaklarını söylemiştim. Herkesten özür diliyorum yanıldım. Asıl eksiğimiz stoper sağbek ve orta sahaydı. Stoperde menajer önerisi geldi sağbek gelmedi. Lemina'yı da taraftar aldı. Berbat transfer dönemi geçirdik.

• Berat Lus'un suanda lig maclarinda sure almasi gerekiyor. O denli kaliteli kumasi var ama oynatabilecek çapta hoca var mi?

Berat Lus

Ali Turap

Gökdeniz Gürbüz

Bakin bu 3 topcu herhangi bir Avrupa takiminda olmus olsa coktan 11"e girerlerdi

Ajax-Psv-Benfica-Porto-Lisbon-Arsenal-Dortmund bunlarda oynamama sansi yoktu bu çocukların. Bizde ise oyuna Mertens giriyor.

• 1.79 boyundaki yedek stoperini Galatasaray’a 8 milyon Euro’ya satan Genk, hafta sonu maçında tüm taraftarlarına bedavaya bira ve pizza dağıtılacağını açıkladı.

• Fener Rize maçı.

O kadar çok küfür oldu ki..

Ceza çıkmadı sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Hukuki açıdan sıkıntı çeker miyiz nöyle deyince. Bende öyle düşünüyorum. Sakat adamları sürekli almak göndermek o bölgeye bir daha adam almak ve 500k lık adama 2.5 vermek.

Ebru Gürsoy diyordu skandallar örtülsün diye ligi Fenere bırakacaklar diye. Şampiyonluğun kaçmasından korkuyorum.

• nil2014 kullanıcısına yanıt

Sallai de öyle bu paralar nerden geliyor nerelere gidiyor

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Oda bişeymi bizde her hafta sucuk ekmek dağıtılıyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Girip baktım twitter hesabında öyle bir şey yok fake resim

Yalnız öyle bir oyuncu aldık ki insan acaba diye açıp bakıyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 67676768676967706771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.