İlkay efendi 2.5 milyon mayış, 3-5 imza, 1+1 opsiyona gelecekse gelsin. Gidip sakın ha sakın 10 larca milyon euro maaş, imza bilmem ne gömmeyi düşünmesin bizimkiler. Yemişim öyle Galatasaraylılığı. Torun sevecek yaşa gelince mi aklına geliyor Galatasaraylılığı. Mok mu vardı geçen sene de gelmedi. Geleydi 2-3 sene abilik yapaydı Galatasarayında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6934. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Olur. Hatta son maça alsınlar. Kafası güzelken ayrı bir oynuyor bizim takım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara fenerin seviyeyi düşürüyor filan diyordum bunun için ama artık eşitledi herkesi kendi seviyesine indirdi. Tüm suyun bulanık tarafı bunun gibilerle doldu.
Bazen bilgisayarın sesini açıyorum bunların profile tıklayıp dinliyorum "oduncu, usta, yaparım" filan diye ses geliyor mu merak ediyorum...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlkayın son şansı vardı ounda bitirdi. Bu saatten sonra gelmesi hiç fayda etmez fenerdeki mesut ozil hikayesi gibi olur
-
-
Eyvallah 🙏🌹
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 12 Şubat 2025; 2:2:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Posası çıktıktan köyünün damına kadar yolu var. Bize uzak Allah’a yakın. Azıcık eli ayağı tutarken yüzümüze bakmayacak sonra bitik haliyle kol gibi maaşa gelecek. Eksik olsun.
Eren i niye Trabzonlular begenmiyor anlamadim.
Iyi transfer gozukuyor.
Hemi de Turk.
Aynen öyle reiss
https://www.instagram.com/reel/DFxbgE1oT-p/
Bu hesap yanlış. Dombiliye verilen para nerede? Sergio'ya verilen milyon eurolar nerede? Ayrıca halil hala G.Saray'ın oyuncusu. Yıllık 20 milyondan 4 sene anlaştılar artışı efe tüfeye göre şu an 25-30 milyondur. Bunun 5 milyonunu karşı taraf karşılar G.Saray yine 20-25 milyon öder. Yusuf'u bedava mı aldık? Ziyech bedelsiz ama bedava mı gitti? Adam tüm paramı verin diyordu. Sergio bile 2,5 milyon euro taksitlerle kopardı da gitti diye biliyorum. Bir o kadar da Ziyech almıştır. Dombiliye 3 verdiler.
Daha bunların villası, hizmetçisi, çocuklarının okulu, yani maaşları, verilen paraları yazmamışsınız. Yazsanız facia çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 12 Şubat 2025; 2:54:36 > -
Şunu unutmayın, İlkay tipi oyuncular 35'den sonra kime giderse gitsin aidiyet duygusu ile oynamazlar. Yabancılarda az çok Mertens tipi oyuncular var. Türk oyuncularda olmaz demiyorum ama yok gibi bir şey. Mesela Özil Bjk'ye gitse de bir şey değişmeyecekti. Ben falanca yerde oynadım sen kimsin şeklinde ego olur genelde. Bakın Arda Turan örneği, Başakşehir'e gidince nasıl oynadı? Bizde Demirbay bile aidiyet duyguları ile oynamıyor. 2 metre yanındaki adamı kovalamıyor.
Geçen günde dedim, Norveç, Danimarka liglerinden Jelert tipi fiziksel durumu iyi asker oyuncular lazım takıma. Tüm takımı bunlarla doldurun demiyorum tabiki. En az 3-4 asker şart bu şekilde.
Bu takıma İlkay gelirse faydasız mı olur? Pekala faydalı olur. Takıma abilik yapar, tecrübe aktarır. Ama İcardi, Yunus, İlkay, Barış, kötü bir Torri aynı anda oynarsa ligi belki ittire kaktıra bir şekilde gidersiniz ama avrupada madara ederler. Çünkü bu oyuncular geri gelmiyor.
Yunus'a Fb'den teklif varmış paran hazır diye. Çıkış maddesini kullanabilirlermiş filan. Hemen versinler hiç durmasınlar.
-
Mertens gerçekten dünyada tek,
Adam şaka maka 38 yaşında, ben bu yaşta hala bu kadar koşabilen tazı gibi pres yapan başka oyuncu hatırlamıyorum. Fiziğiyle ünlü C. Ronaldo'yla aralarında 1 yaş var sadece ve Ronaldo'nun bile posası çıktı artık vücudu kaldırmıyor. Mertenste harika bir iş ahlakı var, kontratı aldım diye yan gelip yatmıyor en azından vücuduna bakıyor.
Lakin artık yaşı geldi, geçen yaz futbolu bırakmak istediğini söylemişti Okan hoca ısrarla bir yıl daha kontrat verdi. Adamın futbolu bırakmasına 3 ay kaldı biz hala full 90 dakika oynatıyoruz bu saçmalık maalesef. Futbolu bırakması yaklaşan oyuncular rotasyona döner yavaştan, önce 45 dakika oynar sonra sadece mecbur kaldığın maçlarda oynatırsın vs. Artık salmak lazım.
İlkay'da böyle bi iş ahlakı olmadığı çok bariz, hadi 30-31 yaşına neyse dedik de 35 yaş ve üstü oyuncu fantezisine kesinlikle girmemek gerek. Geçen sene gelse yine 33 yaş geç de olsa İlkay seviyesi bir oyuncu için kabul edilebilirdi ama 35 yaşındaki adamı ne yapıcaz biz, 2 yıllık kontrattan aşağısını da kabul etmez.
-
birileri seni satın aldığında bu şekle dönüşüyorsun. o da ekmeğinin peşinde
-
f.e.n.e.r.a.s.y.o.n 3 puanımızı hala tescil etmedi mi ? neyi bekliyor bunlar yalıdan telefon mu
-
Psikolojik olarak derbiye kadar etmeyebilirler gibi geliyor bana. Puan eşitleme maçı planlıyorlar
Ben olsam yaşı geçmiş iyi futbolculara asla yüksek maaşlı ve uzun süreli teklif yapmam. Koskoca Drogba bile bize 36 da geldi.
Psikolojik olarak bir cacık etkilemez hocam o. Puanı aldık seve seve enine sonunda verecekler.
-
Yunus'a da biraz doluyum ama çocuk gitti adana'ya Oynama şansı buldu Kendini geliştirdi Daha iyi halde geri geldi Eyüp bunu yapmayı akıl edemiyorsa yedek kulübesinde çürümek adamın tercihi demektir İlk fırsatta kapı gösterilmeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kewell vardı o da iyiydi. Bir oyuncu, teknik direktör dahil ayrıldığı kulübe geri alınmamalı. İlkay eğer G.Saray’ı düşünüyorsa para konuşmamalı. Yok paraya açım diyorsa Arap ülkeleri orada.
Türkiye deprem ülkesi. Bir oyuncuya bunlarda aktarılıyor elbette. Frank’ın menajeri dedi ki; "Bu transfer neden daha önce gerçeklesmedi? Örnegin bir ay önce" "Türklerin transfer dönemi bitmeden bir sey yapmasi nadirdir, piyasa böyle. Ingiltere, diger ülkelerde de durum böyle. Hamlelerin çogu son gün olur. Her sey kisa süre içerisinde tamamlanir, isler böyle yürür."
Bu işlere böyle yürür demiş. Bizler belki kızıyoruz, ediyoruz ama adam bile bu işlerin böyle yürüdüğünü söylemiş. Bu işlerin hızlı olması için ya parayı basacaksın ya da oyuncu G.Saray’a gelmek isteyecek. Para kısmı daha ağır basıyor haliyle. İkinci paragrafta belirttim, deprem mevzusu. Alanyaspor teknik direktörü Hatay depreminden sonra gitti. Kimse bahsetmedi ama ben eminim korktu. Yoksa Alanya’da başarılı idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaç transfer dönemi önce söyledik. Geliyorsan şimdi gel 34-35 yaşına gelince ben ne yapayım. Sırf adı var diye 3.5 maaş 1m euro imza işine gelirse sözleşme de 1 yıl olur en fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 12 Şubat 2025; 7:51:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X