Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6870. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (3 Mobil) - 21 Masaüstü5 Mobil
5 sn
145.721
Cevap
377
Favori
2.716.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68686869687068716872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe taraftarı olarak ağlamanızın birçok nedeni olabilir. İşte bazı olası nedenler:
    * Takımınızın kötü gidişatı: Fenerbahçe'nin son zamanlardaki performans düşüşü, taraftarların üzülmesine neden olabilir. Özellikle alınan mağlubiyetler ve puan kayıpları, şampiyonluk umutlarını zayıflatarak taraftarları derinden etkileyebilir.
    * Transfer dönemindeki hayal kırıklığı: Transfer döneminde yapılan transferler veya yapılamayan transferler, taraftarların beklentilerini karşılamayabilir. Bu durum da hayal kırıklığına ve üzüntüye yol açabilir.
    * Yönetimsel sorunlar: Kulüp yönetimiyle ilgili yaşanan sorunlar, taraftarların moralini bozabilir. Özellikle alınan yanlış kararlar veya yapılan açıklamalar, taraftarların güvenini sarsarak üzüntüye neden olabilir.
    * Diğer takımların başarısı: Ezeli rakiplerin veya diğer başarılı takımların elde ettiği başarılar, Fenerbahçe taraftarlarını üzebilir. Özellikle şampiyonluk veya kupa gibi başarılar, taraftarlar arasında rekabet duygusunu tetikleyerek üzüntüye yol açabilir.
    * Bireysel nedenler: Tüm bu nedenlerin yanı sıra, kişisel olarak yaşadığınız sorunlar veya stresli bir dönem de Fenerbahçe ile ilgili olmasa bile üzülmenize neden olabilir.
    Unutmayın ki üzüntü ve ağlamak insan doğasının bir parçasıdır. Bu duyguları yaşamak ve ifade etmekten çekinmeyin. Ancak üzüntünüz uzun sürerse veya günlük hayatınızı olumsuz etkilemeye başlarsa, bir uzmana danışmanız faydalı olabilir.
    Umarım bu bilgiler size yardımcı olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

Dürüst olmayı bile kendine zul görüyor adam kime ne anlatıyorsun. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Okan hocam çok güzel demiş çektir git diye ağzına sağlık.

• john mclane kullanıcısına yanıt

sen geçen bana özelden sataşıp ceza aldırmaya çalışmadın mı?

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

tam febeli profili

Kanka Mertens'in pozisyonu net penaltı.

Şimdi git burdan.

hsjsjsj

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Tff-mhk destekleyen kendileri. Yabacı var isteyen kendileri. Penaltıyı onaylayan yabancı var. Bu şizofren kulüp tam olarak ne istiyor?

• Birazcık futbol konuşalım =) yeni stoperimiz kesinlikle atletik ve özgüvenli ben beğendim öyle sırf koşma yeteneği olan forvetlere karşı abdulkerim ile atak yiyip durmak yerine cuesta ile ataklar çok daha önde durdurulur ben beğendim. Jelert kazasıyla belasıyla bu adamı oynatın vs fizik kalitesi artınca valla iyi bir seviyeye gelir çok net belli ediyor kalitesini.. Morata sahiplenmesi top tekniği oyun bilgisi laf yok oynadıkça daha iyi olacak. Ahmet bilemedim sanki fazla ağırlık var ya da kapasitesi bu ama şuan çok net sırıtıyor takımda.. Salai resmen barış alperi muadilini almışız ama barış alperi aratıyor. Bize maç kazandırmaz bu adam ama f/p oyuncusu mu kim beğendi aldı halen büyük soru işareti umarım seneye toparlar.. Kaan ayhan mertens ufaktan kulübede otursalar daha iyi olacak çok ağır kalıyorlar. Osimhen takımı sahiplenip pres gücü çok iyi kiralık aşk birşey demiyorum gidecek diye..

Haala ceza vermiyorlar suna. Beyler tahrikten ceza vermeyecekseniz birakin bolum sorumlulugunu

Maydonozlarin forumuna nokta koysak anidna 24 saat yiyoruz ceza puanıyla

• Fener avrupa liginde sadece 8 maçta 31 sarı 2 kırmızı görmüş.Süper ligde 22 maç 54 sarı SIFIR kırmızı kart görmüş.bu herşeyi açıklamaya yeter de artar bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ömeeeeerrr istemiyorum ömeeeerrr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Larkin34 kullanıcısına yanıt

Hocam bununla ilgili forum destek bölümüne yazmanız gerekir. Ben oradakilere, “siz ne yapıyorsunuz?” Diyemem.

• Konu ağlama duvarına döndü yönetici piliz

Sen ilk önce dürüst ol boş yapma.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Klasik taktikleri banada uyguluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    İlk defa güldüm bu gereksiz herife bahahaha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

La sen ne anlatiyorsun? Senin bolumun yöneticileri bak buna 24 saat veritor ceza puaniyla sen 1 saattir burda lak lak yapiyorsun

• 
Sayfa: önceki 68686869687068716872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.