YAKLAŞIK 3 SAATTİR POZİSYON PAYLAŞIYORUM. ERKEKSENİZ ADAMSANIZ GELİN PENALTI DEYİN DİYORUM. DÜRÜST OLMAYAN TİPLERLE FİLAN MUHATAP OLUYORUM. YA İNSAN ALINIR DA GELİR BE. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6872. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Acur'u kudurttu deriz
-
Ne dediysek o
-
-
Geçen hafta ofsayttan attığıniz gol ne olacak?
Geçen hafta verilmeyen penaltı ne olacak?
Beşiktaş maçında Davinson'a verilmeyen kırmızılar ne olacak?
Bir değil iki değil.
Bu arada Mertens'e helal olsun.Ligi ve hakemleri çözmüş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneki oyunda Osimhen'i koysaydın mahvolurduk bu senekine Icardi'yi koy mahvoluruz.
Bu adamlar ayni değil demekten ben yoruldum arkadaş. Orta açmayi bilmeyen kilit top atamayan adamlarla dolu takim. Osimhen'i kosturduklari gibi Icardi'yi kosturmaya kalksan taptigimiz Icardi bu mu der herkes. Osimhen'in bile tekte bitirecegi top atamiyor bu takim, atsa kaçirsa hepimiz soveriz gelmiş hala Icardi diyor.
Giy kramponları sen yönet seni de hakemi de fenerini de tffni de yeneceğiz Allahın izniyle.
Hocam uzanan bir ayak var ve oyuncunun gitmesine engel oluyor.
VAR böyle bir şeyi iptale çağıramaz.
Pozisyonda net bir temas var ve gole gidecekken temas sonrası Mertens'in ayağı yerden kesiliyor.
Mertens penaltı aldı ama pozisyon da net bir penaltı bu temas dünyanın her yerinde penaltı.
ŞL'de Manu'ya karşı da almıştı, İtalya'da defalarca aldı. Bu bir taktik futbol akıl oyunu.
Ağlayana emzik yok.
Kanka yangın mesajlarını özledik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ohh canıma deysin iyi yapmışlar
Beğenmeyen sahadan çekilir beyler.
Fenerden görüp öğreniyor işte.
-
https://x.com/jardelvurduona/status/1888637286960808268
okana burda her gun kiziyorum ediyorum hatta cuce bile dedim ama yapilacak en dogru seyi yapmis burda.
bir de hatalarini kabul edip kendini gelistirebilse, oyuncu yemese yine sevecegiz de umarim yapar.
-
Teşekkürler ADS
-
bunlar hep acun'un altından çıkma, ortalığı karıştırıyor.
-
Eski hakemlerin çoğunluğu o pozisyona ofsayt değil demiş. Trio bile nizami demiş.
İçerideki Beşiktaş maçında Ghezalın İcardiye tekme attığı hem kırmızı hem penaltı alacağımız pozisyonun kartsız geçirilmesine ne diyeceksin?
Bir değil iki değilmiş sen kime ne hikaye anlatıyorsun.
Jkli misin nesin bilmiyorum daha dün Jkye komedi penaltı verilmiş.
-
Ofsayt olmayan golumuz iptal edildiginde neredeydin?
Bjk macinda Icardi'ye penalti verilmediginde neredeydin dakika 27 idi. Penalti verilse mac kopacak sonraki tartismalar yasanmayacakti
Galatasaray Eyup'e net hakem hatasiyla puan kaybederken neredeydin?
Yuru git ayak altindan kendine haysiyet bul oyle gel.
Max gsli itilen koçumun arkadaşı olan sancak reis ten razıyız biz
-
Yalnız bundan dolayı Özkan'a TFF 3-4 maç ceza verecektir. Bu görüntünün olması kötü oldu
Murat sancak almış telefonu kanal kanal saldırıyor. Febe tv ye de çıkar birazdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X