< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadarkinho -- 9 Şubat 2025; 21:49:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6873. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
https://www.youtube.com/shorts/CstPdNCqncs?si=c9ZIO4xqwrrg0Ct4
Utanmayacaksın ama atayım şuraya. İcardi burada sakatlandi ve iğneyle oynadı ve gruptan çıkamadık. Utanmadan iyi yaptı twitleri attınız rezil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanlar her hafta GS FB maçı izler işte. Bjk ve tsyi de ekleyelim.
Diğerlerine gelirsek, Avrupa'da başarı yok hocam, o yüzden hedef değil. 30-35 milyonluk kadrolarla çok zevkli bir lig çıkar.
Düşünsene Göztepe, Bursaspor, ADS, Eskişehir, Kocaeli, Ksk, Altay. Tüm maçlar kıran kırana geçer, müthiş zevkli bir lig olur. Tribünler full dolu. Hakem sorununu kesin bu çözer.
Zaten bilerek, “VAR” dan iptal edilmedi. Adana sahadan çekilsin diye oynanan oyun bu. Danışıklı dövüş. G.Saray’ın istediği hakem atandı dedikleri de bu sebepten. İçeriden talimat geldi. O kendini yere atan futbolcunun nereye bakıp kendini yalandan yere bırakmasına dikkat edilmeli.
Ben size söyleyim boş konuşmam. Koç bu sezon kesenin ağzını açtı. Para her şeyi çözer anladınız siz.
Okan mertensi yedekte birakamaz artik. Cezalandirildi diye algi olusur.
Geçen haftaki gol temiz.Bir çok hakem ofsayt değil dedi.Ligte bu gibi gollere ofsayt verilmiyor.
Geçen hafta gazientep maçında gaziantepin 3 tane kırmızı verilmedi.Bütün hakem yorumcuları bunu söyledi
Bjk maçında maç 1 0 ken yüzdeyüz penaltı verilmedi maç 2 0 olduktan sonra farka gidecek
Hadi şimdi yallah çöplüğüne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 9 Şubat 2025; 21:48:59 > -
Duygulandım be hocam gel sarılayım
valla ben konunun gs, ali koc, hakemlerden farkli oldugunu dusunuyorum acikcasi.
siyasette konusulan 2-3 gundur bi mevzu vardi acaba bir sey oldu da onu mu gizlemeye calisiyorlar gundem degistirip falan.
ha ali koc yaptirmis da olabilir sasirmam, gorebileceginiz en toksik insan cunku.
-
Bak ben sizin kollandığınız pozisyonları atarsam 8 saatlik belgesel cikar.Bu akşam verilen penaltıdan utandın mi onu söyle ?
Hocam pozisyon farkı vs diyorsun bak sana çok daha iyi anlatacağım.
Çaprazdan ceza sahasına giriyorsun rakip ligin en vasat takımı sonuç 0
Çaprazdan ceza sahasına giriyorsun rakip ligin en iyi 2. takımı kaleci topu bile göremeden golü yiyor.
Pozisyon olarak her şey aynı.
Bitiricilik olarak Osimhen asla Icardi seviyesinde olamaz. Icardi, Barça çıkışlı oyuncu bitiricilik teknikleri çok çok yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 9 Şubat 2025; 21:57:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alt lig var kim izliyor maçlar bomboş kimsenin baktığı yok
hikaye hepsi futbol sever kaliteli topçu görmek ister
anadolu takımlarında bütçe yok kimi getirecek
ülke ekonomisi patlar bu süper lige yansırsa anadolu takımları iyi topçu getiri ilgi çeker
-
Anlaşıldı.derby e yabancı orta hakemle çıkılacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sen bu adam mısın
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/GS_Koreli/status/1888563066562081048?t=KYbvMvbLHFGalrVQK5PXHA&s=19
takim sayisinin azalmasi lazim en fazla 16 takim olacak sekilde. alt ligden yukselecek takimlara da cesitli sinirlamalar gelmesi lazim;
ilk 5 sene finansal olarak limit belirlenecek baskanlar kasayi bosaltamayacaklar, sezon ortalamasinda tribunlerin en az %60inin dolu olmasi gerekecek gereklilikleri saglayamayanlar ust lige cikamayacak gibi gibi.
gerekirse kapasite azaltsinlar, cansiz manken koysunlar ama ben koca statta bombos tribunler gormek istemiyorum basaksehir maclarinda oldugu gibi.
-
Sebebi belli oldu mu çekilmenin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: OğuzhaanHocam sen bu adam mısın
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/GS_Koreli/status/1888563066562081048?t=KYbvMvbLHFGalrVQK5PXHA&s=19japonyadayim ben twitter da kullanmiyorum
ama matrak arkadaslarmis
-
Adana demir taraftar grubundan açıklama
x (formerly twitter)
Şimşekler Grubu (@Halkin_Takimi) on Xhttps://x.com/Halkin_Takimi/status/1888649802558107689
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. ligde kim sponsor olacak bunlara. Zaten ligden düşeceklerdi.
Birilerine platin sponsoru olanlar bunlara da olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X