Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6873. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü10 Mobil
5 sn
138.272
Cevap
363
Favori
2.579.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68716872687368746875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa maçından önce kendimizi kasmadan, yormadan 3-0 beleşten maçı aldık.

Sarı kartlarımızı beleşten temizledik.

Olası sakatlık risklerini engelledik.

Ohhh değmesin keyfimize

İnşallah haftaya Rize de sahadan çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadarkinho -- 9 Şubat 2025; 21:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sublebaaa S kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/shorts/CstPdNCqncs?si=c9ZIO4xqwrrg0Ct4

Utanmayacaksın ama atayım şuraya. İcardi burada sakatlandi ve iğneyle oynadı ve gruptan çıkamadık. Utanmadan iyi yaptı twitleri attınız rezil.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

İnsanlar her hafta GS FB maçı izler işte. Bjk ve tsyi de ekleyelim.

Diğerlerine gelirsek, Avrupa'da başarı yok hocam, o yüzden hedef değil. 30-35 milyonluk kadrolarla çok zevkli bir lig çıkar.

Düşünsene Göztepe, Bursaspor, ADS, Eskişehir, Kocaeli, Ksk, Altay. Tüm maçlar kıran kırana geçer, müthiş zevkli bir lig olur. Tribünler full dolu. Hakem sorununu kesin bu çözer.

• ...........1 kullanıcısına yanıt

Zaten bilerek, “VAR” dan iptal edilmedi. Adana sahadan çekilsin diye oynanan oyun bu. Danışıklı dövüş. G.Saray’ın istediği hakem atandı dedikleri de bu sebepten. İçeriden talimat geldi. O kendini yere atan futbolcunun nereye bakıp kendini yalandan yere bırakmasına dikkat edilmeli.

Ben size söyleyim boş konuşmam. Koç bu sezon kesenin ağzını açtı. Para her şeyi çözer anladınız siz.

• Okan mertensi yedekte birakamaz artik. Cezalandirildi diye algi olusur.

• sublebaaa S kullanıcısına yanıt

Geçen haftaki gol temiz.Bir çok hakem ofsayt değil dedi.Ligte bu gibi gollere ofsayt verilmiyor.

Geçen hafta gazientep maçında gaziantepin 3 tane kırmızı verilmedi.Bütün hakem yorumcuları bunu söyledi

Bjk maçında maç 1 0 ken yüzdeyüz penaltı verilmedi maç 2 0 olduktan sonra farka gidecek

Hadi şimdi yallah çöplüğüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 9 Şubat 2025; 21:48:59 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Duygulandım be hocam gel sarılayım &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

valla ben konunun gs, ali koc, hakemlerden farkli oldugunu dusunuyorum acikcasi.

siyasette konusulan 2-3 gundur bi mevzu vardi acaba bir sey oldu da onu mu gizlemeye calisiyorlar gundem degistirip falan.

ha ali koc yaptirmis da olabilir sasirmam, gorebileceginiz en toksik insan cunku.

• ...........1 kullanıcısına yanıt

Bak ben sizin kollandığınız pozisyonları atarsam 8 saatlik belgesel cikar.Bu akşam verilen penaltıdan utandın mi onu söyle ?

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Hocam pozisyon farkı vs diyorsun bak sana çok daha iyi anlatacağım.

Çaprazdan ceza sahasına giriyorsun rakip ligin en vasat takımı sonuç 0

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Çaprazdan ceza sahasına giriyorsun rakip ligin en iyi 2. takımı kaleci topu bile göremeden golü yiyor.

Pozisyon olarak her şey aynı.

Bitiricilik olarak Osimhen asla Icardi seviyesinde olamaz. Icardi, Barça çıkışlı oyuncu bitiricilik teknikleri çok çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 9 Şubat 2025; 21:57:41 >

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

alt lig var kim izliyor maçlar bomboş kimsenin baktığı yok

hikaye hepsi futbol sever kaliteli topçu görmek ister

anadolu takımlarında bütçe yok kimi getirecek

ülke ekonomisi patlar bu süper lige yansırsa anadolu takımları iyi topçu getiri ilgi çeker

• Anlaşıldı.derby e yabancı orta hakemle çıkılacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayumi Hamasaki kullanıcısına yanıt

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

takim sayisinin azalmasi lazim en fazla 16 takim olacak sekilde. alt ligden yukselecek takimlara da cesitli sinirlamalar gelmesi lazim;

ilk 5 sene finansal olarak limit belirlenecek baskanlar kasayi bosaltamayacaklar, sezon ortalamasinda tribunlerin en az %60inin dolu olmasi gerekecek gereklilikleri saglayamayanlar ust lige cikamayacak gibi gibi.

gerekirse kapasite azaltsinlar, cansiz manken koysunlar ama ben koca statta bombos tribunler gormek istemiyorum basaksehir maclarinda oldugu gibi.

• Sebebi belli oldu mu çekilmenin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

japonyadayim ben twitter da kullanmiyorum &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ ama matrak arkadaslarmis &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Adana demir taraftar grubundan açıklama

x (formerly twitter)
    Şimşekler Grubu (@Halkin_Takimi) on X
    https://x.com/Halkin_Takimi/status/1888649802558107689

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

2. ligde kim sponsor olacak bunlara. Zaten ligden düşeceklerdi.

Birilerine platin sponsoru olanlar bunlara da olur. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 68716872687368746875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.