Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6880. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 25 Misafir (6 Mobil) - 28 Masaüstü10 Mobil
5 sn
138.284
Cevap
363
Favori
2.580.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68786879688068816882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

😂

Muslera yerine oynaması için bir sebep daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Avrupa'da ki başarısızlıklar yüzünden Okan hocadan ümidi kesmiştim ama bu kirli sezonda şampiyon olsun. Her türlü başımın üstünde yeri var.

• Pozisyon penaltı falan değil. Mertens gerçekten abarttı artık. Fakat ne oldu da çekiliyorsun sahadan Murat Sancak? İlk defa mı aleyhine karar çıkıyor? Penaltı kararını veren hakem ile biz 2 maçta berabere kaldık. Yabancı Var geldi. Vermeseydiler penaltıyı. TFF başkanı kafakola alınmış, MHK başkanının ne olduğu belli. Kulüpler birliği başkanı FB'li. Tepki MHK'ya ise böyle mi gösterilir? 10. dakikada olan olay için neden 30.dk sahadan çekildin? Kiminle konuştun? Ne pazarlıklar yaptın? Bir de Ali Koç ile konuşmadım diyor. Birisi ile konuştun ama Ali koç mu bilemiyoruz tabii.

Türk futbolunu rezil eden ailesinin parasıyla şampiyonluk için çıldıran Ali Koç'tur. Tüm bunlar onun eseri. Sancak denen adamın neden, kimin emri ile çekildiği er geç ortaya çıkacak. Ali Koç'un yaptığı işler de ortaya çıkacak.

• Marca gazetesi rezilliği paylaymış. Ligin değerini düşürmeyi sevinçle takip ediyorlardır.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 9 Şubat 2025; 23:41:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sonra "bu sene şampiyonluk çok önemli" dediğimizde bazı çok bilmiş üyeler "böyle GSli olmaz" diyor. Görmüyor musunuz bir şampiyonluk için ne maymunluklar dönüyor. Adam daha maçtan önce zaten bu çekilmenin yolunu döşediğinin izlerini bırakmış demeçleriyle. Madem öyle işte böyle. her ne şartla olursa olsun bu sene lig şampiyonluğu alınmalıdır. Bundan sonra Okan hocaya laf söyleyecek olanlar iyi düşünsün. Zaten bunları statta söyleyemezsiniz. SÖYLETMEYİZ. SIKIYSA SÖYLEYİN. Ancak bu forum köşelerinden çemkirirsiniz. Bundan sonra tüm GS taraftarı hocasına, takımına, oyuncusuna destek verecek. Bu seneyi atlatalım ne söylerseniz söyleyin.

• Bir tanesi 3 gün önce 2. lig takımına karşı uydurma penaltı aldı diğeri dün Sivasspor'a karşı. Mertens'inki ikisinden de daha penaltı. Allahtan korkmaz kuldan utanmazlara karşı savaş halindeyiz. Ne yönetim, ne hoca, ne de herhangi bir topçuya karşı negatif yorum yok benden Fener maçının sonuna kadar. Onlar da bizi mahcup etmeyecek AZ'yi eleyecek, Rize'yi deplasmanda yenecek, sonra iç sahada ahlaksızların içinden geçecek. Allah muvaffak eylesin.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, sırf bu sebeple olabilecek en iyi oyuncuların, en eksiksiz kadronun kurulmasını ve eze eze, oynayarak şampiyon olunmasını istiyorum.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐Albert Aynştanoğluyoutube
    Bünyamin Gezer #sniper'la vurulan Cengiz Ünder'le alay etti #fenerbahçe 1-3 #galatasaray #derbi #galibiyet
    https://www.youtube.com/watch?v=z228FKJ5TjI&ab_channel=AlbertAyn%C5%9Ftano%C4%9Flu
  • Bu maçta penaltıyı konuşmak bile saçma arkadaşlar bence. Kimse hatalı gördüğü bir karardan dolayı maçtan çekilmez. Maçtan sonra çıkar konuşursun. Çok mu şikayetçisin gidersin MHK'ye, TFF'ye şu hakem olursa, bu hata olmaya devam ederse maçlara çıkmayacağız dersin en kötü senaryoyu konuşuyorum. Bu olayı Galatasaray'ın üstüne atmalarına izin vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazoz Kapağı

Yav bırakın boş paylaşımı şu rezillerin, 6 senelik başarızlığını maçtan kaçmalarını, daha bu sene evlerinde 3 tane çakmamızı gündeme getirin

• ✨️✨️✨️✨️

• Şu düşünce bana çok mantıklı geldi yalnız.

2 kez puan silme cezası alan bir takım küme düşürülüyor. Tam detayı bilmek lazım.

Bu hareketi başka maçta yapsa ne ses getirir, ne konuşulurdu tam olarak herkesin aklına bu gelirdi. Bu olay konuşulmasın diye işi GS-FB çekişmesine atıp kaçmış olabilme ihtimali şimdi bana hiç uzak değil.

Gerekçe oluşturmaksızın takımın çekince ömür boyu hak mahrumiyeti ile de karşı karşıya kalıyorsun. Sahadan takımı çekmek ciddi bir suç.

Küme düşürülme cezası aldığında kalan maçlara çıkmayacak. Ne deplasman masrafı ne iç saha masrafı hatta oyuncuların maaşlarındaki özel durumlar var mı, maç başı ücretler ya da primler neyse çoğundan kaçmış olacak. Belki bazı oyuncular da haklı fesih yapıp maaş yükünden bile kurtaracaktır. Devre arası yeteri kadar adam satamadılar çünkü bildiğim bir Yusuf Sarı gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 9 Şubat 2025; 23:55:14 >

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Bizim lisede okulda şeref diye kapıda güvenlik bir abi vardı.

Tüm lise adama şerefsiz şeref derdi

• Penaltıdan Adanaspor şikayet edebilir de Fenerbahçeye ne oluyor anlamadım. Konuşması gereken en son kulüp kendileri. Galatasaray maçında halem yardımıyla fark yemekten kurtuldular, rezil bir penaltı verildi. Trabzon gol attı, Acun beyin kendisi de maç sonu itiraf etti, golü verilmedi. Eyüpspor maçı büyük bir rezalet, İrfan Caneri indirdi, gol attılar. Eyüpspor gol attı, hakem faul uydurup golü iptal etti. En beteri de Kayseri deplasman maçı Kostic penaltısı. Yine Kostic penaltı yapıp rakibi indirdi, hakemle maçı aldılar. Böyle o kadar çok var ki. Dijkunjn BJK maçında rakibi boğazlaması mı, deplasmandaki Konya maçı mı, Adanaya pozisyon bulamıyorken 10 kişi bırakılması mı? Rize maçında kalecinin garip hareketleriyle atılan goller sonrası aynı kalecinin Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç un Opet ortağı olan şahsın sahibi olduğu Bodrumspora acil transferi mi... Hangisini saysam ki... Bu hakem kararından Adana Demir şikayetçi olabilir, hakkıdır. Ama Fenerbahçe olamaz. Şikayetçi olsalar TFF yi istifaya davet ederlerdi zaten. Getirdikleri yabancı VAR hakemi vardı üstelik. Bir tiyatro oynadılar bu maçta bir kumpas kuralım dediler ellerinde patladı. İfşa oldular. Geçmiş olsun.

• maç esnasında da yazdım bence penaltı menaltı yok lakin gelgelelim hiçbir hakem kararı buna 7 kişi kalmak da dahil maçtan çekilmeyi meşru kılmaz. Hele ki hedefsiz bir takımın maçtan çekilmesi diğer takıma kurulan bir komplodur.

Eğer sadece penaltı için çekildiyseniz maç tekrarlansın kabul ama bu maç için bir kez bile fener camiasından biriyle konuştuysanız iki takım da küme düşürülsün bu pisliğe bulaşan ali koç da acun da olsa ömür boyu hak mahrumiyeti cezası alsın murat sancakla beraber yiyor mu

Yiyorsa yabancı var gibi yabancı savcı getirelim olayı casa taşıyalım

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Hangi takımlıydı?

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Minnoş Ciro gecenin en güzel karesiydi.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Valla onu hatirlamiyorum hocam ya :D

• 
Sayfa: önceki 68786879688068816882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.