Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sast , gsserhat , kalahamari , amma velakin , S7erto Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 32 Misafir (6 Mobil) - 29 Masaüstü8 Mobil
5 sn
138.270
Cevap
363
Favori
2.579.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68776878687968806881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkede maçları oynanmayacak hale getirdiler, bence oynanmasında zaten bundan sonra gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak sonuçlandırılcak bu maç. Hükmen şeklinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vesalius kullanıcısına yanıt

Sadece 15 gündeki 4 maçı kazanmak karşı tarafı darmadağın edecek. Darmadağın olacaklar, sabah akşam Ali'inin Acun'un Mou'nun bahaneleriyle algılarıyla ağlamasına yutkunmaya yüzsüzce biat etmeye devam edecekler.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Aylardır yazıyorum şuraya. Daha bu sabah birisiyle tartıştım. Ezbere konuşuluyor. Bu çocuğa şans verilmedi verildiğinde de fizik dışında hiç bir eksiği olmadığını gösterdi. Bu çocukta olan atletizm ve tutku hiç kimsede yok takımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl süperkupada fb sahadan çekildi şampiyon gsray oldu. Bu yılda adspor gs maçında sahadan çekildi, yine şampiyon gsray olacak demektir bu iyice emin oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazoz Kapağı

Aylardır yazıyorum şuraya. Daha bu sabah birisiyle tartıştım. Ezbere konuşuluyor. Bu çocuğa şans verilmedi verildiğinde de fizik dışında hiç bir eksiği olmadığını gösterdi. Bu çocukta olan atletizm ve tutku hiç kimsede yok takımda.

Herkes boklamisti jelerti.

11 milyon yuksek bonservis icin.

Ederi max 8 milyon olmaliydi.

Ama jelert transfer olmak icin maasindan indirim yapti. 1 milyon civari maas aliyor.

Taraftar finansa kafasi cok basmadigi icin 11 milyon cok diye bagariyor.

Ama maasinda 1 milyon.

Takim icinde en dusuk maaslardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanadam -- 9 Şubat 2025; 23:11:55 >
  • Birileri Gs nin en kolay macinda ters algı ile kumpası kurdu o birilerinin kim oldugunu biliyoruz

• Günay bu akşam kalesini gole kapayarak iyi bir performans göstermiştir

• Kanadam K kullanıcısına yanıt
    Jelert piyasası olan oyuncu. Geçen sene cl performansı ile zaten bir çok takım takip ediyordu. Piyasa değeri de yüksek. Oyunlarda vs de gelişen bir oyuncu fm oynayanlar bilir yani öyle gizli cevher falan değil. Bu oyuncuyu zaten 3 5 milyona alamazsın. Belki 7 8 9 olabilirdi ama parayı fazla vereceksen böyle gençlere vereceksin. Bu takımda 10m maaş alan oyuncular var bonservis için normal rakam.

• Büyük Gs taraftarı uyanın! Kombinesi olan 40 küsur yaşında olan kiminin abisi kimin kardeşi olan birisi olarak diyorum ki birleşin! Bu alçak yapıya karşı lütfen birleşin, hesabınızı sezon sonuna bırakın! Kol kırılır yen içinde kalır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhunter -- 9 Şubat 2025; 23:16:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Penaltı sonrası adanalilari dikkatle izleyin aşıri tepki koşan itiraz eden yok sadece ellerini kaldırmişlar. Tamam fahiş hata penaltı değil neden hakemin üstüne koşan itiraz eden neden yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecialForcesTR_ -- 9 Şubat 2025; 23:16:23 >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

Buradaki en sağlam Jelert savunucularından biriyim. En bariz Başakşehir'le oynanan kupa maçında bile Jelert'i savunuyor, eleştri olarak sadece fiziğinden bahsediyordum.

Adam tam bir kanat-bek oyuncusu.

ADS çekilene kadar sahanın en etkili ismiydi. Ters kanattaki Sallai ise en kötüsüydü. Kaç kere söyledim yeri geldi bir daha söyleyeyim Sallai'yi bu takıma isteyen aldıran herkes suçludur.

Sallai kanat oyuncusu değil, bek değil, atak olgunlaştıran değil, sonlandırmaya yakın tarafta oynar. 3-4-2-1'in forvet arkası oyuncusudur sırtını kanat beke yaslar.

Asla verim alamıyoruz bu yüzden. Şu maçta bile yarım saatte hiçbir varlık gösteremedi.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Rakiplerinin bir maçta 3 penaltısı çalınmaz, depremde puan yağmalamaya çalışırlar ama sorsan şeref. Küçüklük ve eziklik, başka bir şey değil.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum eleştirilecekse o transfer eleştirilmeli. 2.5m maaş alıyor 6.5 bonservis verdik ortalama 15m maliyet. Dümdüz bir oyuncu ne kokar ne tüter. İmkanı yok devamlılığı olmaz bizde. Yarın yollamak istediğimizde maaşı nedeniyle hayatta satamayağız üstüne para verip göndereceğiz diğerleri gibi. Ama jelert öyle değil en en ölü 5 6m paraya anında satar zarardan dönersin. Fizik eksiğini giderir takımda devamlı olursa da iddia ediyorum en az 20m bonservis getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazoz Kapağı -- 9 Şubat 2025; 23:20:28 >
  • Okan hoca tartışılıyor, yönetime sövülüyor. Taraftar ateş almış. Ama malum güruh ne yapıp edip kenetlemeyi başarıyor bizi. Vallahi iflah olmazsınız. Siz şimdi naneyi yemediniz mi

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

Okan hoca bile Rize maçı için bu kadar motive edemezdi takımı.

Hepsi aslan gibi oynayıp derbiye öyle çıkacak.

• Bu cimnastikçilere ne oluyor?

• İsen Buga kullanıcısına yanıt

Seviyorlar olur olmadık yerden çıkıp en şerefli büzük haaa naraları atmaya. Bari 1-2 gün geçseydi. Bedava penaltı alalı 24 saat olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 9 Şubat 2025; 23:32:1 >
  • Malum takımın rakipleri her hafta ligden çekilmeli o zaman.

Rezil ettiniz ligi.

Penaltısız bile 4-5 rahat atardık evet penaltı ucuz bir penaltıydı ama malum takım neredeyse her hafta aynısından kullanıyor rakipler açıklma bile yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 68776878687968806881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.