Hocam insanların bakış açısı çok farklı. Futbolu bilmeyen biriyle futbol konuşunca insan yoruluyor. Bende aynısını dedim. Yok cılız dediler, yok güçsüz dediler, çelimsiz dediler. Evet, haklılık payları var ama çocuk çok dinamik birisi. Emin olun 2 yıl geçse bile çocuk bu düzenini bozmaz. Aynı şevk ile oynar. Çok disiplinli. Kademeye girişi, öyle barış, yunus gibi defansa yalandan gelmiyor. Rakibe basıyor, ver o topu diyor topu istiyor. İleri çıkışlarında çok öz güvenli. Ne yaptığını bilerek oynuyor. Yunus’ta 5 kişinin arasına gireyim de messi gibi çalım atayım derdinde. Çocuk tam bir asker. Hatta mümkünse bu tip askerden 1 tane daha bulup alsınlar aynı ligden. Molde’nin ve diğer aynı lig takımlarında futbolcu taraması yapsınlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6881. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Dzeko ve kostic pozisyonları efsane.
Hiçbiri Mertens kadar gündeme gelmedi.
Adanademirspor’un kaybedecek birseyi kalmadı. Gündem değiştiriyor. Başka hiçbir açıklaması yok.
Burada en büyük suç TFF’nindir. Devlet sen ne işe yararsın demeli!
Başkan hakeme yumruk atar. Adam dışarıda.
Bir takım U19 ile kupa maçına çıkar. Sahadan çekilir. Seneye yani bu sene özel davetle yeniden çağrılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bjk’nin scout şefi molde’nin şefi. Adamlarda zaten para yok. Liginden Jelert gibi fizikli savaşan asker oyuncular alacaklar bence. Belki 3-4 yıl şampiyon olamazlar ama takım oturunca Kopenhag gibi olur. İlk 3’ü kesin zorlarlar her sene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hulusi Bengü Kale Arkasına bağlanıp Mertens böyle atlıyor. Kandırıyor. Bizim Dzeko başı sargılı ahlaklı oynuyor filan dedi.
Ümit Karan da Dzeko gencecik çocuğa penaltı aldırdığında neredeydi ne konuşacağız filan diye sapladı. Gitmiş
40 yıllık Galatasaray yöneticilerinin hepsinin sahtekar olduğunu söylüyor. Ümit Karan Benim Rahmetli Başkanım " Özhan Canaydın "
farklı yenildikleri maçta sizin başkanın elini sıktı dedi. Ne kadar sapladı adam akıllanmıyor. Bunların çok kirli yüzü var. Sapla sapla bitmiyor bunlara.
-
Hocam,
Öyle bir algı yapıyorlar ki kendileri temizlik abidesi. Melek.
Cımbızla alıyorlar. Başka yok çünkü.
Koyunlar da sürü halinde peşinden gidiyorlar.
Ümit Karan o kadar eleştiriyorsunuz tffyi mhkyi istifa davet edecek misiniz dedi Hulusi Bengü istifa etmeliler diyemedi !
Bu kadar rezil bir camia olabilir mi. Bunların duruşları onurlu mu şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 10 Şubat 2025; 0:16:28 > -
Aytaç ne olacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)
MessiDeBruyne (@MessiBruyne) on Xhttps://x.com/MessiBruyne/status/1888630522638655897?t=quaFmi2cG8GlSTiuwdSQVQ&s=19
Hooop yakala maydonozlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sevgili galatasaraylılar, italyanların futbolcunuz hakkında bugünki olaylar üzerine ne dediklerini okumak için twitter’da şöyle aratın: mertens lang:it since:2025-02-09
Harika şeyler göreceksiniz 😂😂😂😂😂
Hemen İtalyan tweetlere baktım da Kostic rezaletleri çıktı hocam. Malum o da İtalyadan geldi. Hem tanıyorlar hem de Juventus'dan geldiği için mimlenmiş biraz.Kayseri maçı, Konya maçı falan çıkıyor. Epey eğlendim, sağolasın gece gece. :)
Aynen aynen. yine bir hayal dünyası. Neyse başka bişey yazmayacam yoksa hassas adminleriniz incinip banlayacak yine :)
Bu arada Sara sakatlıktan beri kötü top oynuyoruz, Sara da hiç iyi dönmedi, Adana maçında bile etkili olmadı, yarım saatte orta sahada basit çalımlar yedi... Haftalardır skor katkısıda yok, acil toparlaması lazım yoksa işimiz zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Şubat 2025; 0:32:2 >
Türk takimlari avrupadan men edilecek konusuluyor?
Herkes birlik oldu, malum takımı potada tutmak hatta şampiyon olmak için türlü hileler yapıyor.
Bein Sports ne yapacak şimdi mesela en basit örnek? Ben fahiş para veriyorum maç izlemek için, bugün maç izleyemedim maç başı para iadem yapılacak mı mesela?
Haftaya Rizespor maçını bize kazandırmazlar ayrıca, malum takım kopmasın uzaklaşmasın diye türlü hile, türlü dümen yapılıyor aleni. Herkes de parası var diye, ailesi devlet kadar güçlü diye, bir kişiye yalakalık yapıyor, böyle bir sistem kabul edilemez.
-
Cik cik,
UEFA sitesinde match fixing diye bir arattırsana.
Müthiş şeyler göreceksin.
xcode35
Uefanin sitesine girip max fixing yapan takimlara bi baksana ne goreceksin
Sonra gel buraya da yaz sonucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X