berabere kalsak iyi diyorum. İstanbul'da zaten kazanırız diye düşünüyorum. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6947. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Derbiyi üst düzey yabancı hakem yönetecekmiş Avrupa maçı gibi yönetirse ayak bacak kalmaz maçta Güçlü kalan her türlü kazanır..
-
7. bininci sayfa ilk mesaj sahibine nutella.
-
Aynı herifler bize ahlak anlatma cesaretini kendinde buluyor
instagram
@obkdsgn on Instagram: "🚨Galatasaray’a dair her şey. Galatasaray ile yaşıyoruz.🚨#galatasaray #galatasaraysk #galatasaraylıyız #mauro #mertens #osimhen #barışalperyılmaz #batshuayi #yunusakgün #okanburuk #icardi #muslera #ultraslan #gabrielsara #lucastorreira #galatasaraytransfer #galatasaray1905 #kaanayhan #ultraslan #uefa #uefaeuropaleague"https://www.instagram.com/reel/DF-iaPEocJs/?igsh=MTNuOHRuZTQ2eDJjbw==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Apo Metehan Cuesta 3lü savunmasıyla ve arkada Muslera ile çıkacak muhtemelen ve Torreira yerine de Kaan Ayhan. Böyle bir kadronun az gol yemesi dahi mucize olur benim için.
-
Sağ-sol bekler yeterli olmadığı hatta hiç olmadığı için büyük ihtimal üçlü savunma çıkmak bu eksiği gizlemek için en iyi taktik.
Kendi dahamiza yerleşip defansif oynamak gibi seçimimiz nerdeyse hiç olmadı.bizim takım daha atak hücuma yönelik oynamak zorunda.
Kaan Metehan ikilisinden stoper olarak Kaan tecrübesiyle daha çok bana güven veriyor.metehani stopere yazmak gerçekten riskli seçim olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
skor tahminleri alalım;
ben berabere biteceğini düşünüyorum, 2-2 gibi.
-
x (formerly twitter)
Astral Haber (@astralhaber) on Xhttps://x.com/astralhaber/status/1889658575988891891?t=JMmXQ9OtYa09gZdWGVET_Q&s=19
Mottomuz budurrtr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fener macinin sonuna kadar hocaya takima bir sey demeyin diyoruz karsimizda orgut var savastayiz diyoruz hala Okan soyle o boyle. Hay sizin kor nefretinize de toksikliginize de.
-
Rahat galibiyet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-2 veya 3-2 az
-
az maçları 2 ayaklı.
beraberlik süper bizim için, 3 tane as oyuncumuz yok.
istanbuldaki maçı daha rahat kazanırız.
-
Bu kadar oyunlar kurulurken hala Okan diyenler malum takımın taraftarıdır, başka bir ihtimal düşünülemez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence asil 3-5-2 icin uygun bir kadro var
2li stoperde cuesta ile, sag bektte kaan ve sol bekte jelert ile intihara cikariz lades oluruz bu oyuncularin dezavantajlari bile bile
3 lü cikip
cuesta kaan apo
sallai sara berkan jelert
mertens
morata bay
gayet tempolu ve fizikli cikmis oluruz. hemde adamlarin en iyi yaptigi sey olan gecis hucumu icin ortada ve kenarlarda tempolu oyunculardan olusur.
HOCA 4 LÜ CIKARSA AYNI AJAX MACI GIBI buyuk elestiririm ve artik sampiyon olsa bile bu yil gitmesi gerektigni söylerim .
-
3 de bugün yer döneriz eve, rövanşta da 2-1 yener eleniriz.
-
Yav eleneceksek bu gece elenelim başka bir şey istemiyorum. 2-1 3-1 yenilirsek evde eleriz diye oynayamaya çalışacağız sıva olacak her şey gerek yok.
-
sanchez..osimhen..torrera..zaten yok...listede yoklar ama franky..ahmet. lemina..da yok.sakatlarıda sayarsak yunus..jakobs..icardi vs..ilk defa böyle oluyor...geniş kadronun faydası..y,nede iyi kötü bir 11 çıkarıyoruz..uefaya müracaat etsek..sakatımız ve cezalımız çok diye..ertelemezlermi...?
-
Böyle cikarsak alma ihtimalimiz cok yuksek maci ve okan hoca sonunda degisime gittigni gösterir inadindan vazgecip
-
aynen öyle zaten osi sanch ve tori dönuyor o macta ac köpek gibi saldiririz takimlari genc zaten dagilirlar.
En buyuk avantajimiz hoca ligde kesinlikle cuesta, ahmet, lemina, kowskiyi hatta mumkunse sanchezi kesip yeri geldignde
Avrupa icin sanchezi, mertensi,bay ,yunusu, tori yada sarayi dinlendirmesi lazim madem herkesi yazamiyoruz avrupa listesinde en azindan oraya cikanlar yorgun cikmamali.
Ligde bu oyuncular 60 dan sonra falan girmeli avrupa maci öncesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X