Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6946. sayfa)

5 sn
142.593
Cevap
372
Favori
2.656.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69446945694669476948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben etmem kardeşim

karşımda rakip yok düşman var yapı var.

Onları sıralamada altıma aldıgım zevki ben artık avrupa da alamıyorum.

Mezara kadar şampiyonluk göremeyecekler YEMİN ETTİK bir kere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım akşam pozisyona girip girip atamadığımız adamların tek seferde hızlı çıkıp geldiği spiker sessizliği ve yeahhh sesiyle gol yediğimiz bir an yaşamayız

dipnot:Morata'dan umutluyum bu akşam

• leo3436 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yaşarız hocam kadro çok müsait. Bu akşam moratayı eleştirmem herhalde ayağına top gelir mi sanmıyorum.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Artık devre arasında fenerlilerin AĞLAMA tweetlerini kasmadan okuyabileceğiz..

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Maça çıkmasak daha iyi Galatasaray tarihi utanç yaşar bu kadroyla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt

Amacı Türk olmayan takımları yenmek olan bir kulüp Avrupa'yı ikinci plana atamaz. Hele ki ilkleri yaşatan bir kulüpse.

Kuzeydeki Eskimolardan , Afrika'daki yam yam kabilelere kadar Galatasaray biliniyorsa bu sayededir.

Ama bizim tarafımızın çok büyük kısmı Avrupa'yı hiçe sayıyor.

Taraftar istemezse başarı gelmez bu nedenle akşamki maçtan zerre umudum yok.

Zaten kimsenin birşey sorduğu veya olduğu da yok .

Ama ömrümde Avrupa'da bir kupa daha çok isterdim tee 2004' de bile bunu dillendirdiğimde " daha üzerinden 4 yıl geçti ne çabuk kupa istiyorsun " demişlerdi. Böyle böyle 25 yıl geçti.

Ben şu dünyadan göçüp gitmeden bir kupa daha istiyorum. Ama maalesef ne taraftarda ne yönetimde böyle bir istek yok.

Buna çok üzülüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

Tamamen aynı duyguları paylaşıyorum ve Okan Buruk TD olduğu sürece böyle bir başarı gelmeyeceğini de maalesef kabullendim.

Ölmeden şöyle çok sağlam bir CL kupası yeter hocam bize &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Gerçekçi olmak gerekirse eldeki kadro ile ve hocanın avrupa performansıyla elenmenin en hayırlısı olacağı düşüncesindeyim.

Bu akşam rahat ezileceğimizi düşünüyorum mevcut kadroyla. 4-0 falan bitse de 2. maça da benzer bir yedek kadroyla mı çıksak diye düşünüyorum.

Avrupayı öyle bir ikinci plana atarız ki herkes şaşırır valla. kuruluş amacını falan bırakın kenara. Kulübü kapatmadık sonuçta.

Düşman kuvvetleri tarafından kuşatılmışız, 5. yıldızı almayalım diye artık rezillik boyutunda işler yapılıyor.

Tüm düğmelere basılmış. İftira, kumpas, yapı saçmalığı, federasyonu, trolleri, basını, hakemleri , survivorcusu, salıncağa binenleri vs. dört koldan filmler dönüyor.

Çünkü her şampiyonluk özelikle bu şampiyonluk daha da yükseltecek bizi.

Bu durumda yerim avrupasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 13 Şubat 2025; 10:27:56 >
  • gayet güzel bir maç izleyeceğiz tek endişem muslera ve metehan.

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, hamaseti bırakıp gerçeklere bakmamız lazım

• Evet 5. yıldız ön planda ancak böyle forvet hattını belki önümüzdeki 50 senede bile yakalayamazsın böyle şans varken değerlendirmek lazım tabi avrupada net başarısız karnesi olan bir hocayla biraz hayalcilik olur

• Normalde kupa favorisi olabilecek takım eksik olmasına rağmen 1 hafta dinlenmiş haliyle ve elindeki oyuncuların kalitesiyle deplasmanda vurur geçer ama böyle bir şey olmayacağını hepimiz biliyoruz ne yazık ki

Takım oyununa uygun adamlar aldık ama son zamanlarda bu maça kadar topu dikip önde basmadan başka bir şey yapmadık. Şu sistemde ne sallai yi ne jelert i ne de frankowski yi düzgün kullanabilirsin.

4 lü çıkıp berkan ve kaan ı beklere yazanlar var. Böyle çıkarsa ben maçı açtığım gibi kapatırım.

• defaulticus kullanıcısına yanıt

4 lü çıkarsa walla çok gülerim. Elinde 2 sene 4lü savunmada Apo ile yan yana muhteşem oynamış Nelsson u küstürüp bedavaya yollayıp o nedenle Lemina yerine Cuesta yı listeye yazdı Okan Buruk. Halbuki Nelsson u küstürmese Nelsson Apo önlerinde Lemina çıkma şansı olacaktı maça.

• stalker kullanıcısına yanıt

malumların ardı ışık hızı ile mi yanacak yani

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Kesinlikle..

• Maçtan gram beklentim yok çünkü kenarda hoca diye garip biri duruyor futbol oynatmayı bilmiyor. Avrupada bizi rezil etmeye doymadı.
    Borusu Anadolu takımlarına öter ki artık ona da gücü yetmiyor.

• Okan bu akşam bir kere de bizi şaşırt ve galibiyet al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 13 Şubat 2025; 11:0:59 >
  • 
Sayfa: önceki 69446945694669476948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.