Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6981. sayfa)

5 sn
148.792
Cevap
379
Favori
2.758.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69796980698169826983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac kovalera ve moratanin eline bakiyor. Kufur kiyamet gonderilen ziyes yada bats kadar katki yapamazsa morata yandi gulum keten helva. Biz elimizdeki kadrodan eksiltme yapip 3 kisi ekledik fener dogrudurust adam gondermeden 3 ekleme yapti avrupa kadrosuna. Haliyle moratanin fark yaratmasi lazim bugun yatmayami gelmis oynamayami bugunku performansi belli edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megadarkinho M kullanıcısına yanıt

Manchester United çok mu formdaydı??

En fazla çeyrek final yapar

• En besili ile çok dalga geçtik adam form tuttu. Hep bizim ve eleştiren yorumcuların yüzünden &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Bence çoğu fenerli Oly gelsin de rövanş alalım diyordur.

Bilbao'ya bjk bile 4 attı.

Bence fener laziodan kötü takım değil.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Hocam adam Fenerli bu konuda Galatasarayli rolu kesiyor suna cevap vermeyin ya. 2 mesajini okumak yeter Fenerli oldugunu anlamak icin.

• Yusuf sağlam stopermiş. Muhtemelen torpilli değil diye bizimkiler gönderdi onu

• Allah'ın izniyle galip geleceğiz

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen kayıplarda. Adam güzel bir Avrupa şehrinde yaşıyor, euro ile maaş alıyor, di Maria gibi topçularla antrenmana çıkıyor E üstüne şampiyonlar ligi vitrini de var. Size sorsak kayıp shhshshshshdhdhdhdhhdhdhhdhdhdhdhd aynen dostum kayıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Bu akşamlik bekliyorum. Skoru bulup 3-4-2-1'e de donebilir 3-5-1-1 bile yapililir. BAY, Sallai ve Jelert ayni anda sahada olacak. Kaan'dan iyi bir 6 numara performansi gelirse ben galibiyet bekliyorum.

• Yukarıda bir arkadaş yaz cidden haklı eleman. Menerim gereksiz koşmuyor gücünü saklıyor bu şekilde şutlarda vs daha güçlü kalıyor diye. Haklı da. Bizim devamlı ileri geri gitmekten şut çekmeye mecalimiz kalmıyor

• Ethan-Winters kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    Allah belki izin verir de bu izin vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Hocam adam Fenerli bu konuda Galatasarayli rolu kesiyor suna cevap vermeyin ya. 2 mesajini okumak yeter Fenerli oldugunu anlamak icin.

Harbiden ben Fenerbahçeliyim kendi takımıma bunun kadar güvenemiyorum. Gsye gelirsek Okan oyunu soğutmayı, hazırlık pasları yapmayı öğretmedikçe başarı biraz zor. 90 dakika hiçbir takım harra hurra pres yapamaz. Okan, gsnin oyuncularını terminatör zannediyor. Gsnin oyuncularını izlerken ben yoruluyorum, topu alan haldır huldur yarı saha boyunca koşuyor. Sen bu kadar koşarsan topa vurmaya mecalin de kalmaz.

HAHAHAHAHHAHA

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beraberlik bile iyidir şu an. Alkmaar güçlü takım.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Ne oldu karar çıktı, uyduruyordum hani? Ne içip bu foruma geliyorsunuz anlamıyorum ki? Şimdi anlamsız bir şeyler uydurarak mahcubiyetinizi kapatma girişimine girersiniz.

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

Kupayı alması imkansız değil onu söylüyorum.

Çeyrek finali cepte neredeyse.

• fenere helal olsun güle oynaya yorulmadan avrupa macını yendiler üstüne turu garantilediler üstüne ligte yancı takımları geliyor derbiye baya moralli cıkcaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Korktum atmayın şunu birden

Aniden golü yiyorsun

• salaRus kullanıcısına yanıt
    Burada futbolcular papua yeni gine kınası ile mi maaş alıyor ayrıca ne alakası var biz performans ve form durumundan bahsediyoruz harbi millet çatmaya yer arıyor

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Walla ben de ilk maçlarda buna mı o kadar parayı vermişler diye çok gülmüştüm ama cidden özelllikle kfa toplarında inanılmaz adam. Bizim savunmanın da en zayıf yanı. Derbide en az 1 golü kesin gibi

• 
Sayfa: önceki 69796980698169826983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.