Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7300. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 83 Misafir (14 Mobil) - 81 Masaüstü18 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
149.078
Cevap
380
Favori
2.766.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 72987299730073017302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://x.com/trtspor/status/1892222608705503389

Gecede devam edere muhtemelen maç ertelencek

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

havaforum bu daha fragmanı diyor.

• Okan Sara-Torreira-Lemina tandemini bozmaz da akıl almaz hamleler yapmazsa maçı acun bile yönetse bunları elimizden kimse alamaz. Kasımpaşa maçında bile gördük orta sahalarını yol geçen hanı. Bırakın yönetsin yabancı. Okan çapsızı bir şeyler denemezse bunların kaçacak yeri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaxson Ryker

Fener maçında Osimhen sakatlanırsa o zorlu deplasmanlara kimi koyacaksın? Sakatlanır diye hiç oynatmasaydık keşke.

Bu nasıl bir mantık yav? Okurken şok geçirdim.

Avrupa'dan zaten elendik. Hiçbir iddiası ve önemi olmayan bir maç oynayacağız. Bu maçta neden oynasın ki?

Senin mantığınla düşünürsek Türkiye Kupası maçı Bolu deplasmanında da oynaması gerekiyordu Osimhen'in. Maaş veriyoruz sonuçta tüm maçlarda oynasın öyleyse. Neden oynamadı sence?

Bolu maçı neyse Alkmaar da aynısıdır. Hiç bir fark yok. Bu maçı bu hale getiren Okan'dır. Final hedefliyoruz dedi her şeyin içine etti. Tepkinizi ona gösterin. Avrupa'dan elenmemizin sebebi taraftar değil. Köy takımlarını yenemeyen Okan. Yarın formaliteden bir maç oynayacağız. O kadar.

• 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Maç ertelenirse ceren gibi febeliler kafayı yer.&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Iyi de ertelenirse ertesi gun oynanmaz mi? Daha kotu olur.

• Eee birileri sezon başında. Türküz. Ben yeeli hakemlerimi yedirmem. Biz aslan milletiz. Biz cengaveriz diyordu. Talimatı büyük yerden almasa bu işi yapmazdı.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Osimhen'in alınma amacı zaten AZ'ye karşı oynaması. Bolu'ya karşı oynasın diye Ahmet Kutucu var. Aynı kefeye koymak anlamsız.

Maçı uzatmaya götürme ihtimalimiz olsa bile o halde sırf sakatlanma ihtimalleri artmasın diye elenmeyi kabul edeceksiniz belli ki. Ben de bu mantığı anlamadım ama neyse.

• Saha zeminin son halini görmedim ama bizim juve ile oynadığımız maçta sanki daha olumsuz koşullar vardı. İptallik durum filan sanmıyorum. Kuşların boş algısı. Kafalarına 3 puanı direk yazmışlar. Beşiktaşın o kötü haline de yazmışlardı gördük sonucu.

• Şu saçma maçın yarın oynanıp bitmesi lazım. Stadın oradan geçtim az önce böyle kar uzun zamandır görmemiştim gece daha da bastıracakmış. Eğer ertelenirse kesinlikle bizim aleyhimize olacak bu durum.

• Bu tarz kötü hava şartları skorları kısırlaştırır. O sebeple ufak olan şansımız varsa o da gitti bu hava ile bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 19 Şubat 2025; 18:19:16 >
  • ozkn_s kullanıcısına yanıt

Bu ortamı yaratan gs ve fb taraftarıdır, o hakemlerin yerinde kim olursa olsun derbiyi istemez. Hakem en doğru kararlarıda alsa 2 3 tane tartışmalı pozisyon olursa ya gs taraftarı yada fb taraflarından linç yeme ihtimali %100, hakemliğinin yanma ihtimalide yüksek.

• Fb istesin sahaya 8 kişi çıkalım

• AZ maçı kardan ertelenir ve biz bu bozukları Pazartesi yenersek deliye dönerler iyice. Belki o gazla AZ'yi de eleme hayali kurabiliriz.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Yani?

• Şöyle altı dolu özgüven en tehlikelisi

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 72987299730073017302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.