Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
149.672
Cevap
383
Favori
2.783.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74187419742074217422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam büyük kulüp kim ben de buna tav oluyorum biz miyiz büyük takım allah aşkına ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, gerçek hayatın dinamikleri bambaşka. Fm değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okan Buruk bu gece benim için bitmiştir. Sezon başından beri rezillik üstüne rezillik.

2 sene şampiyon olmuş falan hikaye, 250m euroluk takımı şampiyon yapmak aman aman bir başarı değil. Avrupa'da kupa getirsin demiyorum ama sen RFS, Kiev, Alkmaar, Young Boys gibi takımlara karşı üstünlük kuramıyorsan gözümde hoca falan değilsin.

Atletizm'i olan her takım bizi dağıtıyor. Öyle düşük tempolu Türkiye liginde lüks kadroyla galibiyet almak falan benim umrumda değil.

Sezon başından beri ilk yarı oynadığımız anadolu takımı maçlarını saymıyorum, kadıköy galibiyeti ve tottenham maçı dışında eller tutulur bir oyun yok

Fener maçını kazanamazsak direkt olarak kovulmalıdır. Alternatif hocaya bakmaya başlasınlar şimdiden

Derbide Günay'da oynamazsa ayrı sövücem, Muslera inadı yapmasa ilk maç 4 gol falan da yemezdik belki gene elenirdik ama adam gibi elenirdik kepaze olmazdık

Kadro planlaması desen hak getire, beyinsiz Cuesta'yı ekletip Lemina'yı almadı. Lemina senin sağ beki de sayıyorum 3 mevkiini yedekleyecek adam gidip komisyon transferini kadroya yazıyorsun

• Bugün biz çok ezildik beyler. Bu maçın hakkı 7-8 goldü.
    Günay, Galatasaray tarihini kurtardı bugün.
    Galatasaray kimlerle oynadı bu kadar ezilmedi bu durum benim hiç içime sinmiyor.

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

BUNU DİYENE BEN GSLİ DİYE SAYMAM.

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Liginde 2. olduğunda başarısız sayılan takımlar büyük kulüp oluyor. Yapacak bir şey yok.

• Beklentiniz niye yüksek anlamıyorum.

Okan Buruk'da kuzey takımı fobisi var ki, bence bizim tarihimizde hep kuzey takımı fobisi vardı. Elendiğimiz ve yenildiğimiz takımların çoğunluğu Hollanda-Danimarka-İsveç-İsviçre-Norveç vs... vs...

Kopenhag'a en iyi kadro ve hocamızla deplasmanda 3 puan lazımken yine yenilmiştik 10-11 sene önce.

Okan'a çok kızmama sebebim sabote var.

Yunus Akgün nerede, bana bunun cevabını kanıtlı verene, istediği kadar konuşmaya hazırım. Takım için hainler, yönetim içi hainler var. Hainler de bellidir. Icardi'ye sen git takıl sene sonu gelirsin diyen yönetici kim? Bana bunun cevabını kaç kişi verebilir?

BAY'ın da kafasını karıştırdılar, Benfica'da ki hain ve sakat numarası yapan hain, BAY'ı da etkilemeye başladılar.

Temmuz-Ağustos ayında 3 tane yerli Galatasaray'lı futbolcu FB'ye transfer olursa kimse şaşırmasın.

• Kokan, hakem taylora go to championship demiş İngilizcesi taktiğinden daha berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 20 Şubat 2025; 23:55:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günay olmasa maç 7.2 biterdi oda en az bizim kolsuz olsa bugün tarihî fark yerdik malum takımla oynayacağımız maçta kesinlikle kalede Günay olmalı okan biran önce sutlanmali Allah korusun malum takım bizi yenerse direk kapı önüne konmalı. Bey efendi 3.5 milyon Euro maaş alıyor şaka gibi. Ha şu cueska kazmasina hangi yönetici 8 verdiyse cebinden ödemeli o para söke söke alınmalı ondan..

• Adamlar penaltisiz 3.4 xg uretip gittiler, kalede Muslera olsa bugun de en az 4-5 yerdik.

• zotacing kullanıcısına yanıt

Hocam yenilmek var yenilmek var. Kopenhag'a yenilirken bu kadar rezil oynamadı. Özellikle bu sene rezil oynatıyor.

Keşke Tottenham maçını kazanmasaydık. Hocanın aklına 3'lü girdikten sonra bir türlü karar veremedi 3'lü - 4'lü işine.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma hocam , benim Okan veya X kişi nefretim Galatasaray sevgimden büyük değil, hiçbir zaman da olmadı.

Benim düşüncem çok net, derbiye 3 gün kala 6 puan öndeki adamı kovup şampiyonluk şansını artıracağını düşünmek tamamen saçmalık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2001'de Okan Buruk yüzünden öndeyken Fenerbahçe'ye şampiyonluk kaybetmiştik beyimiz sırf gitmek istiyor diye saçma sapan bir kırmızı görmüştü sonrasında dağılmıştık.

Bakalım bu sefer de tarihin tekerrür etmesini sağlayacak mı merak ediyorum

• Saha sıkıntılı gibi. 2 3 sakatlık olsa tadından yenmez

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Yaw birakin bu bos isleri sanki 10 ay sakat kaldi, her formsuz oyuncu icin martensi sancezi micardisi osu busu kotu oynadimi sakatliktan donemedi yalaninida onumuze saman gibi koyuyorsunuz, aradan 5 sene gecse sakatliktan donemedi abi diyeceksiniz. Ne oynuyodiki ne oldu. Biras totenham in vs orta sahasi bostu baski gormedi rahat oynadi. Fizigi yuksek takimlara karsi oynayinca baskiyi gorunce foyasi cikti. Ha okanin antremanini iyice yiyincede iyice yanaklandi.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • bana öyle geliyor ki pazartesi günü çok ağır bir skor olacak

bugün şampiyon yapsın gitsin gibi hayal kuranlar çok ağır küfürler ederek göndermek isteyecek

çok kötü şeyler hissediyorum

iş çığırından çıktı

sadece top ağlarla buluşmadı diye bugünü görmezden gelen var

• felsefesever kullanıcısına yanıt

Her şeyin özeti oyuncular formda olsa kötü değil çoğu oyuncu okan bunu göremiyorsa yazıklar olsun

• Cuestayı sahada görelim, Cuestayı sanchez ile görelim, Cuesta tam okan hocanın istediği oyun planına uyuyor diyen arkadaşlar nerede &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• neyse fener forumuna gideyim benim yerime onlar yorum yapıyorlar.biraz zılgıtlarını dinleyip gelicem

• 
Sayfa: önceki 74187419742074217422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.