Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
28 Misafir (11 Mobil) - 17 Masaüstü11 Mobil
5 sn
151.956
Cevap
384
Favori
2.822.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 75757576757775787579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada top oyunda 49 dk durmuş tam bir dünya derbisi.

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Sayfa 7574 bak görürsün. ismini anmak istemiyorum o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TFF VE FB elele her oyunu yaptılar ama yine yenemediler yenilgisiz devam ediyoruz, fikstür bizim daha zor gibi ama FB nin de düşme hattındaki takımlara deplasman a gidiyor, Yunus ve Morata tam dönerse Sara toparlarsa bir şekilde şampiyon oluruz ...

• Transferleri bir daha Okan hoca yapmasın

taraftar bir liste çıkartsın yönetim de alsın

Okan hoca transfer yaptıkça takım daha da kötüleşti nasıl becerdiniz bunu ya

HAZIR DEĞİL DEDİĞİ LEMİNA OLMASA BUGÜN FENER 3 GOL ATIORDU BİZE FARKINDA MİSİNİZ ????

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Genel olarak dediklerinize katılmakla beraber 4lü sistemle takımın eski uyumunu yakalayacağını ve o eski oyuncu gücümüzü yakalayacağımızı düşünüyorum.

• maç sonu tribünlerden bi tezahürat duyuldu ve hemen sesi kestiler. orada ne denildi videosu var mı ?

• Sadece Icardi değil, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve pili bitmemiş Mertens bu takımın %60-70'iydi. BAY formdan düştü, Mertens'in pili bitti, Icardi'nin aklı futbolda değil, Boey satıldı dımdızlak kaldık öyle. Yunus bir sıra Kerem'i aratmadı sonra o da kayboldu. Sara çöp çıktı. Hücum yönümüz savunmadan daha beter bence, Fener gibi hafif sağlam kapanan takıma pozisyon üretemiyoruz, şut bile çekemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 24 Şubat 2025; 22:38:44 >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Ne yapalım hocam sen Okan sevmiyorsun diye olmayan şeyleri yazıp algı mi yapayım adam gitsin diye?

Okan çaycı ya mourinho da mi çaycı? Oynatsaymis topunu. 6 puan geride adam umrunda değil. Sanki oynadi oynadi da gol kaçırdığından atamadılar.

Maçtan önce fener evire çevire yeniyordu, maçtan sonra ben anya yazıyorum sen Konya diye cevap veriyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önemli Açıklama !!!

Az sonra.

• kasımpaşa maçına çıkacak adamımız kalmadı, osimhen sekiyor eren sakatlandı çıktı sallai sakatlandı... Allah bizi berkanla kaanın eline düşürmesin...

• Abdülkerim ve Sanchez e rağmen bugün gol yemedik

Nelsson a yazık oldu ona üzülüyorum Abdülkerim aşırı kötü oynuyor

• Kriger kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün şartlar GS aleyhine iken, hakemi bile kendileri seçmişken en formda halleriyle Kiev'in 3 gol attığı takıma bir gol bile atamadı sözde gerçek şampiyon. Bu saatten sonra şampiyonluğumuza kulp takmak artık fanatizm değil, ahlak sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Şubat 2025; 22:39:9 >
  • Skniar'ı alabilseydik keske gerçekten çok iyi defans .

• Sallai takımın en kötüsüydü (bence tabii) madem yunus sakat değildi 2. Yarıya yunus mertens/sallai sara değişikliğiyle başlanabilirdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Sanchez 1 tane kotu uzaklastirdigi top disinda mukemmel oynadi hangi maci izlediniz?

• Eren Elmalı çok geriyordu beni maç öncesi. Ligin ilk yarısındaki TS-FB maçında batırmıştı, 2 golde de hatası vardı. Bugün çok iyi maç çıkardı bence, umarım 11 oyuncumuz olur diğer sol bek malum vefat etti bizim.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

sadece ben değil futbol seven insan okanı sevmez

Sen öyle bir anlatıyorsun ki febe kötü oynadı ohhh işte bitti gitti

tamam kötüler de bizim halimiz ne içler acısı

rakibin kötü olunca sen başarılı olmuyorsun

en basiti avrupa işte gelen geçen tokatlıyor bu okan denen futbol katilini bir şey anladığı yok

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Kondisyonerleri hemen kovmaları lazım

yabancı bir ekip gelmesi lazım cidden çok yetersiz kalıyor şuan herkes 2 deparda sakatlanmaya başladı

• Traider kullanıcısına yanıt

Gol yemeden asla değişiklik yapmaz hocamız, sevgili hocamız.

TRİBÜN PERFORMANSI GÖRDÜĞÜM EN REZİLİYDİ.

• 
Sayfa: önceki 75757576757775787579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.