< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7959. sayfa)

-
-
Türkiye' de oynanan bir futbol maçında galibiyete veya mağlubiyete tesir eden faktörler nelerdir ?
A) Hakem
B) MHK ve TFF
C) Siyaset
D) Medya ve Lobi
E) Hepsi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
helal bjk bizim yönetimden çıt çıkmıyo yine siz bastırın
-
Türkiye dışında oynanan bir futbol maçında galibiyete veya mağlubiyete tesir eden faktörler nelerdir ?
A) Takım Kalitesi
B) Performans ve Form Durumu
C) Taktik ve Teknik Durum
D) Antrenman ve İdman
E) Hepsi
Bizim yönetim şaka gibi ne dünki maçı yöneten şahıs hakkında açıklama yaptılar ne bugün ki Gs ile dalga geçen tff başkanı şahıs hakkında ne de yabancı hakem isteği hakkında.
ne işe yarıyorlar anlamadım.
-
Araban güzelmiş. Bin git hadi yallah.
-
hocam yedek kalecimiz Günay kırmızı görmüş, Alanyaspor Genel Koordinatörü çıkıp ikimizde haksız kırmızı gördük ortada karışıklık var kartlık bir şey olmadı kartlar iptal olmalı diyor.
bizden çıkıp bir kişi bu konuda çıkıp tek bir kelime etmiyor ya. Ve dünkü hakem yönetimine de en ufak tepki gelmedi. İnanılır gibi değil bu kadar pasif olunmaz ya.
-
Hakeme rağmen kazandi Antep penaltı penaltı değil verilen kırmızı kart haksızlık adamlar hakem yüzünden mağlup olduk diyorlar şaka gibi inanılır gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kendi istekleri değil bu gece yöneticilerini telefon görüşmeleri araştırılsın bu lig daha oynanmaz kaybedebileceklerinin farkında en azından beraberliği garantilettirmeye çalışıyorlar.
-
Kalan derbilerde yabancı hakem istiyoruz açıklaması için neyi bekliyor bu vasıfsız yönetim? 3 maçımız da deplasmanda tamamen bize yarıyor. O yüzden mü sus puslar?
-
- Hacıosman denen adam GS a bir maçta 7-8 sarı çıkardı diye hakemi beğendiğini söylemiş, bu hakem yönettiği son 3 FB maçında FB ye tek sarı kart çıkarmış sadece, söz konusu hakem daha önce BJK nın da canını yakmış uzun süre ligde maç alamamıştı ...
- Trabzon un FB maçında bariz golünü iptal eden FB li hakemi de çok beğenmişti
- Türk hakemliğini aşağılayan FB nin hocasına düzgün ceza bile verdiremiyor, adını ağzına alamıyor
- Tek maça özel istekle yabancı hakem atadı, işi bitti artık yabancı hakem yok diyor
- "Hakemler abilerine güveniyor, bir organizasyon içindeler, bana operasyon yapıyorlar" diyerek algı yaratıp sonra hiç bir somut adım atmadan kafasına göre hakem atamalarını yaptırıyor
malum bir kulüp hariç diğer tüm kulüplerin hakkını gasp ediyor ... amacı artık ortada, Türk futbolunda gerçekten adaleti bekleyen kulüpler bu adam karşı birleşmeli ve tavır alıp istifasını istemelidir !!!
-
Yönetim hala uyumaya devam ediyor bunların bugünkü açıklaması malum takıma yaranmak için antep eze eze hakeme rağmen yendi. Baktılar olacak gibi değil yabancı hakem yaygarasına başladılar...
Nellson a sanırım haksızlık yaptık
Beterin beteri varmış geldi işte hemde el yakan fiyata
Diyorum ki biz basamak olduk yolunu açtık 10/15 milyona bir üst Avrupa takımına bir ihtimal hadi inşallah 😁
Haklısın hocam o kadar berbat ki yönetim, 2-3 gündür açıklama yapacak tonla şey oldu tek bir açıklama bile yok.
-
Immobile, dakika 30, 10 Golu var 5 i Penaltidan
https://x.com/fikirtepeli_83/status/1899161494572716130?s=46
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Mart 2025; 23:41:36 >
-
Ah Su Paranin gozu kör olsun. Karadeniz delikanlisini kapisinin sadik bekcisi yapiyor. Eskiden Karadenizden Yaliya dogru hirlardi, simdi ise Yapinin Kapisinda Yali icin hirliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 10 Mart 2025; 23:48:9 >
Dün Eray Yazgan ı dinliyorum. İstifa istiyoruz deyince 90 gün hak mahrumiyeti veriyorlar diyor. Gak diyoruz yönetici ceza alıyor guk diyoruz Okan Buruk. Adamlar ceza Galatasaray'ı sindirmeye çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X