PDFK BEŞİKTAŞ MAÇINDA TARAFTARLARIN NEDEN OLDUĞU SAHA OLAYLARI NEDENİYLE BEŞİKTAŞ'A 5 BİN GALATASARAY'A İSE TOPLAM 135 BİN TL PARA CEZASI VERDİ.
KAYNAK:NTVSPOR
Ne yapmıştı ki Gs taraftarı,kulüp o kadar ceza aldı?
Galatasaray ise PFDK tarafından, Beşiktaş maçında taraftarların neden olduğu saha olayları, yapılan çirkin ve kötü tezahürat ve basın toplantısına futbolcu katılımının sağlanmaması nedeniyle toplam 135 bin lira para cezasına çarptırıldı. Kurul aynı maçta, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Beşiktaş'a da 5 bin lira para cezası verdi. Açıklama bu. Maça gitmedim ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Madar
Ne yapmıştı ki Gs taraftarı,kulüp o kadar ceza aldı?
Beşiktaşlıların 90 dk küfür etmesine sebep oldular, daha ne yapsınlar...
Ahaha o kadar küfüre iyi cezaymış. Bir de şikayet ederler.
iyi de butun maç bjk tribünü sövdü biz neden o kadar ceza yiyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
iyi de butun maç bjk tribünü sövdü biz neden o kadar ceza yiyoruz?
Karşılık verilmemiş sebebi bu bence.
Zaten neye göre bu cezalar kesiliyor bunun kıstası ne bilinmiyor federasyon sıkıldıkça ceza yazıyor.Olumlu birşeyler görebilecekmiyiz bakalım.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray taraftarlarının Beşiktaş-Galatasaray maçında neden olduğu saha olayları nedeniyle Galatasaray Kulübü’ne 10 bin lira, basın toplantısına futbolcu sağlamaması nedeniyle 5 bin lira ve çirkin tezahüratın aynı sezonda üçüncü kez tekrarlanması nedeniyle de 120 bin lira olmak üzere toplam 135 bin lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.
bu saçmalıkla fedarsyon köşe oluyor , o kameraları niye koyuyolar statlara ? suç işleyen varsa yakalasın savcılık kessin cezasını ... sokakta biri bana küfür etse belediye sorumlu mu oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: kreynian57
bu saçmalıkla fedarsyon köşe oluyor , o kameraları niye koyuyolar statlara ? suç işleyen varsa yakalasın savcılık kessin cezasını ... sokakta biri bana küfür etse belediye sorumlu mu oluyor
+1
Başkanı olmayan bir kulübe 135 bin lira da keserler, 135 bin aziz yeni de. 14 Mayıs'a kadar devam eder bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme