Şimdi Ara

Galatasaray’a FETÖ Şoku!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray’a FETÖ Şoku! Derbideki “Ayağa Kalk” Pankartına Soruşturma Açıldı
    Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi ağırlayan Galatasaray’da, tribünlerde maç öncesinde bir kareografi düzenledi. Kareografide ise Ayağa kalk” yazması ve Rocky Balboa’nın bulunması büyük tartışmalara yol açtı ve kareografi hakkında soruşturma açıldı.

Galatasaray’a FETÖ Şoku!

Kaynak:http://www.dinamikhaber.com/mobil/spor-haberleri/galatasaraya-feto-soku-derbideki-ayaga-kalk-pankartina-sorusturma-acildi-h7837.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kumeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pankartla fetönün alakası nedir anlayan söyleyebilir mi

• iamburak kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Bayaz Tv'de dün gece Rocky 3 filmi yayındaydı o ne iş?

• dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    Bilmem, bjk maçları hariç pek tv seyretmiyorum.
  • Rocky heykeli Pensilvanyada. Fetoda orda. "Ayaga kalk" mesaji acaba milleti veya fetoculari devlete karsi operasyon mesajimi diye dusunebilir suclu paranoyak kardeslerimiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Pankartla fetönün alakası nedir anlayan söyleyebilir mi

paranoya
  • ben de bir GS taraftarıyım. açıkçası maç başlamadan önce özellikle kareografiyi çok merak etmiştim. çünkü bu konuda kim ne derse desin GS 1 numaradır. ama dün akşam kareografiyi görünce gerçekten çok şaşırmıştım. anlam veremedim.

ha bunun bir mesaj olabileceğini düşünmüyorum. aşırı düşünüp zihin yormanın da alemi yok. ilginç bir tesadüf olmuş. zaten kareografiyi de hiç beğenmemiştim. :)
  • Gta şifreleri darbe şifreleri diye yayın yapıldı bu ülkede çokta şiiy yapmayın.

• Kimse oturduğu yerden kalkmasın yoksa fetocu olur.
  • siz diz çöktüğünüz için onlar büyük gözüküyor AYAĞA KALK
    slogan bundan ibaret aslında...

link eklenmiyor
    https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/18298689_424222531274232_365686829980057600_n.jpg?ig_cache_key=MTUwNTY0MDgxNjg4MTY2NDYzOA%3D%3D.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalCacik -- 23 Ekim 2017; 14:58:20 >

• bjk1903besiktas B kullanıcısına yanıt
    Yav he he.

• bunların reisi fenerbahçeliydi dimi ?
  • Fetö lideri maçtan önceki son sohbetinde en dikkat çeken olay "ayağa kalk " demesi ve bunu fiili olarak yapması hücrelerine mesaj olarak tartışılıyordu. Daha ortada maç falan yok.Sonra ardından galatasarayın bu ayağa kalk koreografisi tuz biber oldu.İki olay arasında 3-5 gün var. Yani olay sıcak tesadüf bile olsa bu soruşturma açılması gayet doğal. Kaldıki galatasarayın kongredeki fetöyü savunma rezaletini malesef bir Galatasaraylı izlemek zorunda kaldık.Paranoyaklıkla geçiştirilecek bir durum değil.Sen zaten ligde 1.sin. Hani şampiyonluk yarışından kopsa anlarım ayağa kalk dersin .Bu zamanda böyle anlamsız bir koreografi ,

Bu tip örgütler simge, şifre, gizli mesaj olaylarını çok kullanır fetö masonik bir örgüt sonucta. Tüm bunların kötü bir tesadüf inanmak isterdim. Hadi hepsine tesadüf diyelim Galatasarayın fetöcülerden temizlenmesi lazım, o kongredeki fetöyü savunmalarına ve alkışlamalarına da paranoya mı diyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

siz diz çöktüğünüz için onlar büyük gözüküyor AYAĞA KALK

link eklenmiyor
    https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/18298689_424222531274232_365686829980057600_n.jpg?ig_cache_key=MTUwNTY0MDgxNjg4MTY2NDYzOA%3D%3D.2

Bazi akpliler ve bazi fenerli ve bjklilar durumu islerine geldigi icin kullaniyorlar. Akpliler zaten milleti fetocu ilan edip duruyorlar devamli. Diger takimlarda da rekabet var, biraz fanatik olunca "laf atayim" diye durumu kullaniyorlar.

Yoksa azcik mantikli olan bunun paranoya oldugunun farkinda. Hele su verdigin linktekini gorup bu sloganin yeni olmadigini anlayip bu sacmaliktan vazgecerler.

• Fetullahci teror orgutu uyesi futbolculara sahip bir kulup gs. Ayrica sike kumpasinda teroristlerin duzenledikleri sahte belgeleri gunasiri uefa ya fakslayan yoneticileri de biliniyor. Kalkisma sonrasi CNN Turk de konusan futbol imami da kardinal gulen'in gs de yuvalanilmasi talimati verdigini ve bunda da basarili olduklarini anlatmisti. Ustuste 4 sampiyonluk da teror orgutu donemiyle denk. Gs nin cok cok agir cezalar almasi gerekli. Yıldız sokulmeleri ve ligden dusurulmeleri de bunlara dahil.

Akp li degilim, ancak tayyip'in bu serefsiz teroristlerle olan tum mucadelesini gonulden destekliyorum. Hayatin her alani buna dahildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lider gs ligin en iyi futbolunu oynayıp ülkedeki bütün otoritelerin takdirini kazanmış ve üstüne bjk-fb’ye henüz 8. haftada 8 puan fark atmışken, fetö liderinin maçtan 3-4 gün önce ayağa kalk sakarya diyerek videosunu bitirmesi tüm ülkenin gündemindeyken, ayağa kalk diye koreografi hazırlamak da neyin nesi? üstelik rocky’nin silüeti olan bir koreografi. not düşülsün rocky heykeli pensilvanya’da bulunuyor. tesadüflere inanır mısınız? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

siz diz çöktüğünüz için onlar büyük gözüküyor AYAĞA KALK

link eklenmiyor

Bazi akpliler ve bazi fenerli ve bjklilar durumu islerine geldigi icin kullaniyorlar. Akpliler zaten milleti fetocu ilan edip duruyorlar devamli. Diger takimlarda da rekabet var, biraz fanatik olunca "laf atayim" diye durumu kullaniyorlar.

Yoksa azcik mantikli olan bunun paranoya oldugunun farkinda. Hele su verdigin linktekini gorup bu sloganin yeni olmadigini anlayip bu sacmaliktan vazgecerler.

Olay sloganın eski olması değil. Yukarda da söyledim . Fetö elebaşı son konuşmasında saatlerce konuşuyor ve o konuşmada en dikkat çeken olay ayağa kalk mesajı. Herkes bunun örgüte mesaj olduğunu tartışırken aynı hafta galatasarayın aynı mesajla koreografisi .Sen ligde zaten 1.sin kime ayağa kalk mesajı? Hadi bu paranoya diyelim o galatasaray kongresindeki fetö savunması ve alkışlayanları ne yapcaz. Birilerinin ilan etmesine gerek yok Kendilerini ifşa ettiler. Bu takımdan fetöcülerin temizlenmesi lazım.

• Gomis her maçta bir iki tane atıyor..
    En yakın iki ezeli rakibine de 8 puan fark atmışşın
    Oynanan futbol güzel beğeni kazanmış..
    -----------
    Ayağa kalkacak nesi neyi kalmış ki
    Zaten ayaktasın..
    Hayırdır..
    ----------
    Ha Avrupada iş yapar mı bu takım
    Yapmaz hacı yapmaz...
    Realist olmak lazım
    Peki Türkiyede nasıl iş yapıyor..
    -------
    Galiba birileri iyi ayağı kalkmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.