Şimdi Ara

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: 'Bu oyunu bozacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Ergün, Kasımpaşa maçında
    Melo ve Sabri arasında yaşanan tartışmayı ve takımın durumunu değerlendirdi.
    Kasımpaşa mücadelesinde sinirlerin gerildiğini ifade eden Ergün, "Oyun psikolojisiyle karşılıklı münakaşa yaşanmıştır.
    Futbolda böyle şeyler olur ve sahada kalır. Maçın ardından da herhangi bir şey yaşanmadı. Abartmanın ve speküle
    etmenin amacı bellidir. Bunu yapanların da ne amaçladığı açıkça ortadadır" diye konuştu.
    "F.BAHÇE'NİN 2 YIL MEN EDİLDİĞİ..."
    Sezon başından beri Galatasaray'ın engellenmek istendiğini ifade eden Şükrü Ergün, "Galatasaray'ın önünü
    kesmek istiyorlar. Fenerbahçe'nin 2 yıl Avrupa'dan men edildiği bir ortamda bazıları Galatasaray'ın başarılı olması
    futbol endüstrisine zarar verir ve futbola ilgi azalır diye endişe ediyor" görüşünü savundu.
    "BOYNUMUZU BÜKMEYECEĞİZ"
    Şükrü Ergün, "Biz bu oyunu bozacağız. Bize düşen, bu oyunu bozmaktır. Neyin ne olduğunun farkındayız.
    Kimse bizden boynumuzu bükmeyi beklemesin. Biz de gerekenleri yapacağız. Hakkımızı korumak için her
    platformda bunu dile getireceğiz" dedi.
    "DEVRE ARASINDA KADRO DEĞİŞECEK"
    Devre arası kadroda mutlaka değişikliğe gideceklerini ifade eden sarı-kırmızılıların basın sözcüsü, "Problemlerin
    teşhisi aşamasındayız. Devre arasında da tedavisini yapacağız. İkinci yarı takımdan çıkış bekliyorum.
    Hastalıkları tedavi ettiğimiz andan itibaren farkı kapatıp geçen seneki başarıya ulaşırız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99019/bu-oyunu-bozacagiz

Bu beyfendi fazla kurumsallaşmış.

• Fenerbahçenin penaltısını ve golü vermeyerek mi önünüzü kesmeye çalışıyorlar ?
  • bana göre talihsiz bir açıklama olmuş. bence galatasarayın son zamanlardaki sert inişin sebebi sadece yönetimdir. bu yönetim şimdide çıkıp anonim kişilere suçu yüklemeye çalışıyor. taraftarın bir şekilde gazını almaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I907

bana göre talihsiz bir açıklama olmuş. bence galatasarayın son zamanlardaki sert inişin sebebi sadece yönetimdir. bu yönetim şimdide çıkıp anonim kişilere suçu yüklemeye çalışıyor. taraftarın bir şekilde gazını almaya çalışıyor.
    Fenerliler Konu da GENE Taarruzda
  • bir galatasaraylidan beklenemeceyek kadar kotu ve sacma aciklamalar.
    daha cok aziz yildirim aciklamasi tadinda sacma bir aciklama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustGalatasaray

Alıntıları Göster
    Başkanını da alıp evinde otursun gözlüklü.
  • quote:

Alıntıları Göster
    çok doğru demiş ne oyunlar dönüyor hala şikeye bir karar verilemedi
    90+ fener atana kadar kuralı hala geçerliliğini koruyor
    bu işin sonucunda ne olacağını size söylüyorum bu sezon feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar ve yapacaklar
    sonra diyecekler bakın adamlar şike sürecinde şampiyon oldular demek ki bu adamlar şike yapmamış denecek ya da buna benzer bir kılıf bir şekilde uydurulacak
  • quote:

Alıntıları Göster
    Saçmalamış resmen.Fatih Terim'in eseridir şu durum.Övünsün iftihar etsin bıraktığı eserle.

Ayrıca Fenerbahçe'yi kolladıkları filan yok.2 gün önce de adamların penaltısı ve golü verilmedi.Ona rağmen 10 kişi ellerinden kaçırdı Beşiktaş'ı.Sen 9 kişilik Sivas'ı yenmekte zorlanıyorsan bik bik ötmeyeceksin.Chedjou Semih Sabri golde halaya kalkıyor, sen hala hakem diyorsun.Takım 65 den sonra yürümekte zorlanıyor sen hala hakem diyorsun.Çöplere zaten girmiyorum.Kasımpaşa maçında Mancini golden sonra nere geldim lan ben diye baktı resmen savunmaya.Mağara futbolu oynuyoruz hala hakem de hakem.

Böyle şampiyon olacaksak olmayalım zaten.Fenerbahçe de iyi futbol oynamıyor.Fenerbahçe iyi futbol oynuyor diyen adam fanatiktir ya da yalakadır.Fakat Fenerbahçe futbolcusu 90 dakika emek sarfediyor.50 yaşına gelmiş Kuyt dakika 90 da basıyor bizim Selçuk 65 de bitiyor.Zaten Eboue ve Selçuk 2 pozisyonda bir Fetullah Gülen gibi fenalıklar geçiriyor.

Şu Eboue'den ben utandım bir Galatasaray taraftarı olarak.Yapmadığı soytarılık kalmadı.Drogba desen babasının çiftliği gibi görüyor takımı.Sneijder efendi hep sakat.Semih ve Emre altyapıdan çıktığından beri 1 gram yol katetmedi.Yerli kalitesi düşük.Dany Riera Eboue Amrabat gibi oyuncular yetersiz Selçuk formsuz.

Sen hala Fenerbahçe'yi koruyorlar diyorsun.

Sakinim.

• Saçma sapan açıklamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

bu işin sonucunda ne olacağını size söylüyorum bu sezon feneri şampiyon yapmak için uğraşıyorlar ve yapacaklar
    sonra diyecekler bakın adamlar şike sürecinde şampiyon oldular demek ki bu adamlar şike yapmamış denecek ya da buna benzer bir kılıf bir şekilde uydurulacak

• quote:

senin isim rasim veya erman mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTrees

quote:

Alıntıları Göster
    olacak olanları yazdım bazılarının zoruna gitmiş
    fener öndeyken de fenerin önünü kestiler şimdi aynısı gs ye yapılıyor fark açılmasın diye
    bunu görmezden gelmeyi bırakırsanız iyi edersiniz yoksa gülünç duruma düşüyorsunuz

• quote:

fener öndeyken de fenerin önünü kestiler şimdi aynısı gs ye yapılıyor fark açılmasın diye
    bunu görmezden gelmeyi bırakırsanız iyi edersiniz yoksa gülünç duruma düşüyorsunuz

Mancini'yi GS nin önünü kesmek isteyenler mi getirdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Alıntıları Göster
    bir de mesajımı eksilemişler
    sen eksilesen ne yazar isterse -10000 olsun çoluk çocukla mesajlaşıyorum şurada
    neyse son mesajımda bu olsun

• quote:

kim komik duruma düşüyor acaba?

90+ kuralı fener gol atana kadar diyorsun.
    bunların hepsinin bir izahi var. sadece tek bir maçta hakemin verdiği uzatmanın dışında gol attık. ondada uzatmanın içerisinde oyun çok ama çok fazla durdu. onun dışında gollerin hepsi hakemin verdiği uzatmalar içinde oldu.

feneri kim şampiyon yapmak için uğrasıyor? federasyonun talimatiyla hakemler mi?
    iki gün önceki derbiyi tekrar izle bakalım.

kişisel tavsiyem rasimle, ermanı izlememen yönünde. onların cümlelerini kullanarak asıl sen komik duruma düşüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: I907

quote:

kim komik duruma düşüyor acaba?

90+ kuralı fener gol atana kadar diyorsun.
    bunların hepsinin bir izahi var. sadece tek bir maçta hakemin verdiği uzatmanın dışında gol attık. ondada uzatmanın içerisinde oyun çok ama çok fazla durdu. onun dışında gollerin hepsi hakemin verdiği uzatmalar içinde oldu.

feneri kim şampiyon yapmak için uğrasıyor? federasyonun talimatiyla hakemler mi?
    iki gün önceki derbiyi tekrar izle bakalım.

kişisel tavsiyem rasimle, ermanı izlememen yönünde. onların cümlelerini kullanarak asıl sen komik duruma düşüyorsun.

Alıntıları Göster
    yöneticinin kafası bu olursa futbol takımı ancak bu kadar olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0971

yöneticinin kafası bu olursa futbol takımı ancak bu kadar olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Adamın yaptığı açıklamaya bak, her mağlubiyetten sonra sıktı artık. Senin forvetlerin o golleri atamıyorsa, savunman her topu geçiriyorsa, çıkıp hakem demeye hakkın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

bir de mesajımı eksilemişler
    sen eksilesen ne yazar isterse -10000 olsun çoluk çocukla mesajlaşıyorum şurada
    neyse son mesajımda bu olsun

Alıntıları Göster
    vatandaş saçmalamış evet ama ben inanmıyorum ki aziz yıldırım bu öfke ve hırs ile her türlü yasal-yasa dışı hamleyi yapmasın. bu ayrı bi mevzu, ligin temiz olduğuna aziz yıldırım orada olduğu sürece ve 'fenerbahçe bu sene bilmem kaç kulvarda şampiyon olacak' dediği sürece inanmam. bunun fenerle falan bi alakası yok fenerli arkadaşlar alınganlık yapmasın. demirören gibi aziz yıldırım gibi adamlar artık midemi bulandırıyor. galatasaray ve futbol sevdam olmasa bir saniye izlemem şu ligi.

Ergün beye gelirsek, bunlar hala daha işi maddi olarak çözmeye çalışıyor para dağıtarak prim vererek zam yaparak bu iş çözülmez. Takımda para değil psikolojik sorun var. transferden, oyuncu almaktan dahası gerekiyor çözüm için. Malesef bizim yönetim bunu hala anlamadı. Sen istediğin transferi yap yerli oyuncuları özellikle toparlayamazsan değişen birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Fenerbahçenin penaltısını ve golü vermeyerek mi önünüzü kesmeye çalışıyorlar ?

ersun yanalın yugoslav faulu taktiğiyle bu fenerin bu sene hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamaması lazım bizim oyunculara jet gibi kalkan kartlar fenerlilere gelince kalkamıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.