Şimdi Ara

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün: 'Bu oyunu bozacağız' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işinize gelince tek maça bakarsınız zaten şaşırmadım doğrusu
    ben şampiyon olduğumuz iki sezondan beri ve bu sezonda dahil aynı şeyleri söylüyorum bu hakemler ince ince gs ye karşı çalışıyor diye
    bunu ortada olan faullere karşı hakemlerin verdikleri kararlardan çok net bir şekilde anlayabilirsiniz tabii tarafsızsanız
    geçen 2 sezon hakemleri de yeniyorduk o kadar iyiydik şimdi başa baş olan maçlarda puan kaybetmemiz kadar normal bir şey yok
  • bu adam sıkıntılı.
    yıldırım sürekli gsye sataşıyor bu da sürekli fenere
    koca yöneticiler patronlar 60yaşında adamlar böyle olunca dışardaki taraftarı suçlamamak lazım
  • TFF'nin masum olmadığını bilecek kadar kafamız çalışıyor şükür; ama bunları konuşmak için önce adam gibi top oynayın.
  • Bir GS yöneticisine yakışmamış bu açıklamalar. Türkiye aynı Türkiye,geçen sene de aynı kişiler vardı ama şampiyon da olduk. Bu sene kötü olunca başkalarına çamur atmakla değil de bu takım nasıl bu hale geldi, nasıl bu kadar dağınık bir takım yarattık, hocamızın sistemine kimler uyar kimler lazım onu düşünsünler. F.t olayında başkanı suçlamıyorum ama her şey lafta kurumsallaştık demeyle olmuyor maalesef.
    Görünen şu ki, bu yönetim kadrosu çok zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    aynen katiliyorum tam aziz yildirim tarzi .

aslinda biz başariliyizda önümüzü kesiyorlar diyor.

tribünlere oynuyor .ali dürüstün bir kere bile böle açiklamasini gördünüzmü.

• Soylediklerine kendi inanmis mi acaba ? Unal Aysal ve ekibi son demlerini yasiyor.

• Mahmut Uslu kaçmış içine.

• buyuk oyunu bozmaya haydi tarih yazmaya

• 1 hafta 90+4 gol atamadılar önümüzü kestiler diye ağlıyorlar uu beybi.Haftaya inş. atarsınız sıkmayın bu kadar canınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

1 hafta 90+4 gol atamadılar önümüzü kestiler diye ağlıyorlar uu beybi.Haftaya inş. atarsınız sıkmayın bu kadar canınızı

Acda puan tablosuna bak

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Aklıma ilk bu gelmişti

• Şükrü taraftara oynama çık adam gibi kötüyüz de

Kadıköyde ilk 18e giremeden maçı bitirdin yok Cristianın şortu Melonun forması,Kasımpaşa maçında dakika 60 a kadar şutun yok ilk pozisyonun gol oldu şimdi de oyunlar oynanıyormuş goygoyu ile çıktın taraftarın karşısına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

1 hafta 90+4 gol atamadılar önümüzü kestiler diye ağlıyorlar uu beybi.Haftaya inş. atarsınız sıkmayın bu kadar canınızı

Acda puan tablosuna bak

Yani ? Ne alaka ?

? Ne alaka ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.