Şimdi Ara

Serdal Adalı'nın Portekiz Çetesi sayesinde 4 yıl heba oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yılda 2.lik bile göremedik. Psikopat Ferdandes'ide zamanında satmadılar elimizde kaldı
    Allah aşkına Demirörenle Adalı'yı klüpten ihraç edin

• Hocam seni ilk kez stad konusu dışında gördüm

Konuya gelecek olursak katılıyorum. Belli bir ülkeden fazla futbolcu almak çok mantıklı olmadı. Hele ki portekizden. Portekiz' liler gerçekten çok yetenekli futbol konusunda ama çok kontrolsüzler hepsi ya da yaptıkları işe saygı duymuyorlar. Şahsen bu çeteyi Portekiz değil de Almanya' dan toplamış olsaydık bu kadar potansiyelli bi kadromuz olmazdı belki ama sürekli belirli bi standardın üstünde futbol oynardık.
  • Portekizliler sayesinde heba olmadi, basimizdaki amatorler yuzunden heba oldu. Quaresma'li, Almeida'li, Simao'lu kadroyu Mustafa Denizliye ver bakalim nasil sampiyon yapiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Portekizliler sayesinde heba olmadi, basimizdaki amatorler yuzunden heba oldu. Quaresma'li, Almeida'li, Simao'lu kadroyu Mustafa Denizliye ver bakalim nasil sampiyon yapiyo.

Son of YenerBalcı
  • quote:

Portekizliler sayesinde heba olmadi, basimizdaki amatorler yuzunden heba oldu. Quaresma'li, Almeida'li, Simao'lu kadroyu Mustafa Denizliye ver bakalim nasil sampiyon yapiyo.

Bernd Schuster?
  • Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir. Giden gitsin kardeşim sevinmek için sevmedik. Seizlerden ricam hiçbir futbolcuyu Beşiktaşımızın üzerinde görmeyin. Poposunu kaldırmayın. Adamların dini imanı para. Her futbolcumuza lütfen eşit davranın. Kaybeden maddi ve manevi kulübümüz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

quote:

Bernd Schuster?

Bernd schuster Turkiye ligini o kadar tanimiyordu tamamen yabanci bir ulkeye geldi ayrica o kadar da iyi bir teknik direktor degil.

Iddia ediorum Mustafa Denizli olsaydi o kadroyla gule oynaya sampiyon olurduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç kıvırmayın beyler. Almeida da Simao da Quaresma da üst düzey futbolcular. Anlaşmaları yaparken hatalar yaptık, bunları da burada oynatamadık. Ben olsam ben de transfer ederdim.
    Tabata bile iyi transfer. Transferde katakulli olmasaydı bu kadar yankı uyandırmazdı belki de çatır çutur oynardı. Şimdinin Batalla'sına 10 basar. Ha gidip boştaki Batalla'ya biri 15m verirse o da Tabata'dan farksız olur.
  • Bu arada alıntılarınızda gördüm. Bu gün saydıklarımı yok sayabilirsiniz. Nihat ile aynı fikirde olduğuma göre herhalde yorgunum. Saçmalıyor olabilirim. Yarın salim kafa ile yazdıklarımı kontrol edeceğim.
  • Hey gidi hey.
  • evet herkes ligi konuşuyor ama o beğenmediğimiz portekiz çetesinde sayesinde 2 sene üst üste uefada gruplardan çıktık üstelik bir tanesindede grup birincisi olarak çıktık beşiktaşın tarihinde başka varmı böyle 2sene üst üste avrupada gruplardan çıkış bilmiyorum ama niyeyse kimse bunun hakkında konuşmuyor ormansporluların işine gelmiyor demekki bunu söylemek...
  • Bu günlerimizi özlüyorum.Quaresma ve Fernandese yapılan haksızlıkları unutmayacağız!

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

evet herkes ligi konuşuyor ama o beğenmediğimiz portekiz çetesinde sayesinde 2 sene üst üste uefada gruplardan çıktık üstelik bir tanesindede grup birincisi olarak çıktık beşiktaşın tarihinde başka varmı böyle 2sene üst üste avrupada gruplardan çıkış bilmiyorum ama niyeyse kimse bunun hakkında konuşmuyor ormansporluların işine gelmiyor demekki bunu söylemek...

SENİN KAFAN MI GÜZEL??? UEFADA GRUPLARDAN ÇIKMAK MARİFET DEĞİLLLLL... BEN BÜYÜK TAKIMDAN UEFA YARI FİNALİ MÜMKÜNSE FİNAL BEKLİYORUM Kİ HEDEFİ DE BUDUR AMA ASIL HEDEFİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN GRUPLARDAN ÇIKMAKTIR. ANCA LİGDEDE UEFADADA GRUPTAN ÇIKTIKTAN SONRA 2 SENEDİR BALON GİBİ SÖNEN SÖZDE YILDIZLARIMIZ GÜÇLÜ RAKİPLER KARŞISINDA NE YAZIKKİ EZİLMİŞTİR (GS 3-2,2-0 FB 2-0,2-1,4-2 TS 2-1,1-0,2-0 ATLETİCO3-0 3-1,PORTO3-1 ,DİNAMO KİEV4-0 4-1)VE DE O PORTEKİZ ÇETESİ VE ADALI-DEMİRÖREN SAYELERİNDE NE YAZIKKİ 2 SENEDİR UEFAYA GİDEMİYORUZ

• büyük takımdan beklediğin şeyleri bak bakalım nezaman yapmış beşiktaş kaç defa yarı final oynamış kaç defa final oynamışda grup liderliğini beğenmiyorsun küçük anadolu takımları artık bizle rakip olduğunda bizi yenip yollarına devam ediyor gelmiş burda uefada grup birinciliğimizi beğenmiyorsun...
  • quote:

büyük takımdan beklediğin şeyleri bak bakalım nezaman yapmış beşiktaş kaç defa yarı final oynamış kaç defa final oynamışda grup liderliğini beğenmiyorsun küçük anadolu takımları artık bizle rakip olduğunda bizi yenip yollarına devam ediyor gelmiş burda uefada grup birinciliğimizi beğenmiyorsun...

sizin hedefiniz uefanın grup birinciliğiyse hepinize geçmiş olsun. siz fikret ormana kulbü küçültüyor diyorsunuz ama sizin zihniyetleriniz vizyonunuz hedefiniz küçülmüş. senin yaş aralığın muhtelemel 13-19. uefadan gruptan 1. veya 2. çıktık diyelim. ne zaman beşiktaş adaldemirören döneminden beri büyük takımları yenip tur atlamış? braga dışında? söyleyin braga maçında ise kırmızı kart pozisyonu olmasa görürdüm o zaman beşiktaşı.

• 13 mart 1988 doğumluyum yaş muhabbetiyle ilgili bir kompleksin var sanırım. ayrıca ben burada demiöreni savunmadımda yaptığı şeyleride onaylamadım sadece demirörene saydırmayı bildiğiniz gibi fikret ormanında yaptığı şeyleri görün 2 yüzlü taraftar olmayın q7 geldiğinde çıldırt bizi başkan q7 giderken anasına sövdünüz fernandese geçen sene nasıl tezahürat yaptınız şimdi fernandesede neler diyorsunuz beşiktaşı küçülten şey aldığı yada alamadığı başarılar değil bu kadar dengesiz bir taraftarı olmasıdır.tezahüratımız iyi günde kötü günde tamam eyvallah ama bile bile kötü günler geldiğinde bununda hesabını sormayı bilmeyiz sizin gibi üstünü kapatıp sağa sola saldırmak hiçbir şeyi düzeltmez...
  • quote:

13 mart 1988 doğumluyum yaş muhabbetiyle ilgili bir kompleksin var sanırım. ayrıca ben burada demiöreni savunmadımda yaptığı şeyleride onaylamadım sadece demirörene saydırmayı bildiğiniz gibi fikret ormanında yaptığı şeyleri görün 2 yüzlü taraftar olmayın q7 geldiğinde çıldırt bizi başkan q7 giderken anasına sövdünüz fernandese geçen sene nasıl tezahürat yaptınız şimdi fernandesede neler diyorsunuz beşiktaşı küçülten şey aldığı yada alamadığı başarılar değil bu kadar dengesiz bir taraftarı olmasıdır.tezahüratımız iyi günde kötü günde tamam eyvallah ama bile bile kötü günler geldiğinde bununda hesabını sormayı bilmeyiz sizin gibi üstünü kapatıp sağa sola saldırmak hiçbir şeyi düzeltmez...

evet harbi senin kafan güzelmiş, ne kullandıysan bana da söyle ben de kulanıyım harbi iyi kafa yapıyormuş. ben sana demiröreni savunuyorsun demedim ki. harbi anlama yetmezliğin var. ben q7 geldiğinde evet sevindim ama biz böyle bir mottoyu hazırlamadık. onu beleş bilet alan çarşı grubu (o zamanların demirören yalakası olan çarşıdan bahsediyorum.) demiştir. o zaman sizlerde 2 KUPAYI UNUTMA VASIFSIZ ŞEREFSİZLİK YAPMA DİYE BABANIZ İÇİN PANKART AÇMIŞTINIZ. Q7 konusuna gelirsek; q7 nin kayserispor, mersin idmanyurdu, 4-1 yenildiğimiz d.kiev maçı, bursaspor maçı ve en son bardağı taşıran atletico maçını izlersen neden gönderildiğini anlarsın. hatta indirim yapsa bile bu hareketten dolayı gönderilecekti. neden gönderdi adamınız q7 takma katkı yapmayınca atletico maçında yürüyerek oynadı. carvalhal oyundan alınca kramponunu carvalhale fırlatıp ana avrat sövmüştür + bobo boştayken ona pas atmayıp bobonun tepkisine "bana bağırma" yanıtını vermiştir veee en önemlisi 2-1 kazandığımız bursaspor maçında 1-0 geriye düştüğümüz dakikalarda bi fantastik hareketi yapamyınca ibrahim öztürke çift dalıp kırmızıyı görmüştür daha da sayarsam ortalık karışır. fernandese gelince adam sakatlandı evet oynayamyor ancak onun da hatası yok değil. ULAN SEN Bİ ALEX KADAR KATKI YAPMADIN ÜSTÜN ÜSTLÜK UTANMADAN 4 MİLYON İMZA PARASI VE DE 3,5 MİLYON EUROYU YÖNETİME SUNUYORSUN. SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN? DERBİLERDE YOKSUN, BAZI ÖNEMLİ MAÇLARDA YOKSUN. 2011-12 SEZONU DIŞINDA NE OYNADIN DA GELİP FAZLA PARA İSTİYORSUN. TABİ Kİ DE YÖNETİM VERMEZ GÖNDERİR. NE YAPSIN KAFASI GÜZEL KARDEŞİM. FO VE EKİBİ ONLARIN İSTEDİKLERİNİ Mİ VERSİN HAKETMEDİKLERİ TAKDRİDE??? AVRUPADA SANA BU KADAR UÇUK PARALARI VERMEZLER GÜZEL ÜLKEMİN CAHİL İNSANI. FİKRET ORMANIN DEDİĞİ GİBİ: TÜRKİYE YABANCI FUTBOLCULARIN KATAR ÖNCEKİ DURAKLARI DEĞİLDİR.

• sadece güldüm cevap vermeyeceğim çünkü birşeyleri cevapladıkla polemik yaratmak için başka başka konulara atlamaya çalışıp biraz öncede söylediğim gibi saldırmaya çalışıyorsun yazık bukadar kör olacağına tarafsızca beşiktaşı sevsen demirörenin karşısında durduğun gibi körü körüne fikret ormanın yanında durmaz onunda hatalarını görürdün...
  • quote:

sadece güldüm cevap vermeyeceğim çünkü birşeyleri cevapladıkla polemik yaratmak için başka başka konulara atlamaya çalışıp biraz öncede söylediğim gibi saldırmaya çalışıyorsun yazık bukadar kör olacağına tarafsızca beşiktaşı sevsen demirörenin karşısında durduğun gibi körü körüne fikret ormanın yanında durmaz onunda hatalarını görürdün...

sende akıl ve düşünce olmadıkça seni kandıran çok olur. zaten cevap vermiş oldun. hadi işine.
  • quote:

sadece güldüm cevap vermeyeceğim çünkü birşeyleri cevapladıkla polemik yaratmak için başka başka konulara atlamaya çalışıp biraz öncede söylediğim gibi saldırmaya çalışıyorsun yazık bukadar kör olacağına tarafsızca beşiktaşı sevsen demirörenin karşısında durduğun gibi körü körüne fikret ormanın yanında durmaz onunda hatalarını görürdün...

ayrıca fikret ormanın hataları yok değil ama adalı gibi beşiktaş camiasını lekelere bulaştırmadı. bir insan hatasız iş yaparsa zaten insan değildir net. bu arada hüloğğğğğğ adalıcıyız adalıcı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.