Şimdi Ara

Serdal Adalı'nın Portekiz Çetesi sayesinde 4 yıl heba oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • niye tartışmaya yaş muhabbeti sokmaya çalıştığını yada senin kafan güzelmiş gibi şeyler söylemeye çalıştığın belli oldu :) yazık gerçekten Beşiktaş gibi köklü herzaman haklının yanında olan şerefli bir takımın senin gibi bir taraftarı olması ne üzücü bir durum. ben 2 üniversite bitirdim şimdi yüksek lisans yapıyorum ama sana göre çabuk kandırılan bir cahilim :) sen ise adını bile saklayıp kimse kim olduğunu anlamasın diye profilini falan gizleyen ancak buralarda ahkam kesen bir arkadaşımızsın senin yerinde olmak istemezdim üzücü bir durum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

niye tartışmaya yaş muhabbeti sokmaya çalıştığını yada senin kafan güzelmiş gibi şeyler söylemeye çalıştığın belli oldu :) yazık gerçekten Beşiktaş gibi köklü herzaman haklının yanında olan şerefli bir takımın senin gibi bir taraftarı olması ne üzücü bir durum. ben 2 üniversite bitirdim şimdi yüksek lisans yapıyorum ama sana göre çabuk kandırılan bir cahilim :) sen ise adını bile saklayıp kimse kim olduğunu anlamasın diye profilini falan gizleyen ancak buralarda ahkam kesen bir arkadaşımızsın senin yerinde olmak istemezdim üzücü bir durum tabi

hem cevap vermeyeceğim diyosun hem de sözünün eri olamıyorsun. kardeş istersen 5000 üniversite bitir. o okuduklarını hayata geçiremediğin takdirde CAHİLSİN, CAHİL KALACAKSIN. o savunduğunuz 2 adam kulübü şampiyonluk yarışının dışına attı. hala savunan var maalesef. ülkemizin geneli bu. daha çok SEVERLER sizi bu kafalarla. BUNU 5 YAŞ KÜÇÜĞÜN OLARAK SÖYLÜYORUM NE YAZIK Kİ. HADİ KARDEŞİM GERİYE DÖN VE MARŞ MARŞŞŞ

• durumun gerçekten vahim bukadar saldırmaya çalışmanı hakaret etmeni anlıyorum nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...
  • quote:

niye tartışmaya yaş muhabbeti sokmaya çalıştığını yada senin kafan güzelmiş gibi şeyler söylemeye çalıştığın belli oldu :) yazık gerçekten Beşiktaş gibi köklü herzaman haklının yanında olan şerefli bir takımın senin gibi bir taraftarı olması ne üzücü bir durum. ben 2 üniversite bitirdim şimdi yüksek lisans yapıyorum ama sana göre çabuk kandırılan bir cahilim :) sen ise adını bile saklayıp kimse kim olduğunu anlamasın diye profilini falan gizleyen ancak buralarda ahkam kesen bir arkadaşımızsın senin yerinde olmak istemezdim üzücü bir durum tabi

ayrıca adımımı mı istiyosun ÇELİK NAİL SÖZEN... FACEN VARSA ÖZEL GÖRÜŞELİM SENİNLE.
  • quote:

durumun gerçekten vahim bukadar saldırmaya çalışmanı hakaret etmeni anlıyorum nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...

hakaret mi? gerçekleri söylemek ne zaman hakaret olmaya başladı? severler arkadaş sizi. öyle bi severler ki sizi?
  • quote:

durumun gerçekten vahim bukadar saldırmaya çalışmanı hakaret etmeni anlıyorum nede olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...

sen kendini doğru söylediğini düşünüyorsan kendi düşüncen beni bağlamaz. ama dışardakilerin tepksi de önemli.
  • kardeş bukadar sinir adama zarar verir bir gün çukurova üniversitesine yolun düşerse mutlaka uğra sana bir kahve ikram edeyim sonra sohpet ederiz...
  • Hala portekiz çetesi diyorlar yaaaa şu çete içerisinden takıma tek katkı yapamayan oyuncu simao dışındaki herkes takıma değer katan oyuncular oldu. Bunun dışında kalan dentinho sezer tabata alves vs gibi milyonlar verilip alınıp adam gibi iki maç yapamadan gönderilen oyuncular klübün mali sıkıntıya girmesine yol açan oyunculardı. Bugun 10başlıkta da aynı şeyi yzdım sinirden ipadi kıracam nasıl göremiyorsunuz bunu anlamıyorum.

Şu krizler adam gibi yönetilseydi q7 den de ferdi den de para da kazanılırdı verim de alınırdı. Almeidadan verimi zaten alıyoruz. Mndez dolandırıcısı yuzunden para kazanamıyoruz o ayrı konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.