Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bornova Bld. 49-79 GALATASARAY Cafe Crown
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bornova Bld. 49-79 GALATASARAY Cafe Crown

tutku reis.
  • Ben o adamı karakter bazında Galatasaray'a yakıştıramıyorum.
  • quote:

Ben o adamı karakter bazında Galatasaray'a yakıştıramıyorum.

Kimi?
  • kizlar ilk maci kaybetmis. umarim hemen toparlanip ikinci macta yenerler fener'i..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

kizlar ilk maci kaybetmis. umarim hemen toparlanip ikinci macta yenerler fener'i..

son topu Işın acemice harcadı (hatalı yürüme)
  • Evet Işıl dikkat edip adım atmadan topu sektirse son 3-4 dakikada 12-14 civarı olan farktan maçı kazanıp psikolojik üstünlüğü de tamamen eline geçirecekti.

Ama halen favori değil bence Fenerbahçe. Saha avantajı bize geçti sadece. Penny ve Taurası gittikten sonra, şuanki durumda daha iyi GS'nin kadrosu. Arada çok fark yok ama daha iyi sonuçta.
  • Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ederim.İzleyemedim maçı ama Işıl'ın çok basit bir hatası olmuş sanırım maç 74-75 iken arkadaşlarım böyle bildirdi bana.Yukarıdaki karakter olarak yakıştıramadığım dediğim oyuncu Tutku.Umarım eleriz Fenerbahçe'yi.Bugün işim olmasa salondaydım, salı inşallah salondayım.
  • FB TV'deki spiker tecrübesizdi ve bence basketbolu çok bilen bir adam değildi. Pek beğenmedim anlatımını. Bir de sesin kısılması da kötü ne olursa olsun çok yavan oluyor.

Tamika'ya steps çalındı dendi yanlış hatırlamıyorsam. Ama TBF'nin sitesinde netcast olan Işıl alben hatalı yürüme yapıyor. Topu sektirmeden adıma ttı Işıl. Zaten çok itiraz olurdu bunu bilmeseler. Hiç olmadı neredeyse yanlış hatırlamıyorsam.

4. periyor başında harika saunma yaptık. Ama fark 14'ken Nevriye'nin potanın içinden çıkan 3lüğünden sonra enterasan işler olur dedim. GS ekstra 3lükler buldu. Ne olursa olsun oralara gelmemeliydi maç. Esmeral 2'de 0 faul atınca fark 1'de kaldı. GS'nin elinde maçı kazanma şansı vardı. Hem erkek takımımız hem bayan takımımız zorlanıyor maç sonu oynamada.

GS o farktan akzansaydı maçı psikolojik olarak falan da bitirmişti seriyi bence. Şimdi biraz daha ortada.

• quote:

Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ederim.İzleyemedim maçı ama Işıl'ın çok basit bir hatası olmuş sanırım maç 74-75 iken arkadaşlarım böyle bildirdi bana.Yukarıdaki karakter olarak yakıştıramadığım dediğim oyuncu Tutku.Umarım eleriz Fenerbahçe'yi.Bugün işim olmasa salondaydım, salı inşallah salondayım.

Bilmediğim için soruyorum ne yaptı Tutku benim gördüğüm kadarıyla sempatik biri.
  • Bence çirkef bir oyuncu Tutku.Yetenekli ve başarılı olabilir ama sevmiyor ve yakıştıramıyorum o formaya.

Galatasaray 84-69 Fenerbahçe seri 1-1 oldu.
  • Fenerbahçe 80-68 Galatasaray 2-1 öne geçti Fenerbahçe büyük ihtimalle şampiyon artık Fenerbahçe tebrik etmek gerek.

Galatasaray 94-61 Oyak Renault bugünkü maç sonucu böylece G-M serisi 21-5 oldu.Çarşamba günü Fenerbahçe deplasmanına moralli gidiyoruz umarım kazanırız.
  • Dişi aslanların bugün kazanacağına inanıyoruz.Kaybederlerse de sonuna kadar tebriklerimizi göndereceğiz onlara çünkü çok iyi mücadele ettiler bu sene.

Galatasaray Basketbol Ana Konusu
  • Valla kadınlarda Türk oyunculardan zerre kadar katkı gelmiyor yabancılarımız çok daha iyi ama Türkler rezalet oynuyorlar bu şekilde olmaz her başarılı takımda yerli oyuncu kalitesi yüksek oluyor bunu sağlamak lazım.
  • Bizde ki zenciler fena değil.

Fenerde ki angel da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 17 Nisan 2011; 15:40:53 >
  • Normal süresi 75-75 biten maçı Fenerbahçe 91-86 kazandı ve şampiyon oldu.Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum da bu nedir arkadaş ya ?

• Güzel bir seriydi. FB'nin tepkisi bilindiği gibi Hacettepe'ye. Hem FB mağdur oldu hem de ülke imajı zedelendi. GS'yi mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Yerli oyunculardan biraz verim alabilse sonuç farklı olabilirdi.
  • quote:

Normal süresi 75-75 biten maçı Fenerbahçe 91-86 kazandı ve şampiyon oldu.Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum da bu nedir arkadaş ya ?

POLAT gibi başkanın olursa olacağı bu, eli cebinde anca kaçar maç sonu. Aziz başkana 3 tane hakem heyeti öneriliyor seç beğen diye, bu ise utanmadan maça gelmiş. Aynı durumda Aziz olsa takımı sahaya sürmezdi. Birde Tuğba gibi embeyide bu takımda hala oynatanın aklından şüphe etmek lazım, bir üçlük attı üstüne anlamsız fauller yaptı. Seneye başta iyi bir başkan seçmeli, iyide bir oyun kurucu almalı sue bird vs. herkimse ışılla tubayla vs. zaman harcamamak lazım. fener yine bizim iki katımız asist yapmış. Okada faul kullanmalarına rağmen.

Galatasaray Basketbol Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 17 Nisan 2011; 18:36:36 >

• yerli rotasyonumuz yetersiz. istatistiklere baktim; augustus bu kadar iyi oynamisa bile takimdaki yerliler destek vermeyince sampiyon olamazsin.. fenerbahce'nin hem yerli hem de yabanci rotasyonu iyi. bunu halletmesi lazim takimin..
  • Son saniyede olan pozisyonun faulle alakası yok , Polat zaten bundan kaybetti koltuğu Polat yönetiminde hakemler bizi devamlı katletti engel olamadı.Taurasi olayında Aziz yıldırım çıktı federasyonu çok güzel tehdit etti sonuç malum.Polat'ın onca sevabına rağmen şu durumlar hakikaten insanı çileden çıkartıyor.Şampiyonluk gittikten sonra konuşmuş bişeyler de "Geçti borun pazarı süre eşeği Niğde'ye"
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.