Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet iyi oynadık, son top çok değerliydi ama adamın ayağı kaydı olacak iş değil.

Aslanların yüreğine sağlık.
  • Geldiğinden beri bir türlü alışamadım bu Johnsona. Ya izlediğim maçlarda denk geliyordu illaki kritik zamanlarda saçmaladığı oluyordu ki al işte bu maçta gördük.
    Alabileceğimiz ya da uzatmaya götüreceğimiz maçı kaybettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 20 Nisan 2011; 22:07:13 >
  • Jerry Johnson'ı izleme fırsatı bulamadım ama Rochestie fena halde kafasızdı.Onun kadar olamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

Fener seyircisi bir ara fener gol gol gol sampiyonluk geliyor diye tezahuratmi yapiyorlardi ben mi yalnis duydum? Internetden izliyordum ses kalitesi guzel degildi.

aynen :D
  • beşiktaş maçına bilet kalırmı cumartesi
  • Kalır dostum merak etme.
  • Konunun SSS olmasını talep etmiştim.Sağolsunlar ilgilenmişler.
  • Galatasaray 46-36 Beşiktaş. İlk devre sonucu. Fark 15 sayıdan eridi umarım daha fazla azalmaz ve farklı kazanırız. Bu maçı da kazanırsak olası play-off durumunda 1-0 önde başlayacağız ilk maçı 73-71 önde kapatmıştık.
  • Galatasaray 56-57 Beşiktaş. Üçüncü devre sonucu. İlk maç gibi oldu büyük fark eridi, umarım vermeyiz maçı.
  • Galatasaray 81-73 Beşiktaş. Maç sonucu. Olası Play-off durumunda 1-0 önde başlayacağız seriye.
  • ermal reis sağolsun güzel bir galibiyetti
  • Olin, haftalardır resmen bir çirkinliğe imza atıyor, 7. olup bizle eşleşmek için, oynadıkları maçlarda kendilerini fazla sıkmıyorlar bu artık çok aşikar ve basketbol kulislerinde fazlacada dillendiriliyor.

Kendi evlerinde Galatasaray'ı mağlup edip, seriye 1-0 önde başlama düşüncesindeler, bu sebeple ligin kaderi ile oynadılar, bugünde Tofaş'a kasmayarak, Tofaş'ın derin bir nefes almasını sağladılar.

Tofaş ve özellikle Trabzon yenilgileri ile resmen küme düşme hattının kaderi ile oynandı, maça konsantre ve kazanmak isteyen bir Olin, 2 takımı da kolayca mağlup edebilirdi, çok ayrca Karşıyaka maçında da evlere şenlik bir basketbol oynadılar, ve mağlup olarak Karşıyaka'yı da Beşiktaş'ın başına bela ettiler

Bitmedi daha, her ne hikmetse bu Olin, arkalarında ki Antalya'yı güzelce mağlup etmeyi başardı, resmen şark kurnazlığı yapıyorlar.

Hedef belli, 6. olmamak, 8. olmamak, bunun için itina ile maç kaybediyorlar.....

Güya Seubuitis kadro dışı, eminim bizim maçtan önce, bu oyuncuyu affedecekler, özür diledi bizde kabul ettik diyecekler, kaldıki Seubuitis'e Olin'li ler tapıyor ve koçta çok seviyor bu oyuncuyu, sanki uydurma gibi bu haber, haftaya anlaşılır aslı

Bizim için farketmeyecek, bizimle bu saatten sonra sadece 3 maç yapabileceksiniz ve emin olun hepsinde de mağlup olacaksınız!

Ama küme düşmeme mücadelesine yaptığınız terbiyesizlik baki kalacak.....

Alıntı

• Olin maçında hakemler tarafından katledilebiliriz demedi demeyin.
  • Olin'mi hangi önemli maçta katledilmiyoruz ki?Adnan Polat'ın onca başarısına rağmen kendi kendini bitirmesinin büyük sebeplerinden biri bu zaten , hiç bir ağırlığı yok , önemli maçların tamamında hakemler alenen aleyhimize çalışıyorlar ve Gs yönetimi bunu engelleyemiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: mumble1905

Olin maçında hakemler tarafından katledilebiliriz demedi demeyin.
  • Dünyada istifa seslerine anons yaptıran başka bir ülke var mı acaba?
  • Alba Torrens Galatasaray'da
    Alba Torrens Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park, İspanya'nın Halcon Avenida takımında forma giyen Alba Torrens ile iki senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

Transfer işlemleri iki buçuk ay önce tamamlanmasına karşın oyuncumuzun zor durumda kalmaması adına resmî açıklama için İspanya Ligi'nde sezonun sona ermesi beklenmiştir.

Sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.
  • Olin Edirne 43-37 Galatasaray CC ilk devre sonucu. Eğer maçı kaybedersek 1-0 önde başlayacaklar play-off'a ki büyük ihtimalle bunlarla eşleşeceğiz.
  • 'federasyon istifa' sloganlarina anons yapilan ligin, ayak oyunlariyla bile bile mac kaybeden takimina karsi oynanan, golgesi degen galatasaray uzununa foul calinan maci.. bu sezon hic bir mac bu kadar onemli olmamisti.. hadi aslanlar..
  • 10 sayı oldu fark geçmiş olsun play-offlarda bütün maçları kazanıp bunlara cevabı vericez sempati duyuyordum edirne ve taraftarına ama yakıştıramadım.

Andric amelesi kaç top kaybetti bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 30 Nisan 2011; 14:32:54 >
  • Maça bak NBA halt yemiş karşılıklı üçlükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 30 Nisan 2011; 14:41:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.