Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

yerli rotasyonumuz yetersiz. istatistiklere baktim; augustus bu kadar iyi oynamisa bile takimdaki yerliler destek vermeyince sampiyon olamazsin.. fenerbahce'nin hem yerli hem de yabanci rotasyonu iyi. bunu halletmesi lazim takimin..

Fenerin ne yabancısı var yahu, Fenerin yabancılarının ismini bizim yabancıların yanına(tamika, Augustus, Fowless) yazmaya utanırım. Taurasi ve Penny gibi dünya yıldızlarını kaybetmiş bir takım fener. Sen bu haldeki fenerden şampiyonluğu her halukarda alman lazım. Amma velakin tamam hakemlerde fenere yakında ama bizim yerlilerde tam şişirmece. Tuğba diye bir embe var bu survivorda arada denk geldiğim Tanermidir nedir ismi oh yea diye gezen evrim aşamasındaki elemanın kadın versiyonu. Topu topu her maçta 5 dakka oynayıp 5 faul yapmak her
    insan oğlunun başaracağı bir iş değil. Işılsa bu takımı oynatacak kapasitede değil. Resmen hücumun içine ediyor. Her hücumda dikkat ediyorum topu 17.-18. sn lerde elinden çıkarıyor. Hani içeri girip çıkarsa amenna dışardan yan pas veriyor. Çok hantal oynatıyor takımı. Şu takıma hızlı bir kaliteli oyun kurucu alsalar, bu takım her maç fenere en az 20 sayı fark atar. Tutturmuşlar ışılda ışıl, futboldada arda da arda. İkisine kaptanlığıda vermişler. İnşallah seneye adam akıllı bir oyun kurucu alınır. Benim yandığım Tamikaya, Augustus a Fowless a yazık oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 18 Nisan 2011; 10:27:15 >

• Yazıklar olsun resmen taurasi'nin cezasını biz çektik fenerbahçe devamlı olarak emekten bahsediyor bizim emeğimiz ne olacak 4 maçın 4 ündede kayırıldı son nokta olarak dünkü maçta son topta hem steps var hemde faulle alakası yok pozisyonun.

Turgay demirel denen adam aziz yıldırımın maçası olmuş durumda zaten efes fb finalinde efes şampiyon oldu şampiyonluk kupası vermek yerinde salonu terkeden bir federasyon başkanından ne beklersinki zaten umarım bu yaptıklarının cezasını çekerler.
  • Ayrıca bütün maç Işıl'a küfreden fb'lilerde kendi çaplarını belli ettiler bayanlara bile küfredecek kadar küçülmüş insanlar biz onları abdi ipekçide nasıl ağırladık birde onların caferağada yaptıklarına bak bütün maç kızlara küfrettiler hayvan herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumble1905

Ayrıca bütün maç Işıl'a küfreden fb'lilerde kendi çaplarını belli ettiler bayanlara bile küfredecek kadar küçülmüş insanlar biz onları abdi ipekçide nasıl ağırladık birde onların caferağada yaptıklarına bak bütün maç kızlara küfrettiler hayvan herifler.

Ben maçı izlemedim eğer taraftar küfür etmişse çok ayıp olmuş ama sizin taraftarında u17 maçında çocukları dövmesi neydi? Olaya tek taraflı bakmamak lazım, bizim taraftarın yaptığı ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlıştı.
  • Biz orada Gs taraftarlarının ne insanlığını bıraktık ne başkasını , ağzımıza geleni söyledik (şahsen ben o sebepten ceza da aldım 4 gün) "sizinkiler de küfretti" demedik.Bu olaylara gerçekten karşıysak ve bitmesini istiyorsak tepkiyi adam akıllı koyalım sizde öyle oldu bizde böyle oldu diye birbirimizi kandırmayalım.Sadece senden bahsetmiyorum hepimize aynı şeyi söylüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Ayrıca bütün maç Işıl'a küfreden fb'lilerde kendi çaplarını belli ettiler bayanlara bile küfredecek kadar küçülmüş insanlar biz onları abdi ipekçide nasıl ağırladık birde onların caferağada yaptıklarına bak bütün maç kızlara küfrettiler hayvan herifler.

Ben maçı izlemedim eğer taraftar küfür etmişse çok ayıp olmuş ama sizin taraftarında u17 maçında çocukları dövmesi neydi? Olaya tek taraflı bakmamak lazım, bizim taraftarın yaptığı ne kadar yanlışsa sizinki de o kadar yanlıştı.

• quote:

quote:

Ama nedir arkadaş ya çocuk musun ? Rakibin yorumunun doğruluğunu bile kabul edemeyecek kadar acizsiniz yemin ederim o saldıranlara etmediğimiz küfür mü kaldı bizim bide ama diyorlar utanmadan.

•  Galatasaray Basketbol Ana Konusu

Maça Doğru: Fenerbahçe Ülker - Galatasaray CC

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi’nin 27. haftasında Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele, 20 Nisan Çarşamba akşamı, saat 20.00’dan itibaren Spormax’ten naklen yayınlanacak.

Maç: Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown
    Salon: Sinan Erdem Spor Salonu
    Tarih: 20.04.2011 Saat: 20.00
    Yayın: Spormax (Canlı)
    İnternet:www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi’nin geride kalan 26 haftasında elde ettiği 21 galibiyetle lig tarihinde bu alandaki en başarılı sezonunu yaşıyor. Son şampiyonluğunu kazandığı 1989-90 sezonundaki 22 maçta 18 galibiyet alarak %81,8’lik oran yakalayan Galatasaray, bu sezon ise hâlihazırda %80,8 galibiyet oranı yakaladı. Takımımız, 1995-96 ve 2008-09 sezonundaki 20 galibiyetlik performansları ise geride bıraktı.

Top paylaşımı konusunda ligin en iyisi olan Galatasaray Cafe Crown, 26 maçta bulduğu toplam 772 basketin 483’ünü asist üzerinden üretti. Ve asist / basket oranında %62,6’lık bir başarı yakaladı. Asist başlığında liderliğini sürdüren Galatasaray, puan tablosunda ilk beş sırada yer alan ekipler arasında %60 barajını geçen tek takım oldu. Bu alanda diğer takımların dereceleri şu şekilde: Efes Pilsen %59,0 – 465/787, Beşiktaş Cola Turka %58,5 – 469/801, Fenerbahçe Ülker %55,9 – 454/811 ve Banvit %51,5 – 392/760.

İlk Yarı: Galatasaray Cafe Crown 67 – Fenerbahçe Ülker 56
    Galatasaray Cafe Crown, bu sezon 11 lig maçında 20 asist barajını aştı. Takımımız, söz konusu aşamaya geldiği 11 karşılaşmadan 10 galibiyet çıkarırken, yalnızca Erdemirspor deplasmanında 75-74’lük skorla mağlup ayrıldı. Ligde bu sezon oynadığı 26 maçta elde ettiği 23 galibiyetle puan tablosunun birinci sırasındaki Fenerbahçe Ülker ise beş defa 20 asist barajını geçti. Fenerbahçe Ülker, kaybettiği maçlarda ortalama 7,6 asist yaptı.

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi’nin birinci devresinde Fenerbahçe’yi evinde ağırladı. Karşılaşmanın birinci çeyreğinde bir ara 15-5’lik skorla geri düşen takımımız, savunmadaki direncinin ardından ikinci çeyrek öncesinde rakibinin cevap veremediği yedi sayı üretti. Oldukça dengeli geçen on dakikalık ikinci bölümde kenardan gelen Preston Shumpert’ın katkılarıyla oyunda kalan Galatasaray Cafe Crown’un beş sayı geride girdiği üçüncü çeyreğin son hücumunda Tutku Açık’ın üçlüğü sonrası farkı iki sayıya kadar çekti.

Maçın karar anlarında ise Galatasaray Cafe Crown’un takım savunması belirleyici olacaktı. Fenerbahçe Ülker, dördüncü çeyrekteki ilk saha içi isabetini bulduğunda bitime 2:28 kalmıştı. Ve o ana kadar Galatasaray Cafe Crown, rakibiyle arasına 10 sayılık bir mesafe koymuştu bile. Devam eden bölümde takımımızın savunması karşısında etkili olamayan Fenerbahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi’nde bu sezonki ikinci yenilgisini alacaktı.

Galatasaray Cafe Crown ve Savunma Karakteri
    Galatasaray Cafe Crown, sezon boyunca savunmada gösterdiği karakterle bu alanda diğer rakiplerinin önünde yer aldı. Beko Basketbol Ligi’ndeki 26 maçta toplam 1784 sayı izni veren takımımız, rakiplerini karşılaşma başına 67,4 sayıyla sınırladı. Galatasaray’ı maç başına 70,8 sayıyla Olin Edirne ve ortalama 70,9 sayıyla Efes Pilsen takip etti. Oktay Mahmuti’nin öğrencileri, rakiplerini ortalama 70 sayının altında tutan tek takım oldular.

Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker, Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde de birbirleriyle karşılaştı. Fenerbahçe Ülker, ilk üç periyotta üç sayılık atışlarda 11/16 isabet yakaladıktan sonra, dördüncü çeyreğe 70-49 önde girdi. Son on dakikada rakibine olağanüstü bir savunma direnci koyan Galatasaray Cafe Crown, bitime kısa süre kala farkı beş sayıya indirdi. Ancak maçın sonunda Fenerbahçe Ülker’in 77-70’lik üstünlüğü vardı. Takımımız adına Luksa Andric 30 sayı, Tutku Açık ise 9 sayı ve 13 asistle oynamıştı.

Galatasaray Basketbol Ana Konusu

İnşallah kazanırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

quote:

Ama nedir arkadaş ya çocuk musun ? Rakibin yorumunun doğruluğunu bile kabul edemeyecek kadar acizsiniz yemin ederim o saldıranlara etmediğimiz küfür mü kaldı bizim bide ama diyorlar utanmadan.

Arkadaş bu yenilgi sana çok dokunmuş dokunsam ağlayacaksın.

• Hee sen safını belli ettin kardeş hiç hikaye anlatma bundan sonra küfür yanlışmış zartmış zurtmuş , Fb kazanırsa yalandan centilmenlik kaybederse herşey mübah...
  • Bu forumda söyledikleri ciddiye alınacak rakip takım taraftarları var. Takip ettiğim kadarıyla sen de onlardan birisisin. Ama söz konusu El Cazador olunca ciddiye alınacak bir yanı yok. El Cazador'la ancak o şekilde iletişim kurabiliriz.
  • Valla benim nasıl biri olduğumu tanıyan bilir tanımayanında nasıl düşündüğü zerre umrumda değil.Senin yaptığın resmen sidik yarışı Işıl'a küfür ettiler ne var yani sizinkilerde bizim çocukları dövdü görüşün süper zaten.Her ikisinin de yanlış olduğunu sende biliyorsun ve öyle bir söylüyorsun ki sanki biz dövenleri kolladık.
  • Kişiselleştirmek son derece yanlış , her insan her konuda aynı doğrultuda düşünmez.Belki 10 konuda tamamen zıtsın ama bir konuda aynısın , hele böyle bir konuda ne olursa olsun bu tutum çok yanlış.Önce suçu yapana sövelim sonra sen dedin ben dedim olayına gireriz...
    quote:

Bu forumda söyledikleri ciddiye alınacak rakip takım taraftarları var. Takip ettiğim kadarıyla sen de onlardan birisisin. Ama söz konusu El Cazador olunca ciddiye alınacak bir yanı yok. El Cazador'la ancak o şekilde iletişim kurabiliriz.
  • quote:

quote:

Tamam da hocam biz o çocukları döven şerefsizleri savunduk mu ?
    Öyle bir yazmışsın ki siz döverseniz biz de küfür ederiz der gibi.

İnşallah akşam güzel maç olur, gönlümüz tabiki takımımızdan yana ama hak eden kazansın.

• 47-42 önde Fenerbahçe. Fena oynamıyoruz bence tek sıkıntımız şuanda ribaundlar onları halletmemiz lazım Ermal çok kötü oynuyor bence.
  • Johnson defol git ya hayret birşey.
  • O 7 saniye kala topu kaybeden mal bitirdi maci. Son 4 saniye kala 3 sayi fark varkende boyle malca set cizilmez. Ne bicim set arkadas bu adam pozisyon bile bulamadi airball oldu.
  • Bitti sanırım maç normaldi kaybetmemiz ama 3 sayı önemli değil ikili averajda üstünüz gerçi Fenerbahçe 2 maç kaybetmez de neyse.Play-offlarda eşleşirsek ne kadar dişli olduğumuzu gösterdik.Muhteşem Yüzyıl kurbanı oldum ananem televizyonu ele geçirdi ilk 2 periyodu izleyebildim sadece üzülmedim ben çok fazla.
  • İyi oynadık johnson'a zor tutuyorum kendimi bu kadar mal bir adam olmaz her maç aynı oktay hoca ne derse tersini yapıyor yine yaktı bizi.Oyun olarak iyiydik.

Fb seyircisi ve bazı oyuncularıyla provoke etti yine bolca.Her maç aynı hikaye alıştık artık maç yenilgiye girmeye başladımı hemen başlıyorsunuz bjk maçında da aynısını yaptınız biraz efendi olun bir kerede,ona saldır buna saldır.

Gözgöregöre yapıyorsun faulü utanmadan itiraz ediyorlar seyirciyi kışkırtıyor genlerinize işlemiş artık.

Ayrıca son topta Oğuz dışardan çevirdi diyenler var bakmak lazım spormax göstermedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumble1905 -- 20 Nisan 2011; 22:10:22 >
  • Fener seyircisi koca bir sıfır hiç katkıları yok oyuna sadece kışkırtıyorlar rakibi o kadar takımlarını destekleyici zerre katkıları yok
  • Fener seyircisi bir ara fener gol gol gol sampiyonluk geliyor diye tezahuratmi yapiyorlardi ben mi yalnis duydum? Internetden izliyordum ses kalitesi guzel degildi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.