Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha öncede yazdım bu transfer etik değil ama aldık artık başarılar dileriz kendisine umarım başarılı olur kendisi hakkında doping iddiaları çıktığında da ağır suçlamalarda bulunmamıştım diye hatırlıyorum.
  • Saat 3'te BJK CT deplasmanındayız. Çok zorlu bir mücadele olacak. Ben galip gelme ihtimalimizi düşük görüyorum.
  • GS yener ve bitirir bence seriyi, rakibini bekler.

Beşiktaş'ta çok yetenekli oyuncular var ama skoru koruma özellikleri çok zayıf. Keyif veriyor basketbolları ama üst seviye için eksikleri var bence.

Halen eski defterlerle uğraşan fanatikler var. Kerem Gönlüm olayı cidden şüphelendirici bir olay. Kimsenin günahını almam ama birkaç kişide çıkıyorsa doping şüphe eder insan. E GS geçen sene küme düşürülmeliydi isminden düşürülmedi.

Boşverin geçmişi, al işte Taurasi için enterasan konuşan Fenerliler de var GSliler de var. Onların derdi o.

Daha uzaya işeyee ödül verilmiyor.
  • Hadi hayırlı olsun.

80-70 kazanıp 3-0la turu geçtik.
  • Tebrikler. Ünal Aysala bir hoşgeldin hediyesi daha.
  • 3-0 la turu geçtik
  • Sabah yazmıştım tahminimi, beklediğim gibi bitti seri.

Beşiktaş taraftarının küfürü falan bırakıp basketbol seyircisi nasıl olur ona odaklanması lazım bence. Tezahürat pek geçerli ve faydalı bir durum değil bence basketbolda. En önemli şey rakibi ve hakemi baskı altına alabilmek. GS bunu basketbolda en iyi yapan takım bence. 3 büyükler arasında diyeyim yine de. Banvit, Olin ve Pınar Karşıyaka'ya da haksızlık etmeyelim. Karşılaştırma yapmayalım. Biz de baya öğrendik son zamanlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 15 Mayıs 2011; 17:00:47 >
  • Hiç kasmadı oyuncular kendilerini. Rahat rahat kazandık hayırlı olsun
  • Beşiktaş CT 70 - Galatasaray Cafe Crown 80

Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi playoff çeyrek finali ikinci maçında Beşiktaş Cola Turka ile karşılaştı. Takımımız, normal sezonda iki defa yendiği rakibine karşı 1-0 önde başladığı serideki ikinci galibiyetini Cola Turka Arena'da 80-70'lik skorla alarak durumu 3-0 yaptı. Ve playoff yarı finaline yükselmeyi başardı.

Takımımız, yarı finalde Banvit - Olin Edirne serisinde galip çıkan takımla eşleşecek. Seride iki maç sonunda 1-1'lik eşitlik bulunuyor.

Karşılaşmaya Jerry Johnson, Evren Büker, Josh Shipp, Radoslav Rancik, Ermal Kurtoğlu beşiyle başlayan Galatasaray Cafe Crown, maçtaki ilk dört hücumundan üç sayı çıkardı. Üç dakika geride kalırken skorda 7-3 üstün olan Beşiktaş Cola Turka, ilk molaya da 10-9 önde girdi. Bu bölümde Galatasaray Cafe Crown adına Josh Shipp’in üst üste altı sayısı vardı. Molanın ardından Ermal Kurtoğlu’nun iki faule ulaşarak kenara gelmesiyle birlikte daha rahat sayılar bulan ev sahibi ekip karşısında geri düşen Galatasaray Cafe Crown, Tutku Açık’ın üst üste bulduğu üç serbest atış isabetinden sonra skoru eşitledi: 16-16.

İkinci çeyreğe Tutku Açık, Josh Shipp, Haluk Yıldırım, Preston Shumpert, Luksa Andric beşiyle giren Galatasaray Cafe Crown, ilk dakika içerisinde bulduğu altı sayıyla skoru 22-16’ya getirdi. Bu bölümde ikinci şans hücumlarından bulduğu sayılarla skora tutunan Beşiktaş Cola Turka, bitime 5:12 kala gelen molaya 24-22 üstün girdi. Mola sonrasında da hücumdaki ritmini kaybetmeyen siyah-beyazlı ekip, yaklaşık altı dakika skor üretme izni vermediği Galatasaray Cafe Crown önünde 17-0’lık bir seri yakaladı. Bitime 3:26 kala 31-22 geri düşen takımımız, soyunma odasına gitmeden farkı yedi sayıya çekti.

Üçüncü çeyreğin başında Galatasaray Cafe Crown adına Jerry Johnson, Evren Büker, Josh Shipp, Radoslav Rancik ve Ermal Kurtoğlu beşi sahadaydı. İlk yarıdakine göre efektif bir görüntü çizen takımımıza karşı Marcelus Kemp ve Cevher Özer’in üçer sayılık isabetleriyle ayakta kalan Beşiktaş Cola Turka, hızlı hücumlardan da sayılar bulmaya başladı. Bitime 4:58 kala gelen reklam molasında ev sahibi ekibin skorda 48-41 öndeydi. Son bölümde ise Josh Shipp’in ekstra çabasıyla fark kapandı. Takımımız, çeyreğe 58-54 geride girdi.

Beşiktaş Cola Turka’ya oranla daha geniş bir oyuncu rotasyonuna sahip olan Galatasaray Cafe Crown, karşılaşmanın on dakikalık son sekansına Tutku Açık, Evren Büker, Josh Shipp, Preston Shumpert, Luksa Andric beşiyle başladı. Üç dakika içerisinde rakibini yakalayarak skoru 58’de eşitleyen takımımız, Beşiktaş Cola Turka’nın hücumda yaptığı top kayıplarına cezayı rakip potada kesmekten çekinmedi. Tutku Açık’ın point-guard yeteneklerini sergilediği bölümde farkı iyice açan ve çift hanelere çıkaran takımımız, kontrolü elinde tutarak karşılaşmadan 80-70’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Seride durumu 3-0’a getirerek yarı finaldeki rakibini beklemeye geçen Galatasaray Cafe Crown, siyah-beyazlı ekibe karşı ligdeki galibiyet serisini yedi maça çıkardı.

Yer: Akatlar Cola Turka Arena / İSTANBUL
    Rakip: Beşiktaş Cola Turka
    Tarih: 15.05.2011

Josh Shipp: (32:26, 18 sayı, 5 ribaund, 1 asist, 3 top çalma, 2 top kaybı, 1 blok, 8/12 şut)
    Jerry Johnson: (17:36, 7 sayı, 1 asist, 2 top kaybı, 3/7 şut)
    Melih Mahmutoğlu: (00:00, 0/0 şut)
    Göksenin Köksal: (00:00, 0/0 şut)
    Preston Shumpert: (21:49, 5 sayı, 6 ribaund, 1 top çalma, 2/6 şut)
    Tutku Açık: (24:35, 10 sayı, 2 ribaund, 9 asist, 4 top kaybı, 2/7 şut)
    Luksa Andric: (24:38, 16 sayı, 8 ribaund, 1 asist, 5/6 şut)
    Radoslav Rancik: (18:09, 7 sayı, 2 ribaund, 1 top çalma, 2/8 şut)
    Haluk Yıldırım: (14:40, 5 sayı, 2 ribaund, 2/5 şut)
    Evren Büker: (30:45, 6 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 1 top çalma, 1 top kaybı, 3/9 şut)
    Sertaç Şanlı: (02:18, 0/0 şut)
    Ermal Kurtoğlu: (13:04, 6 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı, 3/4 şut)

1. ÇEYREK: 16-16
    2. ÇEYREK: 22-15 (38-31)
    3. ÇEYREK: 18-21 (56-52)
    4. ÇEYREK: 14-28 (70-80)

galatasaray.org

• Beşiktaş basket takımı süpürüldü, bide utanmdan milleti akatlara çağırdılar.
  • İstatistiklerden de belli oluyordur zaten Shipp'i çok beğendim bugün. Shumpert az attı ama öz attı son periyotta.
    Kimle eşleşiyoruz peki şimdi ?
  • Şu takıma seneye Efesten 1-2 iyi Türk oyuncu transfer edelim ve Basketbolda yavaş yavaş F.Ülker seviyesine gelelim artık.
  • Andric'e laf ediyoruz o da yardırmış bizde kim ne oynayacak çok değişken her maç başkası parlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

İstatistiklerden de belli oluyordur zaten Shipp'i çok beğendim bugün. Shumpert az attı ama öz attı son periyotta.

Banvit ya da Olin Edirne. Seri 1-1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

İstatistiklerden de belli oluyordur zaten Shipp'i çok beğendim bugün. Shumpert az attı ama öz attı son periyotta.

Banvit'le eşleşirsek seri durumu nasıl ? Olin olursa 1-0 yenik başlıyoruz onu biliyorum da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Banvit'le eşleşirsek seri durumu nasıl ? Olin olursa 1-0 yenik başlıyoruz onu biliyorum da.

0-0 başlayacak. Edirne için de hakem saolsun

Gönlümüz Banvit'den yana artık napalım.

• Olin elesin gelsinde görsünler günlerini.İnşallah Olin gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Şu takıma seneye Efesten 1-2 iyi Türk oyuncu transfer edelim ve Basketbolda yavaş yavaş F.Ülker seviyesine gelelim artık.

noluyo f.ülker yazınca boyunuz mu uzuyor biz de g. cafe crown mı yazalım
  • Arkadaşım iyi misin sen ya ? Yaz ne istersen yaz adama bak bizim konuda gelmiş nelere bakıyor istediğine bakarsın bakmasına da çocukça şeylere takılma çok istiyosan Cafe Crown yaz ister CC yaz ister cCc yaz
  • Siz istediğinizi yazın da; madem F.Ülker yazılması bu kadar geriyor seni, inadına öyle yazacağım bundan sonra. Hatta fontunu büyüteceğim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.