Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Cazador

Benim mailim bu biraz aşırıya kaçtım, saçmaladım ama olsun.

quote:

Why will Galatasaray enter Euroleague ? Because;

-We(Galatasaray) have the best and the most crowded fans in Turkey,
    -We had experience international area,
    -We have a big basketball saloon(Abdi İpekçi Arena).Capacity of 12.500,
    -We have stars(players),
    -We have a heart,
    -We have sport love,
    And more important than the others, we enjoy the basketball.

Mert Taşkıran
    Fan of Galatasaray

"-Who am I?
    -I am a champion" da yazsaydın bari

• Who are we ?
    Gelıtasaray. (İngiliz aksanıyla)
  • quote:

Benim mailim bu biraz aşırıya kaçtım, saçmaladım ama olsun.

quote:

Why will Galatasaray enter Euroleague ? Because;

-We(Galatasaray) have the best and the most crowded fans in Turkey,
    -We had experience international area,
    -We have a big basketball saloon(Abdi İpekçi Arena).Capacity of 12.500,
    -We have stars(players),
    -We have a heart,
    -We have sport love,
    And more important than the others, we enjoy the basketball.

Mert Taşkıran
    Fan of Galatasaray

buna benzer 100 mail olsa alirlar bizi..

• Şaziye İvegin Galatasaray Medical Park’ta

Galatasaray Medical Park, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe formasını giyen Şaziye İvegin ile 1+1 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.

2008-09 sezonunda da Galatasaray formasını giyen Şaziye İvegin, 1.80 m. boyunda. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.

Yerliler çok kötüydü iyi oyuncudur umarım kendisini hiç bilmiyorum.
  • Ersan İlyasova seneye inşallah Galatasaray Medical Park'ta.Yani haberler şöyle Cafe Crown yerine artık Medical Park sponsor oluyor ve senelik 15 milyon dolardı yanılmıyorsam, para akıtacaklar kulübe.Euroleague için sağlam bütçe.

• quote:

Şaziye İvegin Galatasaray Medical Park’ta

Galatasaray Medical Park, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe formasını giyen Şaziye İvegin ile 1+1 yıllığına kesin anlaşmaya varmıştır.

2008-09 sezonunda da Galatasaray formasını giyen Şaziye İvegin, 1.80 m. boyunda. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.

Yerliler çok kötüydü iyi oyuncudur umarım kendisini hiç bilmiyorum.

Bizde pek süre almıyordu. Ama girdiğinde 3lük katkısı falan verebilir. Ama sizdeki yerlilerden çok kaliteli diyemem.
  • Şaziye gibi isimlerden ne umuyorlar merak ediyorum.
  • İyidir iyi sadece yabanci ile olmuyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill

A lisans alırsak bu ülkede sadece sponsorlarla bir yerlere gelenler gibi değil bileğimizin hakkıyla taraftarımızın gücüyle bir yerlere gelmiş olacağız umarım katılırız.

yalnız seneye siz de yüksek profilli bir sponsorla anlaşacaksınız ve euroleague'ye giderseniz o sayede gideceksiniz.
    bu arada euroleaguedeki birçok takıma bakarsan hepsi SPONSOR destekli iş yapıyorlar.
  • Başkan Ersan İlyasova dedi gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill

A lisans alırsak bu ülkede sadece sponsorlarla bir yerlere gelenler gibi değil bileğimizin hakkıyla taraftarımızın gücüyle bir yerlere gelmiş olacağız umarım katılırız.

yalnız seneye siz de yüksek profilli bir sponsorla anlaşacaksınız ve euroleague'ye giderseniz o sayede gideceksiniz.
    bu arada euroleaguedeki birçok takıma bakarsan hepsi SPONSOR destekli iş yapıyorlar.

Aynen dediğin gibi mâli desteği olmayan takım bir hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Galatasaraydan ziyade bence asıl süpriz Olin Edirne ve Seibutis'tir...Sonuna kadar saygı duymak lazım...

Çok güzel tespit yapmışsın dostum sene başında, ilk sayfadan aldım mesajını.Olin bu senenin flaş takımı adı bazı lekelere karıştı ayrıca Banvit taraftarına biraz terbiyesizlik yapmışlar Edirne'de, Bandırma'da son maçta olaylar çıkacak gibi gözüküyor amigolardan bir tanesi tanıdığım.Basketbola gölge düşmez umarım.
  • Ne lekesi yahu?

Daha iyi eşleşme için yenilmek leke midir? Ya da kim bilerek yenildiklerini kanıtlayabilir ki? GS de son maç yenildi. Birçok GSli bilerek yenilmedik dedi ama bence o maç GS o bilinen savunmasını da yapmadı. Koçun söylediği şerefle ilgili kısım da boş yere kendi alehlerine işledi.

Olin şuan ligde en büyük saygıyı hakeden takımdır. 2. ligden çıktı adamlar yahu. Ki yarın sürpriz yapıp turu geçerlerse GS'ye karşı saha avantajları olacakmıış, bizdeki garip kurallar nedeniyle. 1-0 da önde başlayacaklar. Olur da şansları iyi giderse final oynama ihtimalleri çok az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Ne lekesi yahu?

Daha iyi eşleşme için yenilmek leke midir? Ya da kim bilerek yenildiklerini kanıtlayabilir ki? GS de son maç yenildi. Birçok GSli bilerek yenilmedik dedi ama bence o maç GS o bilinen savunmasını da yapmadı. Koçun söylediği şerefle ilgili kısım da boş yere kendi alehlerine işledi.

Olin şuan ligde en büyük saygıyı hakeden takımdır. 2. ligden çıktı adamlar yahu. Ki yarın sürpriz yapıp turu geçerlerse GS'ye karşı saha avantajları olacakmıış, bizdeki garip kurallar nedeniyle. 1-0 da önde başlayacaklar. Olur da şansları iyi giderse final oynama ihtimalleri çok az değil.

Bildiğin leke.Objekti olan her insan Antalya'nın bizim maçı nasıl hakkıyla kazandığını görür.Bizim oyuncular ve heyet çıldırdı hakem kararları neticesinde.İsteyen yüzlerce kez izlesin farklı birşey çıkmaz adamlar playoffa katılmak için oynadılar.

Bize Olin'de gelse farketmez, şampiyon olmak istiyorsak eğer yenmemiz lazım onları da.Yarın Bandırma'da büyük olaylar çıkmasın yeter.

• Banvit daha güçlü bir takım. Elerler bence kendi sahalarında Olin'i. Sizin için daha iyi. Saha avantajı yine rakipte ama berabere başlayacak seri hiç olmazsa.

Ben son maçta GS maçı vermiştir demiyorum. Ama Play-Offlarda öyle oynamaz mesela ya da kritik bir maçta. Ben son çeyreği izledim, ki en önemli kısım. GS'nin o süper savunması yoktu.

Ayrıca ben bilerek maç kaybetmeye karşı değilim. Artık bu tip konularda menfaatimize hareket etmeyi öğrenmemiz lazım bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Banvit daha güçlü bir takım. Elerler bence kendi sahalarında Olin'i. Sizin için daha iyi. Saha avantajı yine rakipte ama berabere başlayacak seri hiç olmazsa.

Ben son maçta GS maçı vermiştir demiyorum. Ama Play-Offlarda öyle oynamaz mesela ya da kritik bir maçta. Ben son çeyreği izledim, ki en önemli kısım. GS'nin o süper savunması yoktu.

Ayrıca ben bilerek maç kaybetmeye karşı değilim. Artık bu tip konularda menfaatimize hareket etmeyi öğrenmemiz lazım bana göre.

GS'nin süper savunması yoktu son çeyrekte haklısın o maçta yanılmıyorsam son çeyrekte maçı çevirmek için 30 sayı atmıştık isteyen bakabilir.

Engelsiz Aslanlar İzmir BŞB'yi 100-63 yenerek normal sezonu 18'de 18'le lider kapattı.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Cazador -- 22 Mayıs 2011; 12:39:49 >

• banvit - olin maci su an oynaniyor. ilk ceyregi 1 farkla olin onde kapatti..
  • banvit'le eslestik..
  • İlk 2 çeyrek çekişmeliydi fakat Banvit tecrübesini ortaya koyarak kazandı maçı.

Banvit - GS CC eşleşmesi çok zevkli geçecek diye umut ediyorum.
  • 0-0 başlayacak Banvit - Galatasaray CC serisi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.