Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Şu takıma seneye Efesten 1-2 iyi Türk oyuncu transfer edelim ve Basketbolda yavaş yavaş F.Ülker seviyesine gelelim artık.

noluyo f.ülker yazınca boyunuz mu uzuyor biz de g. cafe crown mı yazalım

FENERBAHÇE ÜLKER yazınca başın göğe mi eriyor ?
  • Ülkerin fb'ye verdiği bütçe bizde olsa çok daha iyi yerlerde olurduk.

Sene sonu inşallah bizde ülker ayarında bir sponsor buluruz yoksa işimiz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill
    Ülkerin fb'ye verdiği bütçe bizde olsa çok daha iyi yerlerde olurduk.

Sene sonu inşallah bizde ülker ayarında bir sponsor buluruz yoksa işimiz zor.

anlasmamiz maalesef gelecek sezon sonu bitiyor. galatasaray tarihinin en sacma en b....an anlasmasi budur!
  • Medical Park olabilirmiş yeni sponsor. Erkek takımına da.
  • Ben Pegasus diye duydum.

Galatasaray Pegasus
  • quote:

quote:

Şu takıma seneye Efesten 1-2 iyi Türk oyuncu transfer edelim ve Basketbolda yavaş yavaş F.Ülker seviyesine gelelim artık.

İstediğin gibi yaz. Yeterki yazım kurallarına uygun yaz. Galatasaray özel isim olduğu için büyük harfle başlayarak yaz. Cafe Crown özel izim olduğu için büyük harfle başlayarak yaz. Cümleye büyük harfle başlayarak yaz. Noluyo yazma Noluyor yaz, ve sonuna soru işareti koy.

Gelmişsin burada yazım kurallarını bilmiyorsun, ahkam kesiyorsun.

• @ftw1905
    Zaza Pachulia -> Galatasaray ???

http://twitter.com/#!/ftw1905
  • İmkanı yok bence çok seviliyor oralarda...
    quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

@ftw1905
    Zaza Pachulia -> Galatasaray ???

http://twitter.com/#!/ftw1905

• Seneye %99.9 ihtimalle Euroleague'de mücadele edicez Lottomica Roma'nın yerine ve çok büyük transferler olacak arkadaşlar hep beraber bekleyip görelim
  • Eurolig için haber kaynağı nedir?
    quote:

Orijinalden alıntı: 3lano

Seneye %99.9 ihtimalle Euroleague'de mücadele edicez Lottomica Roma'nın yerine ve çok büyük transferler olacak arkadaşlar hep beraber bekleyip görelim
  • Euroleague için tam bilmiyorumda sanırım bayağı bir zaman iyi gitmek gerekiyor ama başka takım yerine girersek nasıl olur bilmiyorum.
  • Şu an için A lisansı almak için başvuruldu karar bekleniyor bu da %99.9 ihtimalle olumlu olacak. A lisansı nedir ona bir açıklama getireyim 5 yıl için Euroleague direk katılım hakkıdır Fülker ve Efes gibi bu A lisansı için önce bütçeye bakıyorlar ve biz bu sene Medical Parkla sponsorluk anlaşması yapıcaz tahmini bütçe 10-12m euro arasında birde taraftar kitlesini ön planda tutuyorlar buda mevcut olduğu için herhangi bir aksilik çıkmazsa seneye Euroleague deyiz
  • GS ancak ön eleme ile girebilir diye biliyorum ben. Anlaşma olduğu falan söyleniyordu çünkü.

İnşaallah bir şekilde girebilir GS de Eurolig'e.
  • quote:

Arkadaşlar,

Roma kulubünün basketbolda başarısız bir sezon geçirmesi ve mali yapılarının da bozuk olması sebebi ile Euroleague A lisansı iptal edildi. Aynı sebeplerden Cibona' nın da iptal edilme olasılığı var. Bu kulüplerin yerine ekonomik yapısı sağlam, marka bilinirliği üst seviyede olan ve büyük taraftar kitlesine sahip 1 veya 2 kulübe Euroleague A lisansı verilecektir. (Bilmeyenler için: A lisansı olan takımlar her sene direk katılıyor bu lige Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen gibi)

EUROLEAGUE' e katılmak için gerekli bütün şartlara sahibiz (+5000 kapasiteli salon, minimum 5 milyon dolar bütçe, bir yayıncı kuruluş garantisi, taraftarın sürekliliği). Kulübümüz adına çok sevdiğimiz başarılı yöneticimiz Hakan Üstünberk ve şube görevlilerimiz dün itibari ile ULEB yöneticileri ile görüşmelere başlamıştır. Öncelikle bizi bugünlerde fazlası ile mutlu eden başta Hakan Üstünberk olmak üzere kulübün bütün yönetici ve profesyonellerine çok teşekkür ediyoruz, artık geleceğe umutla bakıyoruz.

Sevgili arkadaşlar,
    Bu hususta biz Galatasaray'lılara da çok büyük bir görev düşüyor, bu kupada oynamayı her şeyi ile sonuna kadar hak ettiğimizi ULEB yetkililerine ve kendi yöneticilerimize göstermeliyiz.

Birlikte olursak neleri başarabileceğimizi biliyoruz, Galatasaray'ı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Şimdi bizlere bir görev daha düşüyor, ULEB'e bu kupada neden olmamız gerektiğini binlerce mail göndererek anlatmamız çok önemli ayrıca bu mail kampanyasının duyurusunu tüm Galatasaray forumlarında, facebook ta ki Galatasaray gruplarında ve Twitter'da yaygınlaştırmalıyız. ULEB basketbol severlerin ve Galatasaray taraftarlarının bu isteğine kayıtsız kalmayacaktır, bu konuda geçmişte olumlu örneklerde vardır, bu sebeple verilen tepkinin büyüklüğü çok önemlidir.

Kısaca diyoruz ki aşağıda mail adresine Galatasaray'ın neden bu kupada olması gerektiğini dilimiz döndüğünce anlatalım. Türkiye'deki en fazla ve basketbola en çok ilgi gösteren taraftar gurubu olduğumuzu ve bu kupaya katılmayı ne kadar çok istediğimizi gösterelim.

Not: Aynı mailler olmaması için örnek bir mail koymadık. Mail atan arkadaşlar yazdıklarını burayada koyarlarsa diğer atacaklar için örnek olur. Göndereceğimiz maillerin başlığında lütfen EUROLEAGUE ve GALATASARAY kelimeleri kullanalım. İngilizcesi olmayan arkadaşlar göndermek istedikleri metni buraya yazarlarsa çeviride yardımcı olacağız.

EUROLEAGUE İÇİN SALDIR GALATASARAY!

Mail İçin: webmaster@euroleague.net

GSbasket.Org

Diğer Adresler:

uleb@uleb.net

• Evet lisans için de başvurulmuş. Hayyırlı olsun diyelim. Zor deniyor ama Euroleague çok farklı. GS taraftarı iç saha avantajını ciddi şekilde kullandırıyor takımına, bilinçli destek ile. 3 tane takımla Euroleague'de olmak ülke adına harika olur. Hem seneye burada olacak finaller de.
  • Seneye bi şekilde kesinlikle Euroleague de olacaz ya A lisansı ya B lisansı yada bu sene final oynayıp ön eleme ile ama kesinlikle Euroleague de olacağız.
  • quote:

quote:

quote:

Şu takıma seneye Efesten(Efes'ten) 1-2 iyi Türk oyuncu transfer edelim ve Basketbolda(basketbolda) yavaş yavaş F.Ülker(F. Ülker ya da Fenerbahçe Ülker) seviyesine gelelim artık.

İstediğin gibi yaz. Yeterki(Yeter ki) yazım kurallarına uygun yaz. Galatasaray özel isim olduğu için büyük harfle başlayarak yaz. Cafe Crown özel izim olduğu için büyük harfle başlayarak yaz. Cümleye büyük harfle başlayarak yaz. Noluyo yazma Noluyor yaz, ve sonuna soru işareti koy.

Gelmişsin burada yazım kurallarını bilmiyorsun, ahkam kesiyorsun.

Forumda pek yorum yapan biri değilim ama bu gibi durumlarda 2 tarafın da, en azından benim bildiklerimi, öğrenmesi adına düzeltmeler yapıyorum. Senin yazındaki düzeltmeleri koyu halde yazdım. Bence birine yazım kurallarını bilmiyorsun derken daha bilgili olmak gerek.

• A lisans aslında biraz hayalcilik olur gibi geliyor ama başvuru yapılmış sanırım. Ama Partizan ve ciddi yatırım yapması beklenen Armani Jeans Milano da varmış lisans başvurusu yapan. Ki onlar daha önceden de oralardaydı. Açıkçası şansımız düşük gibi.
  • A lisans alırsak bu ülkede sadece sponsorlarla bir yerlere gelenler gibi değil bileğimizin hakkıyla taraftarımızın gücüyle bir yerlere gelmiş olacağız umarım katılırız.
  • Benim mailim bu biraz aşırıya kaçtım, saçmaladım ama olsun.

quote:

Why will Galatasaray enter Euroleague ? Because;

-We(Galatasaray) have the best and the most crowded fans in Turkey,
    -We had experience international area,
    -We have a big basketball saloon(Abdi İpekçi Arena).Capacity of 12.500,
    -We have stars(players),
    -We have a heart,
    -We have sport love,
    And more important than the others, we enjoy the basketball.

Mert Taşkıran
    Fan of Galatasaray
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.