Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldık
  • Futbol takımındaki oyuncular şu son iki maçı izleyip utansın
  • Rahat alırız dediğimiz maçı kaybediyorduk az daha
  • Ivy faulü yapmasa belki maç uzayacaktı. Kazandık ama bu son bölümü çok kötü oynadığımız gerçeğini değiştirmez. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • Beşiktaşı tebrik etmek lazım gerçekten beklenilmeyecek derece dirençli oynadılar. Galatasaray ise Beşiktaş'ın eksik olmasının etkisiyle rakibini yeterince ciddiye almamanın cezasını ödeyecekti saolsun Iverson aklı NBA'de kaldığı için faul yaparak maçın uzamasını engelledi.

Avrupa maçlarını izlemedim ama izlediğim lig maçlarına göre yorumlarsam bu Andric kadar kazma bir oyuncu bir tek Asım Pars'ı hatırlıyorum. Külliyen ziyan bir oyuncu Galatasaray için. Umarım bir uzun gelir bu takıma.
  • Helal aslanlarıma.
  • sıradaki gelsin
  • tebrikler aslan parçaları

son periyotta bizi üzdüler ama yinede maçı aldık önemli olanda buydu
    sıradaki Edirne Olin evimizde oynayacagız beşiktaş ise haftaya fenerle oynayacak
  • Helal potanın aslanları.
  • beyler 9 ocak pazar günkü beko basketbol ligi Galatasaray Cafe Crown - Olin Edirne basket maçına nişamlım ile gitmeyi düşünüyorum. Sizce apdi ipekçi dolarmı ? Maçı rahatca izlemek için hangi bölgeden bilet almalıyım sizce ?

Edit: İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deyvidey -- 6 Ocak 2011; 20:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

beyler 9 ocak pazar günkü beko basketbol ligi Galatasaray Cafe Crown - Olin Edirne basket maçına nişamlım ile gitmeyi düşünüyorum. Sizce apdi ipekçi dolarmı ? Maçı rahatca izlemek için hangi bölgeden bilet almalıyım sizce ?

Edit: İmla hatası

hiç dolmaz hocam 2bin kişi anca gider.. en ucuz yerden al bileti, sonra istediğin yere geçersin zaten
  • Bugun Olin macina bilet alacagim arkadasla birlikte. Uzun suredir basketbol macina gidemiyordum iyi olacak.
    Ama pek takip etmedigimden dolayi Olin'i gorunce Avrupa maci sandim arkadas dalga gecti benimle :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bugun Olin macina bilet alacagim arkadasla birlikte. Uzun suredir basketbol macina gidemiyordum iyi olacak.
    Ama pek takip etmedigimden dolayi Olin'i gorunce Avrupa maci sandim arkadas dalga gecti benimle :))

2 kere rafine.
  • Evet buraları canlandırmak lazım, yarın yeni bir galibiyet bizleri bekliyor.
  • Olin ligin üstteki 4 takımından sonra en iyi takımı bence.

Çok iyi oyun oynuyorlar. Edirne'de olsa maç çok zor maç olur derdim de içerde iyi oyuyor GS CC.

Olin seri yiyerek falan başlamazsa bir süre ortak gidebilir maça ama kazanaktır GS.
  • Oynayışlarını pek bilmiyorum ama bir gerçek var ki bizde güzel oynuyoruz.Kesin yeneriz demiyorum umarım yeneriz, işim olmasa gidecektim maça.
  • Jerry Johnson Galatasaray'da

Eurocup'ta grup lideri olarak Top16'ya kalan ve Beko Basketbol Ligi'nin lideri takımımız oyun kurucu mevkisine takviye yaptı. Lietuvos RYTAS takımında forma giyen 28 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Jerry Johnson'un transferi Litvanya ekibi resmi sitesinden açıklandı. Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyun kurucu Rytas'ta 5 maçta forma giydi. Bu maçlar sonunda istatistik hanesine 18 dakika, 6.8 sayı-1.8 ribaund-3.2 asist ve 1 top çalma yazdırmayı başardı.

Savunma özellikleri olan, hızı ve çabukluğu ile bilinen Johnson aynı zamanda dış şutlardaki etkinliği ile biliniyor. Tecrübeli oyuncu ligimizde daha evvel (2006-2007) Mersin takımında forma giymişti. Yeni oyuncumuza hoşgeldin diyor ve takımımızda üstün başarılar diliyoruz.

Kaynak : Fcn
  • Nasıl oynar bu Jerry Johnson, bu arada yeniliyoruz sanırım maçı izleyemiyorum misafir var izleyen varsa anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.