Yeni transferi kariyer ve istatistik olarak pek beğenmedim ama vardır bir bildikleri heralde.
Olin Edirne'ye de tebrikler , gerçekten çok iyi transferleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Yeni transferi kariyer ve istatistik olarak pek beğenmedim ama vardır bir bildikleri heralde.
Olin'in 23 numarası süper oynadı. Adını bilmiyorum ama gerçekten takdir edilecek bir oyun sergiledi.
Maçtan sonra Olin taraftarları kaldı biz çıktığımız halde arkadaşlar tuvalete kadar gitmişti ben de bir arkadaşla sahaya gideyim hala ne bağırıyorlar diye. Girişleri polis kapatmış yanımdakilere bağırıyordu " Gidin lan burdan , zaten birazdan dayak yiyecek bunlar bir de siz uğraştırmayın." Diye biz de hiç teşebbüs etmeden ilerledik. Dövdüler mi acaba merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: smd
quote:
Olin'in 23 numarası süper oynadı. Adını bilmiyorum ama gerçekten takdir edilecek bir oyun sergiledi.
Maçtan sonra Olin taraftarları kaldı biz çıktığımız halde arkadaşlar tuvalete kadar gitmişti ben de bir arkadaşla sahaya gideyim hala ne bağırıyorlar diye. Girişleri polis kapatmış yanımdakilere bağırıyordu " Gidin lan burdan , zaten birazdan dayak yiyecek bunlar bir de siz uğraştırmayın." Diye biz de hiç teşebbüs etmeden ilerledik. Dövdüler mi acaba merak ettim.
o 23 numara Doliboa ayrıca kim dayak yemiş yada yiyecekmiş onu anlamadım
quote:
Arkadaslar mactan ciktimsimdi eve gidiyorum ve diyebilecegim tek sey sanssizlik. Oyle toplar girmedi ki potaya tvde nasil gozukmustur bilmiyorum ama aklim hayalim almadi cidden. Karsi taraf ta cok zor toplari sayi yapti. Hakemlerin de birkac yerde ciddi hatasi oldu. Taraftar olarak muazzamdik. Sadece salonun bir kismi olarak bagirdik ama sagir ve dilsiz olacaktim o derece bagirdik ve islikladik yani :)
Ama takim tecrubesizliginin ve sanssizligin sonucu oldu. 3. periyot disinda mac bizim hakkimizdi ama olmayinca olmuyor
Bırak ya demiyosunda ilk defa bi basket maçına gittim onda da uğursuz geldim leblebi gibi giren şutlar benim yüzümden girmedi diye. Senin yerinde olsam kendimi banlardım.
quote:
Orijinalden alıntı: qυαяαηтιη
quote:
quote:
o 23 numara Doliboa ayrıca kim dayak yemiş yada yiyecekmiş onu anlamadım
Ya maçtan sonra Olin'li taraftarlar tahrik edici tezahüratlar yapmaya başladı. Bizimkiler de küfürle falan karşılık verdi ama polis bir an önce boşaltılmasını istedi herhangi bir sorun çıkmaması açısından. Yani kavga çıkmadı ama sonradan birşeyler olduysa bilmiyorum.
@SouL InvictuS İlk değildi yahu. Tamam çok fazla basket maçına gitmedim hayatım boyunca ama ilki değildi en azından.
Edirne'yi canı gönülden tebrik ediyorum, yukarıda arkadaşın dediği gibi gerçek güç playofflarda belli olur playofflara zaten katılacağız oradada gücümüzü göstermemiz gerekir.
Maçın bitmesine 4 dakika var ama maçı aldık denilebilir. Tebrikler potanın aslanları.
Yeni transferi sevdim, Johnson oyun mantalitesi olarak Mahmuti'nin bize oynattığı sisteme cuk oturan cinsten bir oyuncu. Savunma olarak 1-2 maç daha görmek lazım yeterli mi değil mi ama hücum anlamında bu kadar hızlı guardların ilk tercihinin pas olduğu ender görülen cinsten. Çoğu yarı sahayı bu kadar hızlı geçtikten sonra potaya yönelir ama Johnson pas verdiği için boş adamları eskisinden daha rahat buluyoruz.
Tebrikler aslanlar.
Buyrun cenaze namazınaa...
Kadınlar Euroleague'de B Grubu'nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe ile C Grubu'nun dördüncüsü Galatasaray, play-off turunda eşleşti.
En azından ilk 4 e filan kalıp orada eşleşselerdi. Finale bir takım yollardık en garantisinden.
ESTUDIANTES maçına da gideceğim. Açıkçası basketbol maçları bana fiyat ve ortam olarak çok cazip geldi. 7 lirayı dakikada harcayanlar vardır yani aslında biletler sudan ucuz denebilir.
Hayırlısı olsun , İnşallah spora uygun şekilde geçer maçlar.
10'da 10 yapıp GS ile eşleşmek kötü.
Ev sahibi avantajımızın olması iyi ama GS 16. sırada olmaması gereken bir takım. Bizim için şanssızlık oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Jermaine723
10'da 10 yapıp GS ile eşleşmek kötü.
Ev sahibi avantajımızın olması iyi ama GS 16. sırada olmaması gereken bir takım. Bizim için şanssızlık oldu.
Fenerbahçe ya da Galatasaray'dan çok Türk basketbolu açısından bir şansızlık oldu. Turu geçen umarım en az yarı final görür bizi gururlandırır.
Aynı ülkeden takımların birbiriyle eşleşmeleri çok saçma bir uygulama. En azından dörtlü finale kadar eşleşmemeleri lazım.
Hocam ama kura yok. 1. 16. ile eşleşiyor. Şanssızlık GS gibi bir takım 16. oldu.
SouL InvictuS katılıyorum aynen umarım 1'i çıkar Final 4'e.
Estudiantes maçı için biletimi aldım. Desteklerimizle Abdi İpekçi'deyiz gene.
Önce Beşiktaş şimdi de Galatasaray... Bu faulleri yapacak kadar aptal insanların ligimizde yeri yok. Umarım başkan biraz daha fazla kaynak ayırır basketbola da bu aptalları almak zorunda kalmayız...
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Önce Beşiktaş şimdi de Galatasaray... Bu faulleri yapacak kadar aptal insanların ligimizde yeri yok. Umarım başkan biraz daha fazla kaynak ayırır basketbola da bu aptalları almak zorunda kalmayız...
Jerry Johnson son anda faul yapmış onu diyorsun muhtemelen.
Aslında izlediğim kadarında fena değildi. İstediğin kadar iyi oyna son anda böyle bir hata yaparsın tüm maç boşa gider işte.
Sadece ilk yarıyı izleyebildim özellikle 2. periyotta Erdemir çok iyiydi. Fark bir ara açılmıştı yakalamışız ama devamını getirememişiz.
Olası bir play-off eşleşmesinde seri 0-0 başlayacak.
Çok fazla eksiğe ve yorgunluğa rağmen o kadar mücadele ediyorsun. Maçta fark bir ara 13 sayıya kadar çıkıyor ama yakalıyorsun. Son 1 dk ya girerken 4 sayılık farkı da kapatıyorsun ama sonra Johson 30sn bitime 23sn top kullanma limitine kalmışken saçma bir 3 lük atıyor. Daha sonra savunmada 3 tane hücum reboundu veriyorsun şans eseri 1 metreden şutu sokamıyor adamlar 3 defa. Ama tam süre bitmişken faul yapıyorsun alın maçı altın tepsi de diye. Çok kızdım gerçekten. İlk maçında demiştim oyun düzenimize uydu diye ama bu maç o düzeni bozan isim gibiydi resmen. Galatasaray öyle topu alıp 10sn elinde tutup sonra penetre yaptığın bir takım değildi. Sürekli pasa dayalı oynar boş adamı bulurduk. Oktay hoca mecazi anlamda şunun ağzını burnunu bir kırsa da akıllanıp bizi kendine değil kendini bize uydurmaya çalışsa.