Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her maç ekstradan hücum ribaundu veriyoruz ya. Ligdeki en ribaund özürlü takımız heralde İstikrarlı şut sokan bir guardımız olsa bir de şu ribaund sorununu halletsek maç içinde çok fazla düşüş yaşamayız belki. Bazen şutların girmediği anlarda ekstradan bir isabet bir süre rahatlatıyor takımı ama bizde takım bir tıkanınca pir tıkanıyor. O ekstra basket bir türlü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 24 Ocak 2011; 2:39:13 >
  • Tutku bu maçta da yok.
  • maçı hangi kanal verecek arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

maçı hangi kanal verecek arkadaşlar

GSTV
    Ben arkadaşlarla buluşmak için çıkıyorum, umarım güzel bir galibiyetle döneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

maçı hangi kanal verecek arkadaşlar

Aldığım duyumlara göre Eurosport 2 de verecekmiş.Tivibu'n varsa izleyebilirsin.
  • Daha bir saat var ama tribunler bombos. Yakin olan varsa gelsin :)
  • Ah ah orada olmak vardı.Hatay'dayım.
  • Mecbur tezahurat yapacaklrin arasina girdik hastayim da bogazlardan bakalim ne yapacagim :)
  • Dusundugum gibi oldu ilk periyotta bagirmaktan tansiyonum dustu bayilip dusecektim :) Simdi karsi tarafa gectim oturarak izliyorum mecburen.
    Skor olarak esit gidiyoruz sayilir. 2 sonuca da acik mac
  • Kaybetmiş Galatasaray. 57-68. Üzüldüm açıkcası, sonuçta Avrupa'da oynanan bir maç.
  • Şansımız azaldı , takımın toparlanması lazım.
  • 3. periyottan itibaren dusen tansiyonu ve bogaz acimi bosverip tekrardan bagirmaya katildim. Avazim ciktigi kadar destek verdim/verdik. Ama gene top sevmedi. Hic olmayacak pozisyonlar kaciyor, buna bir cozum bulmak gerek acilen yoksa hem ligde hem Avrupa'da cok sorun yasariz. YIllardir kotuyuz simdi toplarlandik ilk seneden basari beklememek gerekiyor zaten ama elimizden geleni yapar ve eksikligimizi giderirsek cok ses getiririz.
    Ayrica Tutku maca cikacakmis gibi geldi ve gitti. Evinden izlemedi maci yani sakatim bahanesiyle, takdir ettim onu
  • Kötü gidiyoruz bu aralar hemen toparlanmamız lazım gerçi bu kadroyla ne kadar toparlanırız o da meçhul
  • smd senin gittiğin maçları kaybetmeye başladık be hacı. İstersen biraz soğu basketboldan, Erzurum'a filan git ünv olimpiyatları var ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

smd senin gittiğin maçları kaybetmeye başladık be hacı. İstersen biraz soğu basketboldan, Erzurum'a filan git ünv olimpiyatları var ne güzel.

Benle alakalı değil yanımda gelen arkadaşla alakalı o .
    Öyle olsa Sivas ve Beypazarı'na da yenilirdik.
  • Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti, Galatasaray TV'ye konuştu...

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beko Basketbol Ligi ve ULEB Avrupa Kupası'nda kaybedilen maçlarla ilgili olarak, ''Hiçbir zaman maç kaybetmeyeceğimiz söylenemez, kaybedebiliriz. Kaybetmeyeceğimiz tek şey rekabetçi kimliğimiz'' dedi.
    Oktay Mahmuti, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'ndaki Pepsi Casefa ve Asefa Estudiantes maçları ile Beko Basketbol Ligi'ndeki Erdemir maçının kaybedilmesi konularına değinirken, şunları söyledi:

''Hiçbir maçta mücadele eksiğimiz yoktu. Tabii ki bizim içimizde sıkıntılar var, biz bunların arkasına saklanmak istemiyoruz. Mazeretlerde bulunmak istemiyoruz. Sıkıntılardan kastım, sakatlıklar ve tam kadro çalışamamanın getirdiği durumlar. Bu kadro hep beraber çalışırken bütün olan bir kadro. Bunu son dönemde yaşayamıyoruz. Ama kalkıp da bizim hiçbir zaman maç kaybetmeyeceğimiz söylenemez, kaybedebiliriz. Kaybetmeyeceğimiz tek şey rekabetçi kimliğimiz. Dolayısıyla bundan sonra da böyle devam edecektir.''

Önlerindeki Pınar Karşıyaka maçıyla ilgili olarak, rakiplerinin gücüne vurgu yapan tecrübeli teknik adam, ''Bizde sakatlıklarda çok büyük bir düzelme yok açıkçası. Problemlerimiz devam ediyor. Pınar Karşıyaka takımı oturmuş bir kadroya sahip ve iyi bir basketbol oynayan bir takım. Avrupa Kupası'nda başarılı bir takım. Zor bir maç olacaktır ama biz Beko Basketbol Ligi'ndeki bütün maçlara aynı şekilde yaklaşıyoruz. Önemli olan bizim sahada neler yapacağımız'' ifadesini kullandı.

• Yarın saat 15.00'de Pınar Karşıyaka'yla oynuyoruz. Maçı Spormax veriyordur mutlaka.

Keşke İstanbul'da olsak da takımımıza tribünden destek verebilsek.

Bu maç morallerin tekrardan yerine gelmesi için çok önemli.
  • Karşıyaka maçı cepte aldık artık.Ama 4 maç kaybettik totalde çok fazla.
  • Son basketide atmamız iyi oldu. KSK galibiyet sayısında bize ulaşamaz ama mental olarak üstünlük kurmakta iyidir.
  • Haluk Yıldırım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.