Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
544.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Cazador

Nasıl oynar bu Jerry Johnson, bu arada yeniliyoruz sanırım maçı izleyemiyorum misafir var izleyen varsa anlatabilir mi?

Şuan yeniliyoruz. Pek iyi değiliz. Gerçi rakip takımı ilk kez izliyorum. Nasıl takım onuda bilmiyorum
  • Harika mücadele oluyor. Gurur duyuyorum bu takımla.
  • Özellikle son 5dk takım olarak çok iyi oynadık. İlk yarıyı 37-29 önde bitirdik.
  • bu Andric çok boş bir adam..mutlaka iyi bir pivot alınmalı yerine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Nasıl oynar bu Jerry Johnson, bu arada yeniliyoruz sanırım maçı izleyemiyorum misafir var izleyen varsa anlatabilir mi?

Şuan yeniliyoruz. Pek iyi değiliz. Gerçi rakip takımı ilk kez izliyorum. Nasıl takım onuda bilmiyorum

Ligin kalburüstü savunma takımlarından. Öyle çirkef savunma da yapmıyorlar. Şutları günündeyse kazanıyorlar yoksa mücadele edip ezdirmiyorlar kendilerini.

Ama Galatasaray için aynı kademede bir rakip değil, biz ligin en iyi takım savunması yapan klübüyüz şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Ligin kalburüstü savunma takımlarından. Öyle çirkef savunma da yapmıyorlar. Şutları günündeyse kazanıyorlar yoksa mücadele edip ezdirmiyorlar kendilerini.

Ama Galatasaray için aynı kademede bir rakip değil, biz ligin en iyi takım savunması yapan klübüyüz şu an.

En iyi mi? :)

Bu arada yakışmamış hiç umarım biri sakatlar falan. Ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 9 Ocak 2011; 13:59:01 >

• En iyi savunma yapan Fenerbahçe'dir ama bizim maçta madar oldular orası ayrı.
  • quote:

En iyi savunma yapan Fenerbahçe'dir ama bizim maçta madar oldular orası ayrı.

Madara değil onun adı. İyi savunma yaptık. Ama siz daha iyi oynadınız.

GS içerde çok iyi oynuyor, her şeyden öte çok ayrı oynuyor.

Takım savunması aynı gibidir. Ancak bireysel olarak Fenerbahçe'de daha iyi savunmacılar var. Dış adam savunması bakımından daha iyi FB Ülker.
  • Toparlayamadık bir türlü. Fark 6 oldu.
  • Olin Edirne iyi bir takım zaten. Maçın bitmesine az kaldı ve 60-53 Olin Edirne önde.

Önce de yazmıştım bu sene şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri Galatasaray Cafe Crown'dur. Çok iyi bir kadro kurdular, iyi bir takım ruhu yakaladılar, Oktay Mahmuti muazzam bir koç.

Lâkin şampiyon olmak öyle her babayiğidin harcı değil. Playofflarda her takımın gerçek potansiyeli ortaya çıkar. Son 3 senedir finalleri Efes ve Fenerbahçe oynuyorsa bunun bir sebebi var. Bu iki takım ligde defalarca yenilmiş bile olsalar, playofflarda önlerine kim gelirse eziyorlar ve finalde karşılaşıyorlar.

O nedenle Galatasaray'ın önünde çok ciddi rakipler var, playofflarda muhakkak ki çok güçlü bir takımla karşılaşacaklar. Galatasaray bizi tam anlamıyla oyundan silmişti, hiçbir varlık gösteremedik; bunun nedenlerini zaten uzun uzun yazmıştık, tekrarlamaya lüzum yok. Lâkin Efes için aynı şeyi söyleyemem. Galatasaray'ın 2 mağlubiyeti var bu sezon ligde ve bunlardan biri Efes Pilsen'e karşı. O maçı izleyenler bilirler, Galatasaray tamamen tecrübesizliğinin kurbanı olmuş, son 2 dakikaya 5-6 sayı önde girmişken kaptırdığı 3 topla maçı vermişti.

Velasıl kelam Galatasaray tecrübe sorununu aşarsa ( birazcık da savunma problemi var ) bu sene şampiyon olabilir. Bu sene olmasa bile seneye mutlaka final oynayacağı kanaatindeyim.

EDIT: Olin Edirne maçta kontrolü tamamiyle eline aldı. Fark 8 sayı. Maçın bitmesine 3.50 falan var. Sanırım lider gene biziz Tabi bu yukarıda yazdıklarımızı değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 9 Ocak 2011; 14:39:56 >

• EDİRNE
  • Jermaine sürekli Fenerbahçe'yi övüyorsun sonra birisi kendi takımını övdümü hazmedemiyorsun. Uzatma lütfen bu davranışı özellikle Galatasaray konularında.

Maça gelirsek geçen hafta son çeyrek düşen ciddiyet bu hafta 3. çeyrekte düşünce maçta böyle oldu haliyle.

Olin Edirne'yi fazlasıyla tebrik ediyorum.
  • edirne dün bjk'den ders almamış heralde maçı elleriyle verecekler nerdeyse
  • Vay be Edirneme bak,maça gelecektik arkadaşlarla ama sonradan vazgeçtik.
  • Bitti mi ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Jermaine sürekli Fenerbahçe'yi övüyorsun sonra birisi kendi takımını övdümü hazmedemiyorsun. Uzatma lütfen bu davranışı özellikle Galatasaray konularında.

Maça gelirsek geçen hafta son çeyrek düşen ciddiyet bu hafta 3. çeyrekte düşünce maçta böyle oldu haliyle.

Olin Edirne'yi fazlasıyla tebrik ediyorum.

Yahu ne terslik var burada.

Senin yaptığın yanlış. Sakatlar falan demek.

Ben de fikrimi söyledim. Herkesin konuştuğu başlık burası. Ki baya da övmüş takdir etmişimdir GS'ı. Efes ve Fener'e göre kadrosunun zayıf olmasına rağmen çok iyi oynadığını söyledim sürekli.

Övmek değil ki o. İyi savunma demek ayrı, en iyi denirse ben de fikrimi söylerim. İyi bulmayan da iyi değil diyebilir. Doğal yani. Ki iyi savunma yapıyor GS. Açıkladım sonraki mesajda.

Övmek var övmek var. Futbol bölümündeki bazı arkadaşlar övmekten laf atmaya geçiriyor olayı.

Müthiş oynadı Edirne Olin. Deplasmanda zayıf bir takım. İç sahada etkili olan bir takım. Devrede 8 sayı geride olup, maçta 10 sayı geri düşüp geri gelmek müthiş bir başarı.

Bizimle oynadıkları maçta da çok beğenmiştim. 2. ligden gelip başardıkları iş kolay değil. Çok büyük saygıyı hakediyorlar.

• @.Runaway. Olin Edirne 70-63 aldı.
  • bi yerde yenilecektik lig sonuna kadar boyle gitmez. belki uzun alma konusunda bi adim atar takim..

bu ligin sacma formati nedeniyle tek onemli olan efes-fener-bjk gibi guclu rakiplerle olan maclari almak ve 1-0 onde baslamak seriye. en kotu berabere baslamak..
  • Arkadaslar mactan ciktimsimdi eve gidiyorum ve diyebilecegim tek sey sanssizlik. Oyle toplar girmedi ki potaya tvde nasil gozukmustur bilmiyorum ama aklim hayalim almadi cidden. Karsi taraf ta cok zor toplari sayi yapti. Hakemlerin de birkac yerde ciddi hatasi oldu. Taraftar olarak muazzamdik. Sadece salonun bir kismi olarak bagirdik ama sagir ve dilsiz olacaktim o derece bagirdik ve islikladik yani :)

Ama takim tecrubesizliginin ve sanssizligin sonucu oldu. 3. periyot disinda mac bizim hakkimizdi ama olmayinca olmuyor
  • Arkadaşlar yeni transferimizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Aramızda Jerry Johnson ı tanıyan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.