Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Spor Salonu / Proje tamamlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde yeni basketbol salonumuzun yapılacağı üzerine sık sık dillendirmeler mevcut. Üstelik bunlara birinci ağızdan gelen söylemler diyebiliriz. Başkanımız Ünal Aysal'ın önce TRT'nin Stadyum adlı programında basketbol salonu konusunu yönetim kurulunun çalışma listesinin ilk sırasına aldıklarını söylemişti. 2 gün sonra da ikinci başkan Ali Dürüst yine basketbol salonu ile ilgili açıklama yapmış, hatta kapasitesine kadar söylemişti.

31 Mart 2012 mali genel kurul toplantısında başkanımız Ünal Aysal futbol stadımızın yanına kapalı spor salonu yapılacağını ve projesinin tamamlandığını duyurdu. 10 bin kişilik salon planlandı.

--- GÜNCEL --- 17.09.2015 ---

Yıl 2015 oldu salon projemiz hâlâ güncelliğini koruyor. Er ya da geç yürürlülüğe girecektir. Başkan Dursun Özbek'in bu konuda güçlü adımlar attığı görülüyor. 15 bin kişilik salon ideal bir rakam. Önceki 10 bin kişilikti ve bence yetersizdi. Özellikle büyük maçlar için...

"TT ARENA'NIN YANINA BİR BASKETBOL SALONU YAPACAĞIZ"

Türk Telekom Arena'nın hemen yanına bir spor salonu yapacaklarını ifade eden Başkan Özbek,'Stadın hemen yanındaki boşlukta, kapalı bir spor salonu yapmak istiyorum' dedim bakana. Bakan da 'hem bize borçlusun hem de UEFA'ya, bu işi nasıl yapacaksınız' dedi, 'bu çok kolay' dedim. Burayı yapacak kişi, isim hakkına karşılık burayı yapacak aynı zamanda stadın üstünü kapatacak. Basketbol için 15 bin kişilik kapalı salon yapılacak. Bir defa Abdi İpekçi'den kurtulacağız. Sayın bakan projemizi olumlu karşıladı. Bayramdan sonra da bakanlığa gideceğiz ve bu işi noktalayacağız" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 18 Eylül 2015; 21:43:57 >

• Çok güzel haber
  • Yeni bi salondansa Abdi İpekçi'yi modernize etse ve istediği duruma getirse daha mantıklı olmaz mı sizcede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Yeni bi salondansa Abdi İpekçi'yi modernize etse ve istediği duruma getirse daha mantıklı olmaz mı sizcede ?

Abdi İpekçi'ye ulaşım sıkıntılıymış. Bu yüzden burası istenmiyor olabilir. Kulübümüz stadımızın yanına salonu yaptırmak istiyor. Aynı güne maçlar denk gelirse taraftarımız açısından çok rahat olacaktır. Tüm günü salon ve stadda geçirebilecekler.
  • aynı gün 2 maça muhtemelen kimse gitmez

abdi ipekçi bence güzel şehir içinde ulaşımı da kolay sayılır cevizlibağ topkapıdan ulaşım kolay
  • şu ünal aysal keşke 60'ında olsa da 10 yıl boyunca takımda kalmak istese.
  • Yıl 2015 oldu salon projemiz geçerliliğini hâlâ koruyor. Bugün başkan Dursun Özbek'in inşa edilecek salon hakkında açıklamaları oldu.
    Kapasite 15 bin olmuş, güzel olmuş...

"TT ARENA'NIN YANINA BİR BASKETBOL SALONU YAPACAĞIZ"

Türk Telekom Arena'nın hemen yanına bir spor salonu yapacaklarını ifade eden Başkan Özbek,'Stadın hemen yanındaki boşlukta, kapalı bir spor salonu yapmak istiyorum' dedim bakana. Bakan da 'hem bize borçlusun hem de UEFA'ya, bu işi nasıl yapacaksınız' dedi, 'bu çok kolay' dedim. Burayı yapacak kişi, isim hakkına karşılık burayı yapacak aynı zamanda stadın üstünü kapatacak. Basketbol için 15 bin kişilik kapalı salon yapılacak. Bir defa Abdi İpekçi'den kurtulacağız. Sayın bakan projemizi olumlu karşıladı. Bayramdan sonra da bakanlığa gideceğiz ve bu işi noktalayacağız" dedi.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Stat inşaatı biter bitmez Beşiktaş da başlayacak salon inşaatına.Salon yapıldıktan sonra Beşiktaş ve Galatasaray'ın bütçeleri ve basketbola bakış açıları değişecektir illaki.Ülker gibi sponsor bulmadan o seviyelere gelmesi yine zor ama her sene 10milyon $ net para ayrılsa ve ödemeler düzenli yapılsa çok güzel bi yapı kurulabilir zaten
  • böyle projelerin türk basketbolu için gerçekleşmesi lazım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha transfere para bulamayan kulüp mü salon yapacak güldürmeyin allah aşkına 4 sene olmuş zaten
  • ÖNLERDEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.