Şimdi Ara

Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Japonlardan sürpriz istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kagawa'nın Beşiktaş'ı ile Nagatomo'nun Galatasaray'ının karşı karşıya geleceği 31. haftadaki derbiyle ilgili Japonlardan flaş bir talep geldi.

Japonya'ya yurt dışından futbol maçları yayını satan aracı kurumun temsilcileri beIN SPORTS ve TFF'ye sürpriz bir teklifte bulundu.

Japon gazeteciler, "Nagatomo ile Kagawa'nın birbirine rakip olması Japonya'da büyük ilgi çekti. Kagawa çok sevilen bir isim. Beşiktaş'ın Japonya'da taraftarı artacaktır" dediler.

Japonlar, ülkelerinde de izlenebilmesi için 31. haftada oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçının saat 15.00'e alınmasını istedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• madem çok seviyorlar gece kalkar izlerler, biz 2002 de böyle bir şey talep ettik mi
  • Fernando ve Adriano da karşı karşıya geliyor. Brezilyalılar da istek yollasın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

Fernando ve Adriano da karşı karşıya geliyor. Brezilyalılar da istek yollasın o zaman
    Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Japonlardan sürpriz istek
  • Japonlari severim saygili adamlar. Bence yapsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic sevmediğim şey gündüz maçı hep de tedirgin olurum puan kaybederiz diye nitekim de kaybederiz gündüz oynadığımızda. Cok seviyolarsa gece kalksin deyyuslar ben juventus erteleme macini sabah 6da izledim sneijder yazdiginda capakli gozlerle Allah'ım gooool diye bağırıyordum

https://buldumsanki.com/japonyada-galatasaray-besiktas-derbisini-izleyecegim-diye-11-gun-hapis-yatmak-zorunda-kalan-adam/

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Yani ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • premier lig mal mı da 1 de 2 de derbi oynatıyor. kalkıp izlesinler demeye devam beyler, sonra bizim ligi neden kimse izlemiyor dersiniz :)
  • Reytingin azı çoğu olmaz yapsınlar. Ligin buna ihtiyacı var.
  • Beş büyük ligde öğlen saat ikide de derbi olur beştede. Reyting düşünür adamlar. Bizde taraftar maça yetişebilsin diye hep geç saatlere koyuyorlar.

Gündüzde olur gecede. Bein Sports şu reyting işini düzenlemesi gerek. İsmi bein ama kendisi hala Lig TV. Yöneticileri eski kafa.

• Bence böyle bir talep varsa değerlendirilsin. Nagatomo kitapları olan,blogu olan japonlar için fenomen bir isim kagawa da son turnuvada maç eksiği olduğu için alınmasa da japonların son yıllardaki en büyük yıldızlarından birisi. Hem ülke futbolumuzun hem dış dünyaya tanıtımımız için bence olumlu bir hamle olur. Zaten kış ayındayız öğle maçı daha bile iyi olabilir fiziksel olarak
  • Kesinlikle değerlendirilmeli. Ülkemiz, ligimiz ve takımlarımız için çok iyi reklam fırsatı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden olmasın. Yap Pazar öğlen saatlerinde gidende çok olur izleyen de.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

madem çok seviyorlar gece kalkar izlerler, biz 2002 de böyle bir şey talep ettik mi
    Gözümde canlandı koskoca mazi Hey gidi güzel günler
  • Sast kullanıcısına yanıt
    Sabah 6 değildi yalan
    Öğlen 1 2 gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Sabah 6 değildi yalan
    Öğlen 1 2 gibiydi
    Ben yurtdisindaydim o zaman saat farkindan ötürü

• Yapılabilir neden olmasın Türk takımlarının iyi reklamı olur.
    Avrupalı takımlar Uzakdoğu Asya'da o kadar maç yapıp futbolcu alıyorlar.Nedenini bir düşünün bakalım...

• Ben okeyim de bizim taraftar istemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.